• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.09.2017

23:52

ZALUD OPOZICIONA BLOKADA: Skupština Republike Srpske usvojila više zakona!

Politika

ZALUD OPOZICIONA BLOKADA: Skupština Republike Srpske usvojila više zakona!

Podeli vest

Sednica Narodne skupštine Republike Srpske održana je danas uprkos pokušaju opozicije da spreči njen rad.Usvojeno je više zakonskih predloga, prenosi RTRS

Poslanici opozicije nastavak sednice uslovili su ispunjavanjem tri zahteva - uvrštavanjem revizorskog izveštaja na dnevni red, dostavljanjem odgovora na sva poslanicka pitanja na koja Vlada nije odgovorila i objavljivanjem svih odluka Narodne skupštine u Službenom glasniku, koje nisu objavljene.

Na kompromisna rešenja, poput stavljanja revizorskog izveštaja na dnevni red naredne sednice i upućivanja urgencija za ispunjavanje preostala dva zahteva, nisu želeli da pristanu.

FRKA U SRPSKOJ: Nema dogovora, opozicija BLOKIRALA SKUPŠTINU!

Zbog toga je odlučeno da sednica bude održana u maloj sali, a poslanicima opozicije izrečena je mera udaljenja. Tako je sprečen pokušaj izazivanja haosa i eventualnog nasilja, i omogućeno normalno funkcionisanje parlamentarnog sistema, poruka je zvaničnika Srpske, navodi RTRS.

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanovic ocenila je danas u Banjaluci da je važno što Narodna skupština Srpske nesmetano radi i da se nije upalo u zamku blokade institucija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija