• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

11.06.2017

17:04

MARKO ĐURIĆ ZA INFORMER: Pokušavaju da obeshrabre Srbe da izađu na glasanje!

Politika

MARKO ĐURIĆ ZA INFORMER: Pokušavaju da obeshrabre Srbe da izađu na glasanje!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kazao je za Informer da je bilo mnogo smicalica i pokušaja da se Srbi obeshrabre kako ne bi iskoristili svoje biračko pravo. Ovo se pre svega odnosilo na interno raseljene Srbe

- Bilo je bezbroj dosetki, smicalica, pokušaja da se Srbima ovi izbori predstave besmislenim. Izlazak Srba je bio dokazivanje veze između Srpske liste i institucija države Srbije. Nadam se da je glasao veći broj raseljenih Srba nego 2014. godine - kazao je Đurić.

Đurić je podsetio da pretnje koje su Albanci upućivali ne samo Srbima sa Kosmeta nego i zvaničnom Beogradu i dodao da zemlje Kvinte na to nisu reagovale.
 
- Jedino Srpska lista može da održi nastavak veze Srba sa KIM sa Srbijom i svaki drugi scenario bi značio raskid te veze. To bi dovelo i do toga da Srbi koji su u funkciji Prištine dobiju političke pozicije, što bi bio veliki udarac za naš narod i budućnost srpskog življa na KIM - rekao je Đurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija