• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2017

22:19

LINTA ISPRAVLJA KOLINDU: Izjava Kitarović da u Hrvatskoj nema ustaštva JE LAŽ!

Politika

LINTA ISPRAVLJA KOLINDU: Izjava Kitarović da u Hrvatskoj nema ustaštva JE LAŽ!

Podeli vest

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta smatra da je laž izjava hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma. Linta kaže i da Grabar Kitarović nizom izjava i postupaka promoviše ustaštvo

- Jer ne vidi ništa sporno u slikanju sa ustaškom zastavom, izjavljuje da obožava da sluša Tomsona, odlazi u Blajburg da se pokloni ubijenim ustaškim zločincima, ćuti na postavljalje spomen obeležja u Jasenovcu na kome se nalazi ustaški pozdrav ''Za dom spremni''...- naveo je Linta u pisanoj izjavi.

On je dodao da Grabar Kitarović "stalno iznosi provokativne teze" da Srbija treba da promeni svoju retorku, kao i da je akcija "Oluja" bila legitimna, te da Srbija to mora da prizna. 

- Srbija vodi politiku mira i saradnje, ali nažalost nema partnera u Hrvatskoj, koja ne želi suštinski dijalog s ciljem rešavanja svih otvorenih pitanja- istakao je Linta.
 

KOLINDA SE IZ AMERIKE VRATILA LJUTA: Pravdala se i žalila na MOBING, a morala je i da potkači Srbe i Srbiju!

DAČIĆ: Kolinda laže da u Hrvatskoj nema ustaštva i fašizma!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
banat1952

pre 7 godina

Mislim da bi Cokolindicu smirila jedna dobra Srpska "banana" .

Marko

pre 7 godina

A tko je ovaj debil da se njemu posvećuje pažnja od strane Hrvastke?

mali fica

pre 7 godina

U Hrvatskoj nisu svi Hrvati ali su svi Hrvati Ustase, na cijem je celu, po sluzbenoj duznosti, predsednik u ovom trenutku Kolindetina.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija