• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.01.2017

16:45

SNP PROTESTUJE: Najoštrije osuđujemo puštanje na slobodu Haradinaja!

Politika

SNP PROTESTUJE: Najoštrije osuđujemo puštanje na slobodu Haradinaja!

Podeli vest

Sprska narodna partija (SNP) najoštrije je osudila odluku francuskog pravosuđa da ne postupi po Interpolovoj poternici i pusti na slobodu ratnog zločinca Ramuša Haradinaja

- Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da uputi najoštriji protest francuskoj Vladi i da zaustavi dalji proces evropskih integracija - kaže se u saopštenju SNP.

Kako ocenjuju u SNP, ovakav stav francuskih vlasti predstavlja duboko nepoštovanje Srbije i njenih institucija ali i nepoštovanje svih srpskih žrtava teroriste Ramuša Haradinaja.

- SNP već duže vreme upozorava da Srbija ne može očekivati nikakvu podršku i pravdu od onih zemalja Evropske unije koje su podržavale bombardovanje Srbije i otimanje Kosova i Metohije - ističu u SNP.

Ovakav postupak Francuske, dodaje se u saopštenju, samo je još jedan dokaz da prava i pravde više nema u toj EU ka kojoj nepotrebno usmeravamo sve svoje resurse i žrtvujemo svoju nacionalnu politiku i nacionalno dostojanstvo.

- Zločinci kao što su Ramuš Haradinaj i Hašim Tači kad tad će odgovarati pred pravosuđem Srbije i do tada ni na jednom mestu na svetu za njih ne sme da bude mira - zaključuje se u saopštenju.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 7 godina

Zar može sramnije od ovog, pustiti žločinca na slobodu je uvreda za sve pa i za tu EU...

Nikola Ranković

pre 7 godina

Ovim su Francuzi pljunuli na sve što su pričali, a ujedno su pljunuli i na dostojanstvo Srbije, pustiti nekog ko je uradio naj gnusnije zločine je za svaku osudu..

Jelka

pre 7 godina

Ma neka im ga tamo u Francuskoj, neka ga zauvek zadrze.

Brka

pre 7 godina

A sta drugo ocekivati od krvnika koji ssu ratovali na strani Haradinaja protiv nas?

Colic

pre 7 godina

Ma pre ili kasnije ce terorista odgovarati za terorizam. Hej, pa on je autobiografiju izdao u kojoj pise kako je svercovao oruzje na Kosovo i pucao na srpsku vojsku i policiju. Kao da oni ne znaju ko je Haradinaj. I on i braca mu.

Žarko

pre 7 godina

Šta sve još ta ista EU treba da nam uradi da bi se pojedini opametiili i okrenuli prema Rusiji, bombardovanjem su dokazali da mrze naš narod a pokušajima da nas proglase genocidnim narodom, otmu Kosovo i Metohiju, od nas naprave karantin za migrante to i potvrdili..

Lala iz Banata

pre 7 godina

Потписао је оба папира...!! Дачић може у Брисел....а Тома на Косово..!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija