• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.05.2017

12:46

VULIN ODGOVORIO ZLOČINCU: Kad god je Haradinaj radio "za dobro Srba" - SRBI SU UBIJANI I PROTERIVANI!

Politika

VULIN ODGOVORIO ZLOČINCU: Kad god je Haradinaj radio "za dobro Srba" - SRBI SU UBIJANI I PROTERIVANI!

Podeli vest

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin kaže da je država Srbija jasno stala uz Srpsku listu i da je vidi kao jedinu mogućnost da se od pretnji poput onih koje iznosi Ramuš Haradinaj i napada na Srbe odbrane jedinstvenim stavom

On je pozvao sve Srbe da se još jednom okupe oko Srpske liste i ne dozvole da „se bilo kakvim rasipanjem glasova omogući da Ramuš Haradinaj pronađe neke Srbe koji će poslušati to što on traži."

Vulin kaže i da Haradinaj nastavlja da otvoreno preti Srbima, reagujući na njegovu izjavu da „će kosovska vojska biti formirana u roku od 90 dana od početka rada budućeg saziva vlade i da će pokušati da ubedi Srbe da je "kosovska vojska i u njihovom interesu", ali ako u tome ne uspe, pronaći će druge načine za postizanje tog cilja.

- Kad god je Haradinaj odlučivao o Srbima i ubeđivao ih šta je dobro za njihovu bezbednost, Srbi su bili ubijani ili proterivani - izjavio je Vulin.

On je rekao da "nada da će svet reagovati na ovako otvorenu pretnju, a i ako ne bude reagovao - Srbi će morati“, navodi se u saopštenju MInisatrstva za rad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrac

pre 6 godina

Dar mudrosti nam govori da ne treba reagovati na ovakve provokacije gradjana na Kosovu - albanske nacionalnosti. Razboritost omogucava da covek vidi stvari onakve kakve jesu a ne onakve kako se plasiraju i kako izgledaju. Ne treba nikada suditi po tome kako nesto zvuci - na prvu loptu. To sto jos nije bilo znacajnih pomeranja u pregovorima - koji su oznaceni kao neuspeh - pogresno je. Neuspeh nije promasaj vec zamaskirani blagoslov koji ako shvatite podize i donosi priliku da se savlada jedan od najvecih problema na Kosovu. Svaki problem stvara takvu priliku toliko mocnu da problem iznenenada ucini zanemarljivim. Tako ce biti i na Kosovu. Potrebno je strpljenje i istrajnost politicara.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Пројекат "Велика Албанија", Еди Раме и Рамуша Харадинаја, подразумева у свом основу: - ГЕНОЦИД над српским народом...!! Зато нам они НИКАДА не могу бити пријатељи...нити ће то икад бити...!! То је фашистички пројекат иза којег је 1941. стајао Хитлер, а 1999.г. НАТО...зато су НАТО и Хитлер...иста политичка доктрина на примеру Срба... Доктрина сатирања најстаријег народа беле расе на планети Земљи...Монструозан план умоболних људи затрованих нацизмом...!!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija