• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.01.2017

12:27

(VIDEO) "TV DEBATA" NA TV PINK: Proverite zašto je ovu emisiju gledala cela Srbija!

Politika

(VIDEO) "TV DEBATA" NA TV PINK: Proverite zašto je ovu emisiju gledala cela Srbija!

Podeli vest

U nedelju uveče sve je prštalo u studiju televizije Pink , u specijalnoj emisiji "TV debata"

 


Stavove su u ovoj emisiji, koja je oborila sve rekorde glledanosti, ukrstili glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, glavni urednik Novog Standarda Željko Cvijanović, lider LDP Čedomir Jovanović i Anita Mitić iz Inicijative mladih za ljudska prava.

Sagovornici autora i voditelja Predraga Sarape pretresali su brojne aktuelne teme - od incidenta u Beškoj, kada je grupa fašista iz Inicijative za ljudska prava prekinula tribinu na kojoj je gostovao Veselin Šljivančanin, do predstojećih predsedničkih izbora.

POGLEDAJTE I VI ZAŠTO JE CELA SRBIJA U NEDELJU BILA ISPRED MALIH EKRANA;




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
usaf

pre 7 godina

Bravo za Cedu i Anitu!Obrazovani,kulturni ljudi.Ovakve ljude i ovakvu Srbiju hoce EU i USA.

Furtula

pre 7 godina

Dali je Salvador a "da li" se piše odvojeno, utuvi to.

Car

pre 7 godina

Sto je davno rekao jedan moj prijatelj :"Nisam mnogo pismen, ali sam mnogo usmen" Narod mnogo bolje razume usmenost-zivu rec,valjda ti je ro jasno.

Dr

pre 7 godina

Bravo za koga? To čime se oni bave i kome služe je bruka za čitav srpski rod. Ona radi za Šiptare a njemu Amerikanci čuvaju ledja pa se okuražio radi šta hoće iako zna da ga cela Srbija ne podnosi.

ime moje

pre 7 godina

usaf da li je to lično ime ili je skraćeno od United States Air Force?

rolex

pre 7 godina

kako je Ceda placljivi uspeo da u jednom danu gostuje u dve emisije,i to u Zagrebu i Beogradu.Da nije mozda Ceda uzeo nedozvoljena sredstva?

Ivan

pre 7 godina

Dajte da vam kupimo karte za tu EU za koju se zalažu Čeda i Anita pa neka vas tamo povedu.Tamo jedva čekaju na vas.

VOJISLAV

pre 7 godina

evo momce vidi se po tvom komentaru koliko si upravu

Vuk Milivojevic

pre 7 godina

Taj kanalizacioni otpad (anita i ceda, mala slova sasvim prilice malim i bezvrednim ljudima) ne zeli Srbija. Pusti vodu i G..... odu.

Sumadinac

pre 7 godina

Zalosno je sto Srbija ima tolko fasista i Srpskih izdajnika kao sto su Ceda i ova albanska , ali sreca je sto mnogo mnogo ima normalnih i lojalnih ljudi.

zimzelen

pre 7 godina

Je... te cedomor jovanovic.Boze daj nam Titu da ovo dvoje izdajnika Srbstva I Srbije posalje na goli otok.Dasu takvi izdajnici u SAD njih bi cija I fbaj za noc znadete sta.Vucicevicu svaka cast na ovoj debati ali nisi dobar kada napisem komentar I udarim na zle ti ne objavis.Kada spomenem vucica ti ga stitis a sada vidi kakve greske pravi,daje vucic kako treba davno bi cedomor bijo u cuzi,ovu placenicu kao I one dvije sto nas prestavljaju u UN I u nato njih osudit isto,zasto ih ne mijenja nemoze izdajnik I srbomrzac prestavljat Srpski narod.Zasto vucic dize spomenik jednom izdajici dindicu.Tesko Srbima sa takvom vlasti I sa izdajicama kako bi oni prezivjeli 1 mjesec dana da su u kini,koreji,americi

Den

pre 7 godina

Koji iole normalan covek a kamoli Srbin, bi za svoj nik stavio usaif. Nekome je ocigledno lepo da se spaja sa jednim od najzlocinackih i kukavickih institucija u svetu. Halo bre, oni bombarduju najsiromasnije zemlje u svetu, ili koriste uranijuma u svrhe genocida. Ne samo u Hiroshimi i Nagasakiju, nego svugde po svetu. Ispiran mozak ili strani agitator

milorad

pre 7 godina

RAZBIO JE VUCICEVIC SOROSEVE JURISNIKE KO DETE ZVECKU,BRAVO DRAGANE BOG TE GOSPOD CUVAO , ZDRAVLJE I SRECU TI DAO.TAKO SE ZA SRBIJU BORI

lazni bot

pre 7 godina

Kad bi Vucic rekao koliko Srbija tj vlada dobija para od Amerike i EU tj. Sorosa po vama postideli bi se svi kako god Srbija bi propala bez Sorosa.

Major crni

pre 7 godina

Bravo vucko ovako dugo nije neko rekao otvoreno ovim fasistima i kvislinzima samo napred i ne odustaj a drugi neka se ugledaju na tebe, oni priznaju javno Kosovo i žive u Srbiji fujj

Gordana

pre 7 godina

Cedo i Anita su bruka za Srbiju. Vucicevic je bio genijalan. Sve sto je rekao Cedi i Aniti je istina. Svaka cast Vucicevicu. Nedaj boze da nam se ponovo na vlast vrate zuti. Nemogu da verujem da je ova mlada devojka zaludjena novcem povukla za sobom makar jedno mlado bice. Strasno i neutesno za njihove roditelje a i za celi Srpski narod!

007Bond

pre 7 godina

Чедомир Јовановић се толико дуго бави политиком (бар две деценије),а без резултата је , и нема ни 1.5% гласачке подршке! А осим тога га доводе у везу са земунским кланом, разно-разним дрогама и убиством Ђинђића. П.С.Чедо, повуци се из политике, није то за тебе!

Radovan

pre 7 godina

To je Srpska stvarnost , Čeda smatra da su vrednosti koje on zastupa prave vrednosti? Droga prevara i prazna priča? Uopšte šta je taj čovek uopšte dobro uradio! Zato ga i narod glasa! Ova mala o nerazume šta priča? Ona smatra da je život vajka koju drugi placaju?Dokle smo mi kao društvo doznolili da nam sole pamet vrbovani klinci za šaku dolara!

NESA

pre 7 godina

Sta reci, ova je emisija Sjajna! Ucesnici su otvorili narodu oci... Predlazem apsolutno svima da pogledaju ovaj VIDEO!

Milos

pre 7 godina

On moze bit predsednik ali samo neke drogirane partije kao sto je i sam.

gane

pre 7 godina

ova hoče da bude soraja a ovaj hoče da bude zmaj živela srbija

aannaa

pre 7 godina

Gledala sam celu emisiju. Čeda je toliko bio nervozan pa je ruke prevrtao levo desno vrteo se na stolici da jednog momenta umalo nije pao sa nje.(pogledajte snimak). Nešto je Laki bio nervozan!!!!!!!!!!!

jeter

pre 7 godina

Meni nije jasno zasto je ovaj Ceda jos uvek na slobodi. Vucic bi imao mnogo vecu podrsku kad bi ovog zlotvora uhapsio. A I ovu devojku bi trebalo malo propitati za koga radi i od koga prima novac da blati Srbiju. Dobra emisija. Pokazalo se ko je ko u Srbiji.

petrovgrad

pre 7 godina

О чему прича Чеда, он је био у оружаним формацијама у саставу ЈНА које су се бориле у Вуковару и то као Шешељев добровољац. По Вуковару није делио бомбоне, већ је ЗНГ-ама добацивао муницију кроз цев. Искрен да будем Ја његово учешће у добровољачким јединицама дубоко ценим. То што сада сам себе демантује, то га треба питати.

ime

pre 7 godina

čeda zaključuje da je njegove stavove vreme potvrdilo! pa, jeste, miloševića ubili, a on ga hapsio, zalagao se za kosovo- državu,...plaši njegova arogancija, ponašanje superstar-a, i sigurnost (odakle?, da li ima neke garancije?) da će se izvući, kao do sada, iz svih akcija koje u kojima je učestvovao. soroševce nas jašu, to znamo, potvrdilo se, ali...kao što reče gosdpođica u mars crvenom ( ono nije narandžasta bluta već, slikari znaju - mars crvena) koja, svaki čas gleda u kameru kao i kandić, milić, svi regrutovani i obučeni sa istog mesta.... to sve je lepo regulisano u državi srbiji. znači, da mirno spavamo dok nas čeda i inicijativa ''leče'' do smrti, ali se zato lože, seksualno, na prištinu i albance. jedni, valjda, zbog droge, a drugi zbog love. obožavaju zločince ovk, sarađuju sa svima koji su srbiju gazili i ubijali, i nas, ovde, maltretirali 27 godina, i nastavljaju da igraju i da profitiraju na nama, jer samo kao izmrcvareni i poniženi leševi im trebamo. nijedan horor nam nije potreban, mi u ovom hororu živimo - mi, građani srbije. živi leševi smo zbog ovih vampira.

vule

pre 7 godina

Neverovatno,novac koji dobijaju nevladine organizacije da bi promovisali politiku srpskih neprijatelja,jeste za svaku osudu.... Ovakvih emisija bi trebalo cesce proslediti javnosti kako bi nas narod video koliko je aktivna PETA KOLONA na razbijanju sopstvne drzave...

Nikola

pre 7 godina

Klasika! Ovoj Miticki su uvalili 'saku dolara",..poslali je na Kosovo i tamo joj jos uvalili nekog siptara u koga se zaljubila. Prica stara koliko i subverzija protivnika. Mislim da nasa 'okolina' i nije tolka opasnost po Srbiju koliko i ovi nasi 'samosovinisti',..cija je uloga da se konstantno posipaju pepelom po glavama U IME SRBA,.. Njihov je cilj unijeti kod Srba osjecaj krivice, odakle bi se sproveo sljedeci stepen, a to je nacionalna samo-subverzija kroz servilnost svakom okupatoru. licno,..sa stava i polozaja kontra-subverzivne aktivnosti ja bi uvjek imao nekoga u drzavi kao ovaj Cedomir ili ova Miticka, kandicku, Biserko itd....ali postavljenih od nasih sluzbi,..jer bi time imao i pregled ko ce im se pridruzivati i ko ce ih subvencionisati. Kada slusam ovog Cedomira Jovanovica,..prosto ne mogu da vjerujem da covjek toliko mrzi Srbiju i sam srpski narod,...i to tako javno pokazuje,..da jednostavno pomislim da je postavljen bukvalno od nase obavjestajne sluzbe bas kao mamac za sve neprijatelje Srbije i Srba,..koji ce mu se pridruziti ili ga pomagati. Ako ovakve ljude ipak (sto je vjerovatnije) postavljaju u Srbiji strane garniture,..onda je to nesreca naseg naroda i slabiji smo no sto mislimo

majmun

pre 7 godina

alal vera kolko para ste dobili, barem jedno dete da ste poslali na lečenje u inostranstvo kome je to potrebno, sramota da imate i obraz da se pojavite

laza

pre 7 godina

AAAUUUUU Vucicevicu raz.....ba ih ti ali onako stvarno!!!!!!!!!Svaka cast, ljudi treba biti obavesteni o ovakvim kvinslizima poput Cede i ove ne znam ni sam kako da je nazovem sp...be Anite!!!!!!!!!!!!!!

Amir

pre 7 godina

Vucicevicu sta ti imas govorit Aniti da ide zivit u SAD ako joj u Srbiji nije dobro Devojka je rekla da voli Srbiju a ti si rusofil i imas tu rusku znacku na reveru pa idi ti u Rusiju

Ispravka

pre 7 godina

Vucicevic nije rusofil, vec RUSOFANATIK. To nije isto.

Beloica

pre 7 godina

Svaka vam cast Vucicevicu tesko je sa tim olosem izaci na kraj Ali bez borbe nema ni pobede

nati

pre 7 godina

To sto razni sorosi rade sa ovakvim bukvama koje implemetiraju svoje misljenje na osnovu para koje su dobili, je krajnje mizerno da lici na otvorenu prostituciju,musku i zensku.Dakle Ceda+Anita =smrdljiva g.vna.Ne mogu da verujem da pare mogu ovoliko da zalude,da se to granici sa sizofrenom logikom i potpunim gubitkom razuma.Bog nam je dao mudrost i jednostavnost u mudrosti,ovi govore o destrukciji prema svom narodu a to je isto kao zlocin roditelja prema svom detetu.Jel Ceda y stanju da pobije svoju decu i da se posle toga oseca lepo i srecno.A ova guska ne zna ni sta znaci biti roditelj i voleti svoju decu i zemlju na kojoj si odrastao.Ona voli siptare i ubice i smatra ih dostojnim nje.Svaka ti cast naivna i slepa gusko. \n

mato

pre 7 godina

Koliko si samo dvolicni ovaj ceda i anita. Gledaju i pricaju polazeci od svog sopstvenog interesa i svim temama razgovora. Poltroni!

Nemanja

pre 7 godina

Nazalost je Srbija puna ne vladinih organizacija,drugim recima izdajice srpskog naroda. Gospodin Vucicevic je lepo rekao da Srbiji treba Putinov zakon da bi se Srbija ocistila fasistickih gamadi koji bi i svoju rodjenu majku za dinar prodali. Zivela Srbija i bratska Rusija

ČITATELJKA

pre 7 godina

Kada u emisiji sagovornik nije imao snagu argumenata, pribegao je argumentu sile, neprekidno je prekiidao dvoje sagovornika koji su sedeli preko puta njega a kada ih ponekad nie prekidao, posle nekoliko izrečenihg reči njih svoje odmah je galamio bez zaustavljanja, pa je naivnim i neinformisanim ostavljao ostavljao uotisak da je baš on i jedino on apsolutno u prabvu. Ali - nije tako, nikako nije tako i dobro je što nije!

zeljko

pre 7 godina

Stekao sam utisak da iz Srbije svi odlaze samo sorosevski donirane osobe imaju intereres da ostanu!? Molim za komentar!

Tina

pre 7 godina

Gledala sam emisiju i, po meni, stavove je ukrstao Vucicevic uglavnom sa sobom, a Ceda i Miticeva onda kada su od Vucicevica dobili dozvolu da potvrde njegove tvrdnje. Cvijanovic jedva da je uspeo da prozbori nekoliko recenica, dok voditelj uopste nije bio potreban jer je emisiju, kao i uvek, vodio Vucicevic. Nisam ni na cijoj strani bila, jednostavno sam zelela da cujem suprotstavljena misljenja. Misljenja nije bilo, bile su samo optuzbe i iscikavanja. Ali, slusajuci jutros Cedu kod Marica na Happy TV, ne mogu a da ne kazem da me je iznervirao. I dalje se drzeci Sljivancaninovog gostovanja, izjavivsi da je Sljivancanin prvenstveno morao da izadje u javnost i kaze i prizna gde je pogresio. Mozda je i trebalo to da uradi. Medjutim ja, a verujem i velika vecina naroda, bi jako volela da Ceda izadje u javnost i objasni kako je on, od studenta sa pocepanim patikama, dospeo do takvog biznismena kakav je sada i odakle mu sve ovo sto danas ima? Kao i odakle mu pare da, kako je jutros izjavio, planira da svoje 4 dece skoluje u inostranstvu. Skolovanje toliko dece u inostranstvu kosta jako mnogo. Za svu decu, sigurno preko milion evra, ako ne i vise. I to samo fakulteti, ne i srednje obrazovanje. Slucajno tacno znam koliko kosta skolovanje samo jednog. Pa, Cedo, objasni nam odakle ti pare za sve to, pa jos i kuce, stanove, luksuzna letovanja i zimovanja, luksuzna kola... sve za dvadesetak godina. Kako uspevas da sve to priustis, pa jos i da izdrzavas 4 dece kad mi jedva mozemo jedno, kroz ceo zivot.

Car

pre 7 godina

NIsam do sada bio bas veliki fan Vucicevica,ali od danas sam itekako. Cedu i ovu atkivistkinju za svoj dzep,ogolio je i razbio u paramparcad.Sve cestitke.

PODZEMLJE

pre 7 godina

DA LI SE NAM SE OVO SVIDELO ILI NE ALI ČEDA JE POTPUNO U PRAVU. KOSOVO JE DRŽAVA ,KOSOVO PRIZNALO 120 ZEMALJA ,NA KOSOVO NE MOŽE DA UDJE NI PREDSEDNIK SRBIJE ,KOSOVO U NEKOLIKO SVETSKIH INSTITUCIJA POČEV OD MMF-a DO UEFA... NAŠI KOJI UČESTVUJU U VLADI KOSOVA SEDE I ODLUČUJU POD GRBOM I ZASTAVOM I MAPOM KOSOVA ...PA ŠTA SE ONDA BUNIMO...NAŽALOST DA VUČIĆEVIĆ UVEK GALAMI ,ČAK I NAJAVIO I DRŽAVNE UDARE I KO ZNA ŠTA JOŠ,UH...... I TAČNO JE DA JE U BANJA LUCI 9.JANUAR BILA CIRKUSKA PREDSTAVA OD ATOMSKE BOMBE DO ZMIJE I..I.....OKRENIMO SE ISTINI..NEKAKO SMO POSTALI BOLESNI...VUČKU NIKO NE VALJA NI HRVATI NI BOŠNJACI NI CRNOGORCI ,NI ALBANCI NI MAKEDONCI,JOOOJ !

ratko

pre 7 godina

ja sam romske nacionalnosti,nemogu ostvariti ni socijalnu pomoc u srbiji,jako tesko zivim sa mojom porodicom,ali sve pare ovog sveta nebi me mogli naterati da protiv svoje drzave radim.ne postaji ni kolicina ni velicina novca za koju bih se prodao.volim srbiju takva kakva jeste i uvek cu svoj zivot poloziti za srbiju i srpski narod.svaki neprijatelj srba je i moj neprijatelj.

boki

pre 7 godina

posto mi koji zivimo u cg dobro znamo kako nam se drzava razvija,sto rece Ceda insajder,pozelio bih mu da njegova porodica i on tako zivi kao mi.. ljudi kao on za pare i majku prodaju a ne drzavu.. bravo za Vucicevica i Cvijanovica,svaka im je na mjestu..

TODOR

pre 7 godina

Ovu Anitu i ovog ČEDU odmah uhapsiti i ispitati poreklo imovine !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija