• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TBeta/Informer.rs

22.11.2016

23:21

HAN: Nadam se da će nova poglavlja biti otvorena do kraja godine!

Politika

HAN: Nadam se da će nova poglavlja biti otvorena do kraja godine!

Podeli vest

Evropski komesar za proširenje Johanes Han je izjavio da je Srbija već preduzela značajne korake ka članstvu u EU i izrazio nadu da će nova poglavlja biti otvorena do kraja 2016. godine

 
Han je rekao da Srbija sada "treba da se kreće odlučno, ne samo u različitim poglavljima, već i u oblasti vladavine prava i u normalizaciji odnosa sa Kosovom".

On je rekao da je Evropska komisija već "pripremila teren" za sledeća poglavlja, dodajući da će Srbija morati da usvoji nove zakone i da ojača rad svojih institucija.

Govoreći o sporazumu Beograda i Prištine o telekomunikacijama, on je rekao da to predstavlja važan napredak koji može da doprinese poboljšanju života ljudi i normalizaciji odnosa.

Na pitanje da li Srbija treba da približi svoju politiku Evropskoj uniji kada je u pitanju Rusija, on je rekao da EU očekuje da se Srbija postepeno uskladi sa zajedničkom spoljnom i bezbednosnom politikom Unije. 
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Не подржавамо Европску унију.

KiM je Srbija

pre 7 godina

Не требају нам ваша поглавља, враћајте српско Косово, браћу Русе издати нећемо, што даље од Србије, гадови бриселски.

MILORAD

pre 7 godina

Ma je....la ta ta pokvarena evropa svi ste vi ljigavci i igrate kako vam Vasington svira Nemate vi nikakve slicnosti sa postenim i casnim pravoslavnim Srbima zato nam i netrebate,jer samo cinite da nas oslabite i podcinite namecete nekakve budalastine koje nisu u duhu naseg Srpskog mentaliteta i postenja.Koje akcize na nasa pica koja mi proizvodimo i prodajemo na nasem trzistu pisam vam se u vas Viski to je budalastina netrebaju nam poglavlja nikakva.Ove placenike vase vodite kod vas a nas ostavite kako mi znamo da radimo i zivimo.Evropa i onako se rastura.

nati

pre 7 godina

Ovaj je jos tu,ja mislila on zbrisao,ajde bezi iz Srbije,vidis da te ovde niko nece,samo premijer ima nerve za vas a i njemu ste dozlogrdili svojim zvalavljenjem.\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija