• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2017

23:46

SKANDAL, MEKTIĆ OPTUŽIO DODIKA: Iz njegovog kabineta svesno rade na rušenju Vučića!

Politika

SKANDAL, MEKTIĆ OPTUŽIO DODIKA: Iz njegovog kabineta svesno rade na rušenju Vučića!

Podeli vest

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić tvrdi da na rušenju premijera Srbije Aleksandra Vučića svesno rade iz kabineta Milorada Dodika. On je naveo i da za to poseduje i materijalne dokaze

- Imam dokaze za to. To govorim tri-četiri puta, čak sam namerno govorio u udarnom terminu ne bi li neko reagovao. Materijalne dokaze smo na određen način prosledili institucijama vlasti u Srbiji- rekao je Mektić u Presingu na regionalnoj tv N1.

Na pitanje da li premijer Srbije zna za te dokaze, Mektić je rekao da ima povratnu informaciju da je Vučić upoznat. 

- Onaj kome smo dali je u obavezi da daje razne vrste obaveštajnih informacija Vučiću- kazao je Mektić. 

- Imam povratnu informaciju da Vučić to zna. Takođe, imam saznanja da je reagovao tako da mu je bilo neshvatljivo da se neko može ponašati na takav način izvan Srbije prema institucijama vlasti u Srbiji- odgovorio je Mektić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja sam

pre 7 godina

Od ove price nema nista! Pokusavaju da razore odnose izmedju Dodika i Vucica ne bi li destabilizovali Srbiju i Srpsku, a jednostavan dokaz mi je sto ni jedan srbin patriota ne bi izlagao nesto na iozdajnickom N1 programu.

kiza

pre 7 godina

Baja je uništio Republiku Srpsku, a sada pokušava i Srbiju. Pa ljudi doveli su ga NATO tenkovi

Sudija

pre 7 godina

Ti si jedna obicna budala. Ko ti dade tu fotelju? Kako Dodik moze srusiti Vucica cak da si ti u pravu ? Ne moze uticati ni na birace u RS a kamo li u Srbiji. Prestanite vise sa izmisljotinama i skupljanjem poena.

exSer b

pre 7 godina

Meni vise lici da Vucic koristi tebe protiv Dodika.

sekula

pre 7 godina

Veceg glupana nisam video od ovog glavonje, sta sve izlupeta i ostane ziv. Sta sve SDS ima u svojim redovima moj brate.

Furtula

pre 7 godina

Ko god da ga rusi nek mu je alal i kuca mu pevala.

mileta

pre 7 godina

OVAJ NECE POSVADJATI SRBE,NIJE VAZAN NI DODIK NI VUCIC NI BILO KO,NEDAJMO SE BRACO PREKO DRINE.POZ.IZ MATICE SRBIJE

milovan

pre 7 godina

A ne zna sta rade talibani po federaciji i mudzahedini. E mekticu veliki si ti zlotvor. Ali nitko ti neveruje. Mozes raditi sta hoces,prodana si dusa i to svi znaju.Ajde ti lepo uzagreb i sarajevo i mani se Srba.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija