• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

16.05.2017

16:08

BEDNICI! VOKER NAMESTIO RAČAK ZA 14 MILIONA MARAKA: Pomogao mu američki diplomata Šon Barns!

Politika

BEDNICI! VOKER NAMESTIO RAČAK ZA 14 MILIONA MARAKA: Pomogao mu američki diplomata Šon Barns!

Podeli vest

Prema podacima srpskih službi, šef verifikacione misije Vilijam Voker dobio je od CIA 14 miliona nemačkih maraka (sedam miliona evra) za satanizaciju države Srbije u svetu, koja je rezultirala bombardovanjem 1999. godine

Vokeru je ovaj novac isplaćen nakon što je legitimnu policijsku akciju u selu Račak njegova misija proglasila masakrom nad civilima, nakon čega su CNN i Njujork tajms Srbiju proglasili za zemlju koja ubija i masakrira svoje građane.

- Voker je sve ovo uradio u punoj koordinaciji sa tadašnjim komandantima OVK, među kojima je i Rustem Mustafa, zvani komandant Remi, a postoje čak i zvučni zapisi njihovih razgovora. Dva dana nakon toga (17. 1. 2017. godine) američki diplomata Šon Barns razgovarao je sa Ramušem Haradinajem i obavestio ga da je sve gotovo i da su svetski mediji prihvatili da su Srbi zločinci, zbog čega OVK u narednom periodu treba da ostane uzdržana - kaže izvor lista Alo.

ŠOK! JELJCIN UCENIO MILOŠEVIĆA! Prisilio ga da prihvati misiju Vilijama Vokera koji nam je namestio NATO BOMBE!

Sve ovo dokazuje da je slučaj Račak bio insceniran i samo se tražio način da se realizuje. Ono što je odlučujuće uticalo da se ovaj plan ostvari jeste što srpske policijske snage iz straha za sopstvenu bezbednost nisu uspele da obezbede mesto na kojem se desio okršaj sa teroristima. 

Pripadnici OVK su zbog toga uspeli da leševe donesu u lokalnu džamiju i presvuku ih u civilne uniforme, a po svemu sudeći, dopremljeno je i nekoliko tela sa drugog mesta.

(VIDEO) FINSKI PATOLOG RANTA O INCIDENTU SA VOKEROM: U besu je polomio olovku tražeći da za RAČAK OKRIVIM SRBE!

Sada, Voker je, kako saznaje naš list, nakon nekoliko promašenih investicija tokom godina ponovo ostao kratak s novcem, pa je tako vaskrsao na Kosmetu i počeo da zagovara ideju velike Albanije, za šta je ovoga puta dobio određeni novac od Prištine, ali je daleko skromnije prošao, sa svega nekoliko stotina hiljada evra, otkrivaju sagovornici beogradskog lista.

AMBASADORI DOBILI NALOG: Raskrinkajte Vokera, neka za njegove gnusne laži zna CEO SVET!

Međutim, za razliku od 1999. godine, Vilijam Voker ovoga puta nema saglasnost Vašingtona za ovakvo ponašanje, pa je ubrzo nakon pomenute izjave koju je dao na mitingu partije Ramuša Haradinaja stigla packa s druge strane Atlantika, a nekadašnji diplomata je brže-bolje promenio priču i sada tvrdi da nije bio dobro shvaćen i da nikada nije zagovarao ideju velike Albanije.

- Nisu me dobro shvatili, jer nikada nisam pomenuo veliku Albaniju. Samo sam rekao da bi Albanci sa Kosova, iz Albanije i Makedonije bili u daleko boljoj poziciji ukoliko bi radili zajedno. Bio sam u Makedoniji nedavno i video sam da su tamo Albanci podeljeni, i da bi zato političke nesuglasice trebalo da ostave po strani. Isto mislim i kada je reč o albanskim političarima na Kosovu, ostavite nesuglasice po strani i krenite da radite zajedno - naveo je Voker, a prenela Gazetaekspres.

Pogledajte film o tome kako je i zašto izmišlejn slučaj Račak posle čega je bombardovana SRJ. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sergej

pre 6 godina

OOOO Srbi ubijate se za jedan džoint,parking mesto,fudbalskoj utakmici itd. I kukate i znate koliko je para dobio majmun što je odgovoran za rušenje i svu smrt u Srbiji a ne smete proglasiti okupaciju Nemački Fašisti su vam na Kosovu ukrali sedam tona zlata mislite da će vam neko doneti slobodu i za vas rešavati probleme a vi će te da budete izdajnici i poturice, ulizice i fukare ne mogu vam oni biti neprijatelji koliko vi sami sebi.

Drvce

pre 6 godina

Ovaj će se smiriti tek kad bude šest stopa ispod zemlje.

MIRE

pre 6 godina

Krvave pare belosvetskog klošara i albanskog lobiste ne mogu mu doneti mir ispokoj dok je god živ.

Maja

pre 6 godina

Srbija pravi odlicne poteze time sto sve vise ranskrikrava Vokera svetskoj javnosti.

andreas

pre 6 godina

Nadam se da za ove sto prodaju ljudske zivote za saku dolara ceka posebno mesto u paklu.

Aleksandar Janković

pre 6 godina

Treba raskrinkati gnusnog licemera i plaćenika Vokera i preko svih ambasada u svetu proslediti istinu o slučaju Račak.

Mire

pre 6 godina

Neka te pare potroši na svoje lecenje u nekoj psihijatrijskoj ustanovi.

Dragomir

pre 6 godina

Није тачно да је ЦИА дала новце Вокеру да буде на страни албанаца?ДОБИО ЈЕ НОВЦЕ ОД АЛБАНСКЕ МАФИЈЕ! Зашто наша власт не изнесе пред УН истину о тешком животу шиптара под командом албанске мафије?ШИПТАРИ СУ СРПСКОГА РОДА ЧИЈИ ПРЕЦИ СУ ПОД МОРАЊЕМ ИЛИ ИЗ КОРИСТИ ПРЕЛАЗИЛИ У МУСЛИМАНСКУ ВЕРУ!Прадеда Хашима Тачија је био поп Радосав Даниловић и у ислам је прешао из користи! Данас постоји фамилија Даниловић која слави Митровдан а Хашим Тачи не крије ,,да има храбре српске крви,, и поменуту славу ОБЕЛЕЖАВА!

RINGISPIL

pre 6 godina

Dragomire u pravu si. Treba traziti i dokazati /a dokaze imamo/ spregu nekoliko NATO dripaca, americkih generala, i drzavnih sekretara sa KOSOVSKO-albanskom MAFIJOM koji su NARKO dolarima finasirali nelegalno bombardovanje SRJ 1999, tO TREBA SVUGDE PRICATI I SAMO POTENCIRATI NA LICNOJ ODGOVORNOSTI CLANOVA americko albanske mafije.

Dragomir

pre 6 godina

Нигде нисмо читали ОД ЧЕГА ЖИВЕ на нашем Космету шиптари и албанци.Које то тамо фабрике раде?Немогуће да им је производња дроге толика или шверц наркотика?Ја знам да још у Титино време војска или ондашња милиција није смела да привири у нека шиптарска и албанска села.Ограде су им увек високе од блокова или цигала.Ужас божији!

Toma

pre 6 godina

Kakav je ovo ljudski šljam ne mogli da zamislim.Zar su dolari vredniji od nevinih ljudskih žrtava

helena

pre 6 godina

Dobra vest u ovoj lošoj je ta što Voker ovaj put nije dobio veliku svotu novcu, pa se nadamo da se neće svom žestinom zalagati za ispunjenje zadatih ciljeva!

Nenad

pre 6 godina

Koja bitanga. Iznosi neistine na srbe pacifiste. Ni mrava mi ne bi zgazili. A Srbi u haskom zatvoru su svi nevini. Ceo svet osim Rusije i Kine je protiv nas.

brane k

pre 6 godina

Dovoljno mu je samo facu pogledati i shvatiti da je i on krvnik.

boki

pre 6 godina

Za ovaj izveštaj će morati neko da odgovara jer ovako brutalno podmetanje je proizvelo bombardovanje Srbije koja to nijednim svojim gestom nije zaslužila.

hana

pre 6 godina

Srbija ce traziti pravdu i istinu o njegovoj ulozi.

Vrscanka

pre 6 godina

Tako nesto bi samo monstrum kao sto je Voker mogao uraditi.

vukota

pre 6 godina

Odavno je poznato da je Voker osvedočeni albanski lobista.

Daxa

pre 6 godina

I sada bi logično trebao da bude optuzen za genocid nad srpskim narodom.

Ivanitza

pre 6 godina

Taj novac je krvav,platiće za sve kad tad!

paramonte

pre 6 godina

Za Vokera se tesko moze reci da je covek,najbocniji prevarant.

paramonte

pre 6 godina

Do pravde ce doci jednoga dana,ali ce Voker goreti u paklu.

Lun

pre 6 godina

Oni sto stoje iza njega su bitniji , on je bio samo marioneta

gtekk

pre 6 godina

Pa to je ta američka gamad kao i celi zapad!n

DEDA RAKA

pre 6 godina

Prodao je obraz - postao džukela, na Zapadu raste samo takva fela ! Prodao je dušu za proklete pare - Srpske kletve će ga stići - i da se ostvare ! Potomstvo će njegovo to verčno da nasi - da Bog da se raspadao i za lrk da prosi ! Živ u zemlju da propadne , ko pseto da cvili isto da dožive i njegovi mili . Ovo su mi teške reči - jače su od mene, za džukele sa Zapada nek su opomene ! Decu mu oprostiti neću - njemu želim što pre da zapalim sveću ! AMIN !

Nedeljko14

pre 6 godina

Mora da odgovara za to , genocid srpskog naroda.

Vaskrsije

pre 6 godina

Za saku dolara krvnice i zlocincu Vokeru olosu, mrs kod ujke Sorosa !!!

Rade

pre 6 godina

Ako sve to zna, i ma dokaza, zašto se protiv njih i protiv službe u kojoj su tada radili ne pokrene tužba, u međunarodnom sudu ??????

sanja

pre 6 godina

Vokeru, sram te bilo, kako uopšte možeš da spavaš?!

Hedona

pre 6 godina

Niko više partnere za pravljenje Velika Albanije. Srbija zaista radi na tome da građani žive bolje. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati.

Visnja

pre 6 godina

Svakako da Voker nije lagao za dzabe.Placen da laze u korist Siprata naneo je nenadoknadivu stetu moralnu, ljudsku i materijalnu Srbiji.

Bata

pre 6 godina

Voker je zlocinac , placenik i prevarant svetskih razmera , svi mi sa Kosova znamo za ovaj slucaj, ne znaju se ovi detalji koliko para je uzeo, ali pitam ja bednika Vokera koliko kosta ljudski zivot??? Stotine hiljada si unistio bolestima kao posledice bombardovanja , u stvari ta brojka je ogromna i raste, direktni si krivac za genocid nad Srbima i imas smelosti ponovo da se pojavis, i ti ces odgovarati kad tad, ako ne na zemaljskom sudu onda na bozijem.

Gavra

pre 6 godina

Placenik koji ne zasluzuje pomena , smrad i Srbomrzac, sve najgore o ovom coveku, ne treba ni da ga pominjemo !

Nikola

pre 6 godina

Monstrume Vokeru, sudiće ti Božija pravda kada već ovozemaljska nije!

Maja

pre 6 godina

Znaci sve za bedni novac....Unistiti hiljade i hiljade nevinih zivota...A ovamo se pravda nije tako ko sto mi mislimo...A dokazi govore sami

mala

pre 6 godina

Mislim da ima dosta ljudi u EU slicni Vokeru koji nam ne zele dobro.

Nikola Savic

pre 6 godina

Koliko jos dokaza treba da je ovaj zlotvor za novac unistavao Srbiju, pa valjda ce nekad i on da odgovara za okrvavljene ruke.

Pjer

pre 6 godina

Žalosno je što oni nikada neće odgovarati za te najteže zločine !!!

Branko

pre 6 godina

Eto koliko njima vrede ljudski zivoti. Nadam se da u paklu imaju mesto za njih.

kimi

pre 6 godina

da bog da sve te pare da potrosi na lecenje citave svoje porodice.

Mladen

pre 6 godina

Zato ce Albanci sa KiM sve dok postoje morati da placaju Amerikancima,nisu to Amerikanci uradili za lepe Albanske oci vec im je trebao poltron na Balkanu.

Minka

pre 6 godina

Sta nam govori ovo njegovo "vaskrsavanje", da mu narucioci traze da odradi posao do kraja, sto se kaze za sve pare ili mu treba jos, zafalilo, mnogo se trosilo?

Senka

pre 6 godina

Voker nije bio sam, on je bio samo izvrsilac CIA poslova na terenu.

BelayBoy

pre 6 godina

Da li mu je taj novac doneo neko olakšanje u životu znajući da je unesrećio tolike porodice? Dobra je ova zemlja što na sebi drži svašta

Olja

pre 6 godina

Predstavnik svega lošeg je Voker zato treba da pred lice pravde stane i odgovara!

Olivera

pre 6 godina

Voker je razotkriven i plan o Velikoj Albaniji neće uspeti!

Dragan

pre 6 godina

Ovo je velika sramota!Ali pravda je spora i dostizna,trebamo biti strpljivi,sve ce njih stici.Samo trebamo da budemo pametni i dosledni

kiki

pre 6 godina

Nisu samo nama,amerikanci su naneli veliko zlo citavom covecanstvu jer ubijajuci ljude oni profitiraju u vojnoj industriji i naoruzanju .

Vera

pre 6 godina

Po ovome se vidi na šta su ljudi spremni da bi dobili pare, čak i rat da izazovu, Bog će mu suditi.

Nisa

pre 6 godina

Naš narod kaže ničja muka ne peva te ni Voker neka se nenada dobrom posle svega što je učinio Srpskom narodu .

jagoda

pre 6 godina

Pravda je spora,ali dostizna,nece ni to ljudsko dno proci dobro.

jagoda

pre 6 godina

Ovakav monstrum mora biti kaznjen,za svoje zlo koje je pocinio.

isidora

pre 6 godina

...ali na dusi nosi stotine nevinih civila, zena i dece pa i golobradih vojnika koji su bili na odsluzenju vojnog roka...dzaba je konto pun deviza, ako je duza predata djavolu.

daks

pre 5 godina

Zbog takvih treba aktivirati organizaciju crna ruka kad drzava nije sposobna!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija