• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2016

21:49

OTAC UBIJENOG GARDISTE DRAŽENA OPTUŽUJE: Boris Tadić je meni i ženi nudio pare!

Politika

OTAC UBIJENOG GARDISTE DRAŽENA OPTUŽUJE: Boris Tadić je meni i ženi nudio pare!

Podeli vest

Petar Milovanović, otac ubijenog gardiste Dražena Milovanovića, otkrio je da mu je tadašnji predsednik Srbije Boris Tadić svojevremeno nudio novac!

- Sećam se kad smo supruga i ja otišli kod njega, on ništa nije govorio. Izjavio nam je saučešće i kazao: "Da čujem vašu priču." Kada smo mu je ispričali, on je kazao, ograđujući se od svega, da su po našoj priči deca videla nešto što ne treba. Pitao nas je da pomogne, da nam da novac, ali ja sam njemu rekao: "Ja nisam vama dao pare na zajam, niti sam vam ih tražio. Ja sam vam dao sina!" I izašli smo... - ispričao je Milovanović za "Blic", koji je iz nekog razloga potpuno sakrio ovaj deo intervjua!

Informer je juče pokušao da dobije Tadićev komentar, ali je on uporno ignorisao naše pozive i poruke.

 

 

Na drugoj strani, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da nije iznenađen ovakvom nepristojnom ponudom.

- To liči na Tadića. Njegova politika je bila da se sve može novcem kupiti, pa i bol roditelja koji su izgubili svoje dete. Očigledno da je hteo na taj način da sakrije punu istinu, o kojoj je evidentno nešto znao. Da li samo istinu ili i svog tada najbližeg saradnika Vuka Jeremića, nadam se da će istraga pokazati - ističe Glišić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
imam utisak

pre 7 godina

da se Tadic tu nista nije pitao niti je znao igru pozderaca...

Peca

pre 7 godina

Ma zaboravio covek ko će se seti sta je bilo onda ljud ovi naši političari imaju totalnu amneziju. Jedino ne mogu da zaborave da da uzmu platu i parke kad im neko da . Naravno i da pljuju svoju domovinu .

grof vronski

pre 7 godina

Upravo suprotno ! Tadić je ključ misterije. Jeremić je angažovan kao poštar !

Ništa

pre 7 godina

Izdajnik bio i ostao, verovatno je i sad po zagrebu se seta

Sudija

pre 7 godina

A ko zna ako Tadic ne zna? Pjevo bi on meni samo tako.

gacikus

pre 7 godina

U ovakvim slucajevima doneti zakon=SERUM ISTINE i to je to

Mira

pre 7 godina

Dosta tadiceve petljanije i jeremicevih lazi , nema vise daidze hamde , detaljnu istragu i istinu na videlo pa kud puklo da puklo da vidimo obraz sadasnje vlasti , neka nevini gardisti pocivaju u miru!!!

zoran

pre 5 godina

Za sve su krivi Sudije i Tuzioci,koji su najvece zlo ovog drustva,nedodirljivi su i nista nerade treba ih izbaciti na ulicu da skupljaju PVC ambalazu.

Nedim

pre 5 godina

Zašto se to toliko krije koga su vojnici videli a stalno se ponavlja da kod nas nema "Nedodirljivih" ni Vučić koji je nedavno primio roditelje nije rekao istinu ako ona postoji.Koga štiti Vojska?Ni slučaj "kantrimen" nije rešen jer zatvorenik nije odao ko mu je platio 600.000eura da za drugog sedi u zatvoru,i to još malo pa u februaru 2019 izlazi i počinje da troši dobijeni honorar.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija