• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.02.2017

15:06

VUČIĆ, NIKOLIĆ, DODIK I IVANIĆ: Srbija će dati podršku Republici Srpskoj jer smo nerazdvojni narod!

Politika

VUČIĆ, NIKOLIĆ, DODIK I IVANIĆ: Srbija će dati podršku Republici Srpskoj jer smo nerazdvojni narod!

Podeli vest

Sastanak premijera i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića sa predsednikom RS Miloradom Dodikom i predsedavajućim Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem završen je u Vili Mir u 15.00

Tomislav Nikolić kaže da Republika Srpska i Srbi nisu učinili ništa da pokvare odnose u BiH.

- Danas smo se sastali ne prvi ni poslednji put i češće ćemo da se sastajemo. Dočekali smo da jedan član Predsedništva BiH pokrene pitanje za koje je bitno šta mu je cilj i šta time poručuje. Veoma je neizvesano kako će se razvijati odnosi u BiH i kakve odnose očekuju sa Srbijom - kaže Nikolić.

Dodaje da će Srbija stajati uz Srbe u BiH.

- Mi smo isti narod i daćemo podršku Republici Srpskoj i svemu što se radi po Ustavu i zakonu - poručuje Nikolić.

Dodik: Bakir je ugasio svetlo kada je reč o BiH!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je inicijativa o reviziji odluke po tužbi BiH protiv Srbije za genocid akt mržnje Bošnjaka muslimana u Sarajevu prema Srbima i poručio da je član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović time "ugasio svetlo" Bosni i Hercegovini.

Dodik je rekao da iza inicijative za reviziju zapravo leži želja da se ukine Republika Srpska.

- Žele da vrte priču na to da su Srbi u BiH počinili genocid, koji se nije ni desio. Nezadovoljni ranijim presudama, spremni su da svojataju BiH i da kažu da nismo tamo prisutni u organima. Izetbegović je ovim zatvorio vrata BiH i njenoj perspektivi, i ugasio je svetlo kada je reč o BiH - rekao je Dodik.

Vučić: Kao i obično, ne očekujem reagovanje međunarodne zajednice

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da od međunarodne zajednice ne očekuje ni sada da reaguje na pokretanje inicijative o reviziji presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid, niti da kaže ko je krivac za izazvanu situaciju u regionu.

- Kao i obično, ne očekujem ništa - poručio je Vučić.

On je dodao da je za Srbiju najvažnije da su predsednik Srbije i on "bezbroj" puta insistirali da se sve nesuglasice ostave po strani i da se stvarno razgovara sa Bošnjacima.

- Ali, kada napadnete šefa jedne države, brutalno, fizički, a da vam odgovor bude da žrtva iz Aušvica ne može da bude odgovorna za napad na svog zlotvora... Ja nisam nikada nikoga ni mučio, niti sam bio u Aušvicu, bilo kojem Aušvicu, niti bilo šta uradio da bi imao pravo bilo ko da nas napada - rekao je Vučić.

On je dodao da je Srbija za sve to vreme ćutala, kao i da danas takođe ne traži ništa.

- Samo nemojte dodatno da nas vređate i ponižavate - poručio je Vučić.

Predsednik RS je ocenio da je inicijativom o reviziji kraj procesa pomirenja u Bosni i Hercegovini.

- Ovo govori da su propali napori međunarodne zajednice da se postigne pomirenje, koje je ovim ugašeno, jer ako neko misli da u ime svih nas moze da odlučuje, onda poverenje ne može da se gradi na taj način - rekao je Dodik.

Kako je rekao, iako inicijativom nastoje da sruše poziciju Srba u BiH, srpske političke snage u tom zemlji su jedinstvene.

- Imaćemo sednicu parlamenta u ponedeljak, i donećemo logične zaključke - najavio je Dodik.

On je konstatovoa da inicijativa jeste formalno uperena protiv Srbije, ali da je to zapravo atak na sve Srbe u svetu.

Dodik je dodao da je uveren da će Međunarodni sud pravde odbiti inicijativu o reviziji presude, ali i da ostaje primaran problem, da neko (Izetbegović) želi da odlučuje u ime drugih u BiH.

- A to ne može - poručio je Dodik.

Ivanić: Izetbegović ruši BiH!

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da odlukom o podnošenju zahteva za reviziju presude Međunarodnog suda pravde po tužbi BiH protiv Srbije bošnjački član Predsedništva BiH ruši BiH i da je krajnje vreme da se međunarodna zajednica i garanti Dejtonskog mirovnog sporazuma oglase.

- Krajnje je vreme da garanti Dejtona jasno kažu da se ovim ruše institucije BiH i da ih ne ruše Srbi već Bošnjaci i ako takvog stava ne bude medjunarodna zajednica samo produbljuje krizu - rekao je Ivanić posle razgovora sa predsednikom i premijerom Srbije u Beogradu.

Dodik: Bakir Izetbegović nije BiH

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da Bakir Izetbegović ne predstavlja Bosnu i Hercegovinu, već je deo institucije u kojoj se nalaze i Srbi i Hrvati i da se ne mogu donositi jednostrane odluke.

- Iza ovog što radi Bakir Izetbetović je samo pet kantona i ništa više - rekao je Dodik na konferenciji za novinare posle sastanka sa srpskim rukovodstvom.

On je naveo da se, kad je reč o reviziji tužbe za genocid protiv Srbije, reč o razuzdanom nacionalizmu Bošnjaka i muslimana u BiH, o želji da se nametnu kao jedini i jedinstveni narod u BiH, "kao da je ta zemlja samo njihova".

- Njima pripada samo pet kantona, pet Hrvatima, ne mogu da budu u BiH na način kako to oni hoće - rekao je Dodik, ali je istakao da je revizija zapravo prilika i da se "raščisti" i sa stranim sudijama i tužilaštvom, te sa "nasiljem" visokog predstavnika.

On je naveo da BiH ne funkcionise tako kako je zamišljena, te da je ova situacija dobra jer će mnogi konačno shvatiti da BiH nije Bakir Izetbegović niti Bošnajci i muslimani.

- I neki beogradski krugovi bi trebalo da nauče da je to tako, da Bakir ne predstavlja BiH već institucije u kojima su i Srbi i Hrvati i da je njihov zajendički stav zapravo stav BiH - rekao je Dodik.

Ivanić je rekao da ga ne brine revizija koja je potpuno pravno neutemljena već to što je taj potez razgolitio odnose u BiH, i dodao da Bakir Izetbegović odlukom da podnese zahtev za reviziju presude ruši BiH.

Ivanić je rekao da će predstavnici srpskog naroda u BiH nastaviti dnevnu komunikaciju sa Beogradom i zajednički povlačiti poteze i da je "argumentacija na srpskoj strani". 

- Nastavićemo da pratimo situaciju. Imamo nameru da koristimo institucije u našem interesu i radićemo ono što mislimo da je korisno a to će se videti narednih dana - dodao je.

Vučić: Odnosi BiH i SRB vraćeni 25 godina unazad!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su odnosi sa BiH, zbog tužbe Bakira Izetbegovića, vraćeni 25 godina unazad i naglasio da je posao Srbije da sačuva mir i stabilnost u regionu, ali i odgovori na tužbu i pobedi po tom pitanju.

Vučić je istakao da Srbija ni na koji način nije doprinela podnošenju revizije tužbe BiH za genocid i izrazio uverenje da tužba neće uroditi plodom.

Prema njegovim rečima, odnosi dve zemlje su vraćeni 22 godine unazad, na doba potpisivanja Dejtonskog sporazuma:

- Očigledno je da neki ljudi žive u prošlosti i od nje pokušavaju da žive - primetio je srpski premijer.

Srbiju, kaže, najviše brine upravo ta činjenica.

- I ovo malo poverenja koje smo uspeli da izgradimo kroz sastanke, jasno je da toga nema, jer ako želite da podignete tužbu portiv susedne zemlje i znate da ne možete da je dobijete, onda to pokazuje koliko su duboki i temeljni naši problemi - poručuje Vučić. Dodaje da je posao Srbije da sačuva mir i stabilnost.

Nemamo pravo, istakao je, da dozvolimo ponižavanje Srbije.

- Cilj u odnosima sa BiH je očuvanje mira i stabilnosti - kaže premijer.

Ivanić je već uputio pismo Međunarodnom sudu pravde u Hagu, kojim je osporio bilo čije pravo da u ime BiH podnosi aplikacije, jer o tome ne postoji odluka institucija BiH, a predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić pozvao je sve strane u BiH na smirivanje tenzija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran miljkovic

pre 7 godina

Мислим да Српско руководство поново греши,упетљавајући се са Додиком,који важи као заштитник Руских интереса.Уместо да направе отклон,они иду стопама Милошевића са КараЏићем.Проћи ће ревизија,плашим се бићемо кажњени,биће свачега.Људи узмите се у памет, овај Изетбеговић тужи Србију, а уперено против Додика, шта га грлите, браните наше интересе, овако се не бране, разумите већ једном Русија је на коленима,нажалост, од ње помоћи нема.Бранећи нас, браните и Додика,али не са Додиком, већ са светским лидерима.

miki delija

pre 7 godina

mnogo si ti pogresio ovim komantarom veruj mi takvi su i izdali bracu preko drine

REPUBLIKA SRPSKA

pre 7 godina

OVAJ JE LUD CUJ TO RUSIJA NA KOLENIMA BUDALA COVEK DANAS JE RUSIJA NAJACA SILA AENO POSTAVILI NEKE OPASNE IRGACKE I NEMA VISE TRTA MRTE CELA RUSIJA ZASTICENA OD BILO KOG NAPADA CELA RUSIJA A OVAJ RUSIJA NA KOLENIMA BUDALA IMA UVEK DA LUPAJU GLUPOSTI

Srpski ponos gde je nestao

pre 7 godina

Dace on podrsku i republici hrvatskoj samo da pobedinna izborima

Danilo

pre 7 godina

Puna podrska za politiku mira i stabilnosti u regionu!

boki

pre 7 godina

Puna podrška RS Uu nastojanju da ospori pokušaj tužbe protiv srbije.

Miloš

pre 7 godina

MI smo svi isti narod i ove podele su baš bezveze...

petar

pre 7 godina

Tako je, podrska ovaom sastanku, Vucic napred.

petar

pre 7 godina

Ocekujem dobar dogovor za obe strane mada ja to vidim kao jednu stranu, podrska za Vucica.

Aleksa

pre 7 godina

Ova najava revizije tužbe je došla u trenutku kada su nam odnosi nikad bolji... Zašto-????

PrakticnaZena

pre 7 godina

Nezadovoljni ranijim presudama, spremni su da svojataju BiH i da kažu da nismo tamo prisutni u organima.

Sashka

pre 7 godina

Republika Srpska je naš najbliži brat - blizanac! Uvek zajedno!

tvigi

pre 7 godina

Zalosno je sto na celu pojedinih drzava dolaze ratno huskacki ljudi koji bi samo da izazivaju nerede .

Rada

pre 7 godina

Jasno se vidi ko zaista zeli mir i stabilnost na Balkanu!

filip

pre 7 godina

Puna podrska nasoj braci preko Drine, Srbija ce uvek podrzati R.Srpsku.

knez

pre 7 godina

BiH i Srbija su uvek imali dobre odnose i tako treba i da ostane,, ne treba narusavati ono sto se godinama gradilo!

Hmelj

pre 7 godina

Veoma je važno da se RS i Srbija drže zajedno i prevazići će sve probleme pa i ovaj oko revizije tužbe Izetbegovića koja je potuno nelegitimna.

Maja

pre 7 godina

Apsolutna podrska za RS,to su nasa braca i mi smo jedna krv!Sto se tice BIH oni definitivno ne zele dobre odnose,ali nije tu u pitanju narod vec Bakir!Ovo je pokazatelj da je kod nekih mrznja i dalje prisutna,ali bez obzira na tu cinjenicu revizija nece proci!

Crepajac

pre 7 godina

Srbija ce uvek biti uz svoju bracu iz Republike Srpske

Ana

pre 7 godina

Osudjujem ovaj poteZ BIH, ali videcemo sta ce biti.

Dario

pre 7 godina

Srbija nikada nece ostaviti svoj narod u republici Srpskoj da bude sam i nezasticen.

miki

pre 7 godina

Nadam se da ce stvari biti resene, prvenstveno u korist Srbije.

sasa

pre 7 godina

Samo hladne glave i ne dozvoliti provokatorima da zapale region.

Dr Iva Ivci

pre 7 godina

Iskreno se nadam da ce uspostaviti dobru saradnju i razgovore!

bubamarica

pre 7 godina

Tako je..Srbija je uvek podrzavala,mi se medjusobno podrzavamo

paramonte

pre 7 godina

Ujedininjeni,srbi su jaki i jedino tako mogu da se izbore sa svakim problemom.

Ratka

pre 7 godina

Srbija je uvek uz svoj narod i nikada ga neće ostaviti na cedilu.

Slavomir

pre 7 godina

Izetbegović je ovom tužbom vratio se 22 godine unazad, umesto da idemo unapred.

SiniMaja

pre 7 godina

Srbija ni na koji način nije doprinela podnošenju revizije tužbe BiH za genocid, ovim postupkom vraćamo se 25 godina unazad...

Vera

pre 7 godina

Pojedincima bas smeta Srbija ! Manite nas se ljudi,imate vi drugih problema !

Stevan

pre 7 godina

Ovim sastankom Srbija je dokazala da je uz svoj narod u Republici Srpskoj

Marija

pre 7 godina

Naravno, isti smo narod, moramo da se podržavamo i pomažemo.

Miloš

pre 7 godina

Mi smo narod koji se drzi skupa gde god da je....

Dara

pre 7 godina

Imam rodbine tamo... I nikada ne bih dala na njih nista lose.

Jana

pre 7 godina

Narodi su povezani i niko ne može tu vezu prekinuti ni revizijom tužbe a ni nečim drugim!

SARA

pre 7 godina

SADA JE VREME DA BUDEMO SLOZNI I ZNSMO STA ZELIMO.\nMI NISMO DVA RAZLICITA NARODA NEGO SRBI.\nAKO IZETBEGOVIC ZELI MUSLIMANSKU DRZAVU NEKA GRADI ALI BEZ SRBA I SRPSKE.\n

vojko

pre 7 godina

Ovim Bakirovim potezom RS će samo očvrsnuti.

Suza

pre 7 godina

Srbija nije sporna, druge strane su malo nefer.

knez

pre 7 godina

Daj Boze da nesto mogu da ucine..nazalost BiH su resile i bez Srba da pokrenu reviziju! Bravo za slogu nas Srba!

markos

pre 7 godina

Srbija će uvek biti uz Republiku Srpsku, to ne može niko da joj zabrani.

ZNastasic1

pre 7 godina

Ovo je bukvalno samovlašće jednog čoveka koji će morati otići sa tog mesta ili BIH neće postojati.

Nera

pre 7 godina

NErazdvojni smo da, ali uvek ima onih koji zele to da naruse

milan

pre 7 godina

Svaka cast Srbiji na mudroj politici i na uzdrzavanju od ovakvih grubih narusavanja odnosa! Ali ono sto me cini ponosnim jos vise je ovaj sastanak Vucica, Nikolica, Dodika i Ivanica koji uliva poverenje u slogu srpskog naroda!

Nera

pre 7 godina

NErazdvojni smo da, ali uvek ima onih koji zele to da naruse

Beli62

pre 7 godina

Od fanatika Bakira uvek se moze ocekivati najgore po Srbe.

Daxa

pre 7 godina

Jer smo jedna vera i treba da se drzimo zajedno.

Davor

pre 7 godina

Mi jesmo nerazdvojni narod, ali nas je Izetbegović ovom odlukom unazadio 20 godina, tj. odnose između naše dve države.

aleks

pre 7 godina

Saradnja sa Dodikom se ne dovodi u pitanje, ali Izetbegović očigledno ne gleda našu državu kao prijateljsku.

Milos

pre 7 godina

RS i Srbija jesu jedan narod...steta sto nisu i jedna drzava!

Goran44

pre 7 godina

Drina nikada nece biti ta granica koja ce razdvajati srpski narod.

Anamarija

pre 7 godina

Dosta je bilo tlacenja srpskog naroda...vreme je da se lupi sakom o sto!

Svetlana S

pre 7 godina

Znaju svi u Svetu da se nasa vlast zalaze za ocuvanje mira i stabilnosti na Balkanu.

milos

pre 7 godina

BiH mora ostati jedinstvena drzava bez deljenja jer to izazvati velike posledice , to moraju biti svesni bosnjaci.

Pinokio01

pre 7 godina

Svidja mi se to sto ljudi iz vrha nase vlasti nikada ne odgovaraju na te svakodnevne provokacije koje nam stizu od bosnjackih politicara.

Gujda123

pre 7 godina

Dosta se situacija po tom pitanju pogorsala za vreme demokratske vlasti u Srbiji.

jovana

pre 7 godina

Do nikakvog sukoba ne sme doci u BiH ,jer bi to bilo nesagledive posledice.

Deki

pre 7 godina

Tako i treba...to je jedan narod. Svaka cast premijeru. Tako se bori za Srbiju.

Danijel

pre 7 godina

Republika Srpska uvek moze da racuna na Srbiju!

Max

pre 7 godina

I treba da Srbija da podršku RS jer mi smo isti narod treba da budemo kao braća i nerazdvojni smo narod treba da se slažemo.

ogac

pre 7 godina

Ko ce da pobedi ovako krsne ljude ! Najvaznije je da je sloga u nasoj kuci !

Ivan

pre 7 godina

Sada je možda najbolji trenutak da pokažemo svetu da smo jedinstveniji više nego ikad i da nas nikako ne mogu slomiti i razdvoijti!!!

Manal

pre 7 godina

Podrska njima ne sme nikada da izostane. Mi smo isti narod.

ines

pre 7 godina

Prema njegovim rečima, odnosi dve zemlje su vraćeni 22 godine unazad

Sanja Miskovic

pre 7 godina

Srbiju najviše brine upravo ta činjenica da je bih ucinila genocid.

Sneza

pre 7 godina

Ovo nisam ocekivao od BIH, pokvarili su ako nista drugo onda dobre susedske odnose, vratice im se ovo.

Danijel

pre 7 godina

Srbija se uvek ponasala korektno i prijateljski prema susedima, BIH je postupila jako ruzno.

milica

pre 7 godina

očigledno da ruka prijateljstva koju je Srbija pružila Sarajevu nekom neogovara

NAJBOLJA

pre 7 godina

Srbija i Republika Srpska neće dozvoliti da nas neki tamo Izetbegović koji ima očigledne probleme sa samim sobom vrati 25 godina u nazad... Srbija i Srpska za mir i stabilnost u BiH i celom regionu, jedinstveni po stavu i neće prepustiti slučaju da ih tamo "neki" vuku u prošlost...

Danilo

pre 7 godina

Srbija je uvek davala podrsku Srpskoj, jer smo mi isti narod.

Anka

pre 7 godina

Izetbegović je potplaćen da naruši dobre odnose između RS i BiH a time i sa Srbijom.

Mile

pre 7 godina

Jedni drugima uvek trebamo i moramo biti podrška u svakom smislu te reči.

Sanja

pre 7 godina

Ovim potezom Srbija dokazuje da zeli mir i saradnju. Dosta je bilo ratovanja, vracanja u proslost. Nadam se da to zeli i BiH.

Zika

pre 7 godina

Ova vlada na celu sa Aleksandrom Vucicem nikada nije ostavila svoj narod nacedilu,pa tako nece ni RS!

viki

pre 7 godina

Najviše se Vučić bori za očuvanje mira i stabilnost.Da je kojim slučajem u ovom trenutku Jeremić na vlasti rat bi uveliko trajao jer on za drugo i ne zna

Aco

pre 7 godina

Najvažnije nam je da ne dođe do sukoba u narodu zbog politike. To je ključno.

Darko

pre 7 godina

Лепо је видети ово јединство

Tadija

pre 7 godina

Vucic mora da da podrsku nasem narodu u bosni kako bi se izborili protiv lazne otuznice

Bole

pre 7 godina

Samo sloga Srbina spasava. S obzirom na neregularnost zahteva i ugled Srbije, nadam se da revizija neće biti prihvaćena.

Neca

pre 7 godina

Samo slogom i putem kojim ide Vučić za jaku Srbiju

Ana

pre 7 godina

Srbija mora podržati RS-u jer smo mi jedan narod.

Anka

pre 7 godina

Srbija mora podržati RS-u jer smo mi jedan narod.

Grlica

pre 7 godina

Tako je, necemo dozvoliti da nam iko remeti taj odnos.

Boki

pre 7 godina

Izetbegović očigledno želi da bude kao njegov tata. Željan slave, ili da ispadne da i on nešto radi.

Zoran

pre 7 godina

Izetbegovicu nece poci za rukom da postavi granice izmedju srba na Drini,mnogi su to isto mnogo puta pokusavali pre njega.!!

Persefona

pre 7 godina

Srbija će dati podršku RS, sramota je da se opet pokušava na destabilizacija regiona, tužba je neosnovana i neće uroditi plodom!

ilona

pre 7 godina

nastavak pregovora i dijalog je jedini način da Srbija odbrani

ale

pre 7 godina

Srbija i Republika Spska je jedan narod i uvek ce se medjusobno podrzavati.

ZRIKAVAC

pre 7 godina

Hoćemo referendume u BIH i u Srpskoj o otcepljenju od nefukcionalne BIH, mi i Hrvati da se pripojima svojim maticama.

Goran

pre 7 godina

Mi kao napaćeni narod moramo se držati zajedno inače nam spasa nema, pogotovu kada je pravda na našoj strani.

Dima

pre 7 godina

Iako samoinicijativno žele da sruše poziciju Srba u Bosni, tamo su srpski političari jedinstveni.

sasa

pre 7 godina

Srbi ce uvek biti uz svoju bracu koja zivi u RS.

Lina

pre 7 godina

Mir,mir i nista osim mira! Jedina ispravna politika!

Leontina

pre 7 godina

RS i Srbija su ovim pokazale koliko se medjusobno postuju!

Ivana

pre 7 godina

Srbija je uvek za mir i stabilnost, Dodik i RS podrzavaju to samo Izetbegovic pravi problem!

Higija

pre 7 godina

Žele da vrte priču na to da su Srbi u BiH počinili genocid, koji se nije ni desio. Nezadovoljni ranijim presudama, spremni su da svojataju BiH i da kažu da nismo tamo prisutni u organima. Izetbegović je ovim zatvorio vrata BiH i njenoj perspektivi, i ugasio je svetlo kada je reč o BiH.Vreme je da Srbija i BiH izgrade odnose, koji će omogućiti razvoj celog Balkana.

boro

pre 7 godina

nešto ovdje smrdi , nije tako kao što izgleda . Ima ovdje dosta vještačkog prenemaganja . Meni ovdje sve miriše na sunce posle kiše i siti vuci i koze ( narod ) na broju . Ma nije ni Bakir lud da ide u samoubistvo , zna on da nema šanse , ali neko će dobiti poene i sa jedne i sa druge strane Drine .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija