• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS/Informer.rs

23.05.2017

09:10

HARADINAJ OPET PRETI: Napraviću vojsku Kosova - ako Srbi to ne razumeju JA ĆU IM OBJASNITI!

Politika

HARADINAJ OPET PRETI: Napraviću vojsku Kosova - ako Srbi to ne razumeju JA ĆU IM OBJASNITI!

Podeli vest

Kandidat za kosovskog premijera i ratni zločinac Ramuš Haradinaj najavio je da će kosovska vojska biti formirana u roku od 90 dana od početka rada budućeg saziva vlade

On je rekao da će pokušati da ubedi Srbe da je "kosovska vojska i u njihovom interesu", ali ako u tome ne uspe, pronaći će druge načine za postizanje ovog cilja.

- Ako razmišljaju bez mešanja Beograda, glasaće za vojsku, koja je u njihovom najboljem interesu, jer ovde žive. Kada postoji sigurnost za sve, postoji izvesnost i za njih - rekao je Haradinaj na debati na RTK

- Ako Srbi ne razumeju, ja ć́u im objasniti na pravi način, a najbolji je da izaberu put sa vojskom. Mi smo razgovarali sa saveznicima i oni su zainteresovani za ustavni amandman, sa dve trećine glasova. Verujem da će to biti postignuto sa podrškom Albanaca i svih etničkih zajednica, pod uslovom da tu budu i Srbi. Siguran sam da će Srbi biti vrlo mudri i shvatiti da je to u interesu njihove bezbednosti - rekao je Haradinaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZN

pre 6 godina

Ovaj preti? Ako ne budu saglasni on će im pokazati. Šta?

nada

pre 6 godina

O kojoj ti bre bezbednosti pricas olosu jedan ? Da nemate te vase prljave saveznike bili biste manji od makovog zrna a i ti bi zacepio usta. Tvoja provokacija ne pali kod Srba - nismo mi Makedonci !!!!!!!!!!!

SARA

pre 6 godina

OTPADE JEDAN I TEBI CE DOCI KRAJ.\nUBICO NEVINE DECE ZENA I STARIH NEMOGLIH LJUDI.\n

Sargarepac

pre 6 godina

Ovaj se mnogo proqrcio...treba da mu se malo zapuse usta...nervira me.\n

mile

pre 6 godina

Monstrum i krvnik,mezimce demokratskog i humanog Zapada,se osililo.\n

SasaV

pre 6 godina

Neznam zasto se jednom zlocincu posvecuje tolika medijska paznja a pogotovo glupostima koje iznosi. Pa sve sa velikom albanijom nemaju potencijala,prazna prica.A KiM pre ili kasnije se vojno vratiti mora...

ja

pre 6 godina

A sto srbi sa sever ne bi imali svoju vojsku,ako siptari traze svoju onda i mi imamo isto pravo.

ajsmen

pre 6 godina

Ajde objasni vise.....onda cu licno da ti objasnim gde sam sluzio 12 meseci vojsku!!

Mara

pre 6 godina

Pa ti si zlocinac i ne mozes da zivis bez toga,zato ti i treba vojska da legalizujes svoje prosle,sadasnje i buduce zlocine  i nastavis sa njima do kraje zivota.Odelo i leptir masna ne moze od majmuna da napravi coveka.\n

Klisura

pre 6 godina

I kakve pretnje ima tu fino i lepo kaze covek za tri meseca bice vojska Kosova.

mina

pre 6 godina

Samo Srbin Srbina spašava gospodine serijski ubico a ne tvoja zločinačka vojska.

Drago

pre 6 godina

Neznam zašto svaki dan dajete toliko prostora tom idiotu i ratnom zločincu. Prestanite više objavljivati njegove slike i bljuvotine koje on izgovara. Ko njega uopšte sluša i gleda. Nemogu, da razumijem, da ste toliko opsjednuti sa tim kretenom.

Nina

pre 6 godina

A ovaj treba da shvati da je on samo ponizni sluga kojem ce odzvoniti pre nego posle. Zamislja neke saveznike, pa on ima samo gospodare koji kad kazu skaci on mora da pita koliko visoko.

Dušan

pre 6 godina

Junacina Haradinaj ....n1998 g.na Kosovu,siptari su bezali od VJ kao od djavola.Izbegavali su svaki direktan sukob.Obzirom da sam i sam ucesnik tih dogadjaja u svojstvu oficira VJ,ovo je tek mali delic neospornih cinjenica.Pitam,cemu se ovaj krvnik i terorista junaci,kad ni svoje selo Glodjane nije mogao da odbrani.Da im nije bilo SAD ,drugo bi kolo igrali.nMisli ovaj junoša,koji je iz gumenih opanaka usao u odelo,da je sad politicar,a ne zna da za to treba bar malo imati i mozga....I umalo da zaboravim.Pozdravlja ga onaj ruski specijalac koji ga je odrao od batina.n

djole

pre 6 godina

Toliko je pametan da je izjavio da moraju i Srbi da se ssaglase pa naravno da nece nikada teroristo izopaceni..\n

buba

pre 6 godina

čime može jedan auto-limar-farbar da objasni? pajseom ili nožem? takvi ko ti završavaju kao papa Bordzijan

ludodoba

pre 6 godina

Obasnice im...pretnje,ucene ...strasno.Ovog pod hitno treba ukloniti

Dragan KNN

pre 6 godina

" Срби треба да схвае да је војска косова у њиховом интересу ". Јагње мора схватити да је у његовом интересу када га воде на клање. Зини да ти кажем !!!

Angel

pre 6 godina

Ovaj covek (stoka siptarska ubica) nije normalan,pa dal ti razmisljas da za 12 sata Kosovo bice sravneto sa zemlju svugda gde su siptarske teroriste? Al sve to djaba kad ovi nasi politicari (stoke prodate duse ) u MK otvorice granice kao pred 20 god. da opet lizu m..a NATO EU I SAD! Od srcu ti zelim da sto pre spremis ta vojska ( terotisticka) i krenes prvi korak,AL OVAJ PUT BICE TI I ZADNJI!!!!

Mile

pre 6 godina

Ajde sad svi zapadnjaci na celu sa Britanijom pokazite da ste stvarno orotiv terorizma. Uvedite SRBIJU na KOSIVO da pohapsi i pokaznjava teroriste. Sad mozete da pocnete sa gazenjem terorista. Nego vam nesto neverujem. VI IH PODRZAVATE, inace ivaj ubica bi bio iza brave.

Lala iz Banata

pre 6 godina

План "Велика Албанија", подразумева ГЕНОЦИД над српским народом и свим осталим неалбанским народима, који се нађу у границама једне такве фашистичке творевине... Зато СМРТ АЛБАНСКОМ ФАШИЗМУ..!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija