• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.04.2017

18:36

ALO, HANE, KOGA TI ZAJEBAVAŠ?! Evropski komesar traži od vlasti u Beogradu da pregovara sa demonstrantima!

Politika

ALO, HANE, KOGA TI ZAJEBAVAŠ?! Evropski komesar traži od vlasti u Beogradu da pregovara sa demonstrantima!

Podeli vest

Evropski komesar Johanes Han zatražio je od srpskih vlasti da otvore pregovore sa učesnicima takozvanih spontanih protesta koji se održavaju u Srbiji!

Nakon razgovora sa šefom diplomatije Ivicom Dačićem u Briselu, Han je otvoreno zapretio zvaničnom Beogradu, poručivši:

- Kad je u pitanju zemlja kandidat za članstvo u EU, očekujemo da svako ima mogućnost da izrazi ono što ga zabrinjava i da može da negoduje i demonstrira....To se odvija na miran način i to je u redu i smatram da je dužnost vlasti u zemlji da na pravi način reaguju na to i uđu u raspravu s ljudima, jer mora postojati interes da je u pitanju zajedničko kretanje ka evropskoj perspektivi - odvalio evropski komesar.

Ono što je, međutim, ostalo nejasno je to sa kim bi to trebalo da pregovara vlast u Beogradu - sa onih osamdesetak demonstranata koliko je prethodnih dana protestvovalo u centru Beograda i blokiralo centralne gradske ulice?!

Ili sa onima koji su uništili 'Srpski zid plača', svedočanstvo ubijenih i kidnapovanih Srba tokom rata na Kosovu i Metohiji?!

Ili se možda evropski komesar otvoreno stavio na stranu potpuno potučene opozicije na nedavno završenim predsedničkim izborima, a koja, kako smo u više navrata pokazali i dokazali, stoji iza takozvanih studentskih protesta?!

U svakom slučaju, gest evropskog komesara u najmanju ruku nije u duhu diplomatske prakse.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Che Guevara

pre 6 godina

Баш ме брига и за Хана и за ЕУ, Србији ће да сване кад се та багра распусти.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Студенти напред...!! Остали... - Стој...!!

alexander

pre 6 godina

ewo ja demonstriram sto nema sinanowog koncerta wec duze wreme pa mi pola komsiluka ostade neudato.....a swe liche na troglawe azdaje....neznasx dal'je glawa ili sisa...dok nepirdjesx/apelujem na wlast da mi dodeli stan u prizemlju posto iz straxa u lift neulazim...

Sargarepac

pre 6 godina

A sta tebe Hane boli briga sta cemo mi u Srbiji da radimo??? Gledaj svoje dvoriste..\n

Radovan

pre 6 godina

Budale pa oni su stvarno ludi i zaludjeni pijandure i idioti !haha ha pa to je smesno

nada

pre 6 godina

U celoj Evropskoj Uniji su protesti pa idi sam i razgovaraj - evo ti sada Francuska - hahaha !!!!!!!!!! U Srbiji je narod na glasanju rekao svoje !

Slobodan Milosevic

pre 6 godina

To je ista zavera ! Solana Han xve isto matore izlapotinr?

Sasa

pre 6 godina

Uskoro ce biti sta svaki pravi Srbin ceka...pomoze Bog braco tchetnici.

branko1

pre 6 godina

Dosta je tih belosvetskih bitangi I ološa.Neka gleda svoju EU I neka se gubi iz Srbije.Imamo mi dosta sopstvenog ološa I bitangi pa nam on nije potreban.A ti to kaži,što si hteo nama,Merkelovoj,Francuskoj ili Engleskoj vladi

boban

pre 6 godina

sto da ne? uvek treba da slusamo i sta nanjina zeli\n

Sasa

pre 6 godina

Treba i mora se samo umreti...a nikako.pisati glupe komentare kao ti

Ljube

pre 6 godina

Pa šta će drugo reći kad je Kalimero Janković plakao na njihovom ramenu i tražio pomoć da sruši vlast u Srbiji i ustoliči njega. Čuj ti njega, da vlast pregovara sa bulumentom od stotinak ljudi koji se "spontano" sprdaju sa demokratijom. Kad nam vi iz EU to budete praktično demonstrirali možete nešto da pričate.

vlada

pre 6 godina

A baš ste uložili u njih, kad ono - ćorak! Pošto se vi krijete iza ovih bezposličara, klaberki i večitih studenata iz gerentološkog doma, recite šta ih "tišti"! Oni, kao "zombiji" tabanaju ulicama, srećom u beznačajnom broju, i umišljaju neki značaj! Beda, i naša i vaša!

Zivko

pre 6 godina

Srbija je stradala od Solane(Klintona,NATO) pa se pitam dali je Tramp razgovarao sa demonstrantima posle njegovog izbora za Predsednika USA,i odakle je prabo Hanu da predlaze razgovor Beograda sa demonstrantima i to je dokaz moj sto sam vam poslao email da EU radi protiv Srbije i Vucica samo da bi zbog Klintona,Obame,NATO ,Kosovo dobilo drzavu a Olbrajtova i drugi srpsko bogatstvo od preko 200 milijardi bogatstva na Kosovu i to sve pod navodnom demokratijom.

ZN

pre 6 godina

I evo čim Han naređuje - odmah se oglašava "žuta patka" da preuzima vođstvo nad protestima tj. eto sa kime vlast treba da pregovara. Kako su samo sinhronizovani, Brisel okom - "žuta patka" skokom.

vev

pre 6 godina

E, na tu foru je Djilas navuko Milosevica, pregovori i posle kataklizma. Nokakvi pregovori, ko su oni, nek vrate pare koje su dobili i sklone se sa ulica Vise! Niko neka ne kontaktitra sa njima a, takodje ideja da se puste u skupstinu, na zasedanje, predlog onog stto nisu znali sta ce bitgi -pa ga nisu skolovali, to je provokacija, da ih puste a oni ce napraviti haos i mozda preuzeti vlast. Ti koji to traze su poslanici, sta ce im na galeriji studenti? neka gledaju Skupstinu, kao turisti ima dan za to, ako ih interesuje, a patkicu nek nose kad se kupaju!

pettar

pre 6 godina

A sto ne razgovara Vlada Francuske sa svojim demonstrantima. Nego brate suzavac i vodeni top i mrš u pm.

somborac

pre 6 godina

Pa, hoce vlada u EU. Zar ne?! Za to smo glasali.

ČITATELJKA

pre 6 godina

Pa to stvarno nije normalno! Da pregovara a dobio 40 % više glasova nego što je dobio Saša Janković. Bezobrazluk! Vučiću, ne pregovaraj ni sa kim iz opozicije - svi oni su politički patuljci, što su dokazali i na minulim predsedničkim izborima!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija