• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

29.09.2017

10:25

GOJKOVIĆ ZA PINK: OPOZICIJA HOĆE NASILNO DA ZAUZME INSTITUCIJE! SNS se ne plaši vanrednih parlamentarnih izbora!

Politika

GOJKOVIĆ ZA PINK: OPOZICIJA HOĆE NASILNO DA ZAUZME INSTITUCIJE! SNS se ne plaši vanrednih parlamentarnih izbora!

Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je govoreći o radu parlamenta rekla da opstrukcija nije zabranjena, ali da su govor mržnje i psovke nedopustive

 - Kada analiziram jedan deo opozicije, pitam se ko glasa za njih i čime ih je SNS naljutila da glasaju za ljude koji prave cirkus od zemlje, koji u parlament unose jezik psovki… - rekla je Gojkovićeva za TV Pink. 

Ona je ocenila da je možda namera opozicje da imamo i vanredne parlamentarne izbore, istakavši da se SNS najmanje boji takvog testa provere.

Gojkovićeva je negodovala, zato što je većina poslanika, koja podržava vladu Srbije, ostala nema na onakvo ponašanje opozicije. 

- Pristojna Srbija se povukla pred vikom i psovanjem. Treba u obzir uzeti i ponašanje na društvenim mrežama jer se ljudi koji podržavaju Miškovica, Đilasa, Jankovića i Jeremića izražavaju psovkama - naglasila je predsednica parlamenta.

- Nasilje je ono što očekuju da će ih dovseti na vlast. Namere opozicije nisu da kritikuju vladu, da donosimo dobre zakone, da osvoje simpatije građana već da upadnu u parlament, zauzmu institucije, da upadnu u televizije, kreiraju program privatnih televizija, napadaju novinare - tvrdi Gojkovićeva. 

Ona je ukazala da Dveri, čiji su simpatizeri tukli novinarke ispred Pinka, traže da deca migranti ne idu u školu sa našom decom, ali i da na taj rečnik mržnje nisu reagovale između ostalih ni Dragana Čomić, ni Alkesandra Jerkov.

 - Njihov program je da nas vrate u prošlost - istakla je Gojkovićeva. 

Govoreći o spremonosti Saše Jankovića da sarađuje sa Draganom Đilasom, ona je ocenila da se "sličan sličnom raduje”.

 - Tajkun se tajkunu raduje. Janković je političar koji je bio zaštitnik građana, a štitio je samo sebe. U predsedničkoj kampanji se odricao Srbije u čijoj službi je bio 10 godina, ali se nije odrekao funkcije. Njemu je Đilas prihvatljiv. Možda bi i Mišković trebalo da bude na listi da bolje komuniciraju - navela je Gojkovićeva, ukazavši da ne sme da komentariše presude koje se donose. 

Ona je dodala da je bivši režim predvođen DS od 2000. godine obesmislio sve, jer valjda to se tako radi da bi da vladali zauvek i da bi pljačkali državu.

 - Posvećeni smo tome da vratimo ponos građanima Srbije. Stefanović je došao sa vestima da nas međunarodna zajednica gleda drugim očima, dobre vesti za Ineterpol, nadamo se takvim vestima i za Unesko. Ponosna sam što sam deo tima Vučića- navela je Gojković. 

- Nisam neko ko može biti zadivljen Titovim režimom, ali moram da poredim ugled koji je Jugoslavija imala u spoljnoj politici, sada je na istom nivou - kazala je predsednica Skupštine Srbije. 

 Kada je reč o izborima u Beogradu, Gojkovićeva je izrazila očekivanje da će uskoro biti poznato kada će oni tačno biti održani i izrazila žaljenje jer ne može da bude na listi SNS, ukazavaši da bi rado bila u Vučićevom timu koji će voditi Beograd.

 - Beograd je procvetao, Beograd je ponovo svet, gradi se i razvija - istakla je Gojkovićeva.   


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiki

pre 6 godina

Nema apsolutno cega da se plasi kada svi znamo da uziva najvece poverenje gradjana.

Bogoljub

pre 6 godina

Naravno da se ne plaši kad imaju sigurnu pobedu.

Marija

pre 6 godina

СНС има довољно јаку подршку и не постоји разлог за страх.

lepotica

pre 6 godina

Страх једино може имати опозиција која у том случају прећи цензус неће.

Milena

pre 6 godina

Opozicija nam je stvarno dno dna! Ni trunke kulture nemaju!

aleksandra

pre 6 godina

opozicija nema sta da trazi u institucijama, mozda ima u laza instituciji

BeliOrao

pre 6 godina

Насилницима се мора стати на пут. Није им место у политици.

hrast

pre 6 godina

To,kako se opozicija ponasa u Skupstini,platice na sledecim izborima.

Miki

pre 6 godina

Normalno da se ne plase kad su van konkurencije...Niko se ne bi plasio ovakve opozicije koja i kad se ujedini nece imati ni jedan glas jer je narodu vise muka od njihovog lopovluka i nerada...

Dada

pre 6 godina

SNS nema čega da se plaši, jer sve što rade, rade ispravno. Psovke i nasilje su karakteristične za opoziciju, pogotovo za Sašu Jankovića i Boška Obradovića.

Marijana

pre 6 godina

Morate se dovesti pameti i sve institucije zaštititi , i ponašati se većim demokrate od starogrka,jer opozicija kada je i bila na vlasti demokratija je bila za njih mrtvo slovo na papiru.A institucije će te zaštititi ako iz njih izbacite pre svega kadrove DS i DOS-a.

Jovan

pre 6 godina

Okupite i zbijete snage oko Beogradskih izbora ,ponizite DS tajkune i tako ćete smrviti opoziciju,a šta nadr mediji pričaju i pišu nebitno ,za laž neka odgovaraju.

boki

pre 6 godina

Dosta se islo na izbore kranje je vreme da se ozbiljno radi

Joko

pre 6 godina

Narod na izborima neće dozvoliti povratak u nazad.

Dejo

pre 6 godina

Opozicija bi da može svake nedelje izlazila na izbore sve dok im ne prođe da jednom prođu i pobede. Ne zanima ih ni troškovi koje takvi izbori iziskuju i koje građani plaćaju.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija