• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.11.2016

12:07

(VIDEO) OBAVEZNO POGLEDAJTE! Evo kako je Aleksandar Martinović "rasturio" Jugoslava Ćosića na N1!

Politika

(VIDEO) OBAVEZNO POGLEDAJTE! Evo kako je Aleksandar Martinović "rasturio" Jugoslava Ćosića na N1!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović sinoć je, gostujući na televiziji N1 u emisiji Presing, bukvalno oduvao voditelja Jugoslava Ćosića!

Ćosić je tokom emisije u više navrata pokušao da isprovocira Martinovića pitanjima u vezi sa nedavnim incidentom na sednici Administrativnog odbora, ali je na kraju shvatio da je naišao na tvrd orah.

Insistirajući na tome da je Martinović na sednici isprovocirao poslanike opozicije tako što im nije dao reč, Ćosić je dobio odgovor koji zaslužuje:

- Niko nije ukinuo pravo poslanika da govori. Na sednicama odbora se poslanici prijavljuju na reč tako što pritisnu taster. Na poslednjoj sednici to nije bio slučaj. Dosta poslanika se nije javljalo za reč kako je definisano poslanikom, nego su vikali, mahali, pretili. Nijedan predsedavajući ne može dati reč nekome ko se nije prijavio za reč kako je definisano poslanikom - rekao je Martinović, uz podsećanje da su ga članovi Odbora iz opozicije brutalno vređali, a da mu je Nemanja Šarović iz SRS čak "pretio i batinama":

- Čanak je rekao rečenicu koju ne želim da ponovom iz pristojnosti. Nakon održane sednice, prišao je Boško Obradović i opsovao mi oca i majku. Rekao sam mu da mi je otac preminuo. Pored Obradovića prišli su mi i odbornici Saše Radulovića. Ovde se radi o tome da li će parlament da radi po pravilima, ili ćemo mi kao većina da ustuknemo pred nasiljem verbalnim koji ima tendenciju da se pretvori u fizičko nasilje - naglasio je Martinović.

Uostalom, pogledajte snimak emisije i sami zaključite:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Јака ствар... Дипломирани правник "растурио"... - средњошколца...!!... Нек изиђе на мегдан ... - Шешељу...?!

Nensi

pre 7 godina

Janković je principijelan i normalno je da se drži poslovnika o radu. U protivnom bi nastupio haos, a bilo je blizu toga.

KoleM

pre 7 godina

Ovaj Martinović ko oni "Fali ti još jedan papir" službenici. Gomila oko njega traži reč a on im ne daje. Zajebava, to je jedina reč koja može okarakterisati to ponašanje.

Kosta

pre 7 godina

O psovkama i uvredama je iluzorno komentarisati. Treba to sve izdržati i biti demokrata!

Pelikan

pre 7 godina

Rezirani napadi na Martinovica i SNS su samo pokusaj interesnih grupa da izazovu haos i nasilje!!!

Aksentije Drlja

pre 7 godina

Jesi sam smislio toliku mudrost, svega ti?

jugo

pre 7 godina

Cosic je nekada radio na b92 ako se ne varam????????

novica

pre 7 godina

A i on je cvećka, prebeg i golub preletač...menja ideologiju i stavove kao mića košulje...čim vide da neko propada i nestane para, odmah menjaju košulje.....sve karakter do karaktera.....svi su to isti... da ne kažem ista ...... I vlast i opozicija...i jedni i drugi su u politici zarad sebe samih....ako neko pomene, zbog gradjana...

Visnja

pre 7 godina

Mislim da je ovo jedno ruglo ponizenja,i svaka cast na svom stavu Martinovicu!!!

Lola

pre 7 godina

Svi treba da se vode po pravilniku skupstine i to je kraj i tacka.A ne verbalnim psovkama i vikom kao i stvaranjem cirkuske atmosvere dodju do reci.

N1

pre 7 godina

Cosic moze da bude cinican prilikom najave a biti cinican prema opoziciji i reci im da su "geniji" je zlocin protiv covecnosti i demokratije. Zamolio bih Cosica da pogleda snimak svoje emisije i da vidi sta je rekao.

Niki

pre 7 godina

Gledao sam emisiju.Svaka čast Martinoviću na smirenosti .Poklopio je Ćosića tačnim,preciznim i istinitim odgovorima.Imam utisak da je ostrašćeni novinar Jugoslav pred kraj emisije počeo da muca i da je jedva čekao da završi emisiju.

Bane

pre 7 godina

hahahahahahahhahahahahahhahahh.Coske rasturio te "poljoprivrednik"

Steve G

pre 7 godina

Ahahahhaahah!!!!!!!! Martinovic nekoga rasturio!? Ajoj, umirem od smeha...

milan

pre 7 godina

svaki normalni građanin kad vidi ovog novinara tojest notornog licimera i lažova treba da isključi televizor jer on nema trun savesti da laže jer svi koji prate politička zbivanja videče da je dotična osoba bez trunke savesti i laže dosta mi je takvih novinara jer oni pljuju po zemlji a žive od te države država bi trebala te ljigavce da procesuira zbog iznošenja laži

NIkolina

pre 7 godina

Na sta je Cosic mislo kada nije cuo ni jednu psovku opozicije.

Anja

pre 7 godina

Problem opozicije je sto Martinovic svoj posao radi odgovorno i vredno ,a i postuje pravlinik.Martinovic i ne treba da cuti jer svi oni koji prat skupstinu znaju da je on upravu

Silvana

pre 7 godina

Ponekad se zapitam ko stoji iza Jugoslava Cosica, zasto ima toliku mrznju prema premijeru i svemu sto je u dodiru sa SNS i samu stranku???

Car

pre 7 godina

Zar je Martinovic toliko kratkog pamcenja, pa da se ne seca kakav je on bio i sta je sve govorio dok je "cuvao ledja " i velicao do neba Seselja.Sve se vraca sve se placa,kao sto je on tada bio beznacajan tako su i ovi sada "luk i voda".

Bibi

pre 7 godina

Sve partije iz opozicije postupcima svojih predstavnika upadaju sve dublje u bunar. Bravo Martinovicu! Da neko malo ucutka i ovog ljigavog Cosica...

paramonte

pre 7 godina

Martinovic je gospodin covek,opozicija mu ne moze nista,daleko su svi oni iza njega i njegove stranke,vladajuci su nesto najbolje sto nam se desilo u poslednje vreme,neka jos dugo ostanu tu gde su radi nase bolje buducnosti

herkul

pre 7 godina

Tehnologija je dovoljno napredovala da je bilo javljanja kompijuter bi pribeležio i ustupila bi se reč, a ovako je samo haos nastao!

jhu

pre 7 godina

Cosicu su spremili pitanja,ali nije ocekivao kontra pitanja i cinjenice pa je ostao zbunjen i nedorecen .

ana

pre 7 godina

Opozicija je postala bahata a i zeli vlast po svaku cenu i na silu,sramota.

ana

pre 7 godina

Pa na izborima ne mozete cenzus da predjete a hocete vlast na silu.

Dragan

pre 7 godina

Dr Martinovic je pokazao zavidan nivo sofizma u odnosu na politikantski nastrosjenog Jugoslava

veselin

pre 7 godina

Iza Martinovica stoji istina a istina uvek pobedi.

Ana

pre 7 godina

Pa i neka mu je rekao,dosta nam je takvih koji komentarisu lose o Vucicu,a sta su oni uradili,vucicevi rezultati se barem vide!

Aleks

pre 7 godina

Nepodržavam Martinovića. Po mom mišljenju on se često sili u skupštini.

Marko

pre 7 godina

Ovaj Cosic ako ja ne sanjam dok ovo gledam je za posmatranje?Jedan novinar ovako da vodi emisiju?On kao da je sudija zemlje dosmanlije i predsednik svih zutih pataka zajedno.Ovo nevideh nigde

dare

pre 7 godina

Ostavio utisak visokog intelektualca koji nije podlegao pritiscima Cosica.

Ljubo

pre 7 godina

Jos uvek nasi politicari ,ne razmisljaju sa " srpskim * udima" vec sa " jugoslovenskim" .Debelo protestanti - anglosaksonci upravljaju ovom drzavom Srbijom ....iz svakog srpskog ** pka viri po jedan prije navedeni .Jadno,zato i ovakve scene i politiku imamo.Zapisava ko stigne i ko vise para dobije.

Djole

pre 7 godina

Na kraju svakog meseca, neki fini ljudi obracunaju neki porez, i svima nam uzmu deo plate. Od toga se placa ovaj gospodin. Dok ne shvate da ih mi placamo, gledacemo ovakve bahate, nekulturne, cinicne partijske poslusnike. Covek, koga mi placamo, je dosao u emisiju, i, nije odgovorio ni na jedno pitanje. Bahatio se, pokusavao da "rasturi" novinara, pokusavao da pokaze koliko je silan, i, kako mu niko nista ne moze, a nije imao hrabrosti da odgovori ni na jedno pitanje. ..

Samo napred

pre 7 godina

Istorija se ponavlja a lepo bi bilo da naprednjaci stignu do kraja kao onomad pre rata. Dace Bog.

Mikica

pre 4 godine

On rasturio.Zasto ga majka nije vodila kod logopeda.Mozda jadna I nije znala sta je to.Ovaj ,em je ruzan ,em je nalik majmunu,em nevaspitan,em rkce rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija