• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.06.2017

07:43

ZBOG PLJUSKOVA MOGUĆ HAOS NA PUTEVIMA! Otežani uslovi saobraćaja!

Politika

ZBOG PLJUSKOVA MOGUĆ HAOS NA PUTEVIMA! Otežani uslovi saobraćaja!

Podeli vest

Vozače u Srbiji tokom prepodneva očekuju povoljne vremenske prilike i suvi putevi, dok će povremeni popodnevni pljuskovi koji su najavljeni za danas, otežati saobraćaj, upozorio je jutros Auto-moto savez Srbije

Po podacima Uprave Granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja dužeg od 20 minuta, a na teretnim terminalima na graničnom prelazu Horgoš čeka se oko 90 minuta.

Radovi na naplatnoj stanici na auto-putu Horgoš-Novi Sad produžavaju se do 30. juna, a saobraćaj će biti preusmeren sa desne na levu kolovoznu traku.

Do 20. juna izvode se radovi na popravci kolovozne konstrukcije na auto-putu Subotica-Beograd. Za saobraćaj će biti zatvorene krajnja desna i srednja traka, dok će se saobraćaj odvijati krajnjom levom saobraćajnom trakom.

Do 19. juna na auto-putu E-75, na deonici Novi Sad-Beograd, u blizini Sentandrejskog mosta, u smeru ka Beogradu iz pravca Novog Sada, izvodiće se radovi na popravci desne kolovozne trake.

U subotu, 3. juna od 10 časova biće izmenjen režim saobraćaja na Obrenovačkom putu, zbog izgradnje dela konstrukcije Ostružničkog mosta. Taj put će biti sužen na dve saobraćajne trake, a radovi će trajati do 2. jula.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 6 godina

Meni vise meteorolozi nisu potrebni. Kada vidim da ovi skotovi spartaju po nebu sa onim otrovima prekriju nebo nakon dva dana slede pljuskovi. Pouzdano 100%. Samo bi drzava trebala da im zabrani letove jer nas otrovase a prave velike stete poplavama, pljuskovima koji nisu normalni, gradom.\n

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija