• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

23.10.2017

20:00

POTVRĐENO! RATKO MLADIĆ IMAO SERIJU MOŽDANIH UDARA! Haški sud pušta bivšeg komandanta VRS  DA UMRE PRE PRESUDE!

Politika

POTVRĐENO! RATKO MLADIĆ IMAO SERIJU MOŽDANIH UDARA! Haški sud pušta bivšeg komandanta VRS DA UMRE PRE PRESUDE!

Podeli vest

Porodica i advokati Ratka Mladića tek posle deset meseci dobili nalaze koji otkrivaju da je general u pritvoru imao seriju moždanih udara. Hag našim lekarima ne dozvoljava da ga pregledaju pre presude!

Bivši komandant Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić u poslednje dve godine imao je u pritvoru seriju moždanih udara, što je Haški tribunal na sve načine pokušao da zataška! Hag to radi jer očigledno računa da bi Mladić mogao da umre čim mu bude izrečena prvostepena presuda 22. novembra ove godine.

Plan haških moćnika jeste da Mladić umre kao osuđeni "ratni zločinac", odnosno da posle presude onemoguće žalbeni postupak.

Sve je ovde jasno

Mladićevi advokati i porodica prošle nedelje su, posle skoro desetomesečne pravne borbe, dobili medicinsku dokumentaciju koja dokazuje da je srpski general pretrpeo niz moždanih udara. Uprkos alarmantnoj situaciji, Hag je u petak odbio zahtev Mladićeve porodice da ga pod hitno pregleda lekarski tim iz Srbije!?

Planski mi ubijaju oca!
Hag namerno prikriva pravo zdravstveno stanje mog oca, to što rade je težak zločin
Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića

Generalov sin Darko Mladić kaže za Informer da nema nikakve dileme da Tribunal namerno prikriva stvarno Mladićevo zdravstveno stanje.

- Snimci njegove glave jasno pokazuju drastično lošije stanje. Hag nas laže više od godinu dana. Davali su nam stalno samo opise njegovog zdravstvenog stanja, koji su bili 'frizirani', a uporno su krili snimke. Sada kada su nam ih dali, ispalo je da su loše urađeni i da je na njima teško uočiti tragove bolesti. Međutim, čak i pored toga, jasno su vidljivi tragovi moždanih udara - objašnjava generalov sin.

Darko Mladić podvlači da im je u petak stiglo i obaveštenje iz Haga da poseta srpskog lekarskog tima nije moguća pre kraja novembra ili početka decembra!

Beta

mojugao

MIODRAG LINTA
SAVEZ SRBA IZ REGIONA

Još jedna skandalozna odluka i ponašanje koje samo potvrđuje da Hag nije ni sud pravde ni sud istine, već politička institucija, čiji je cilj da opravda veliku laž da su samo Srbi krivi za rat.

- Oni su namerno to odložili za kraj novembra ili početak decembra jer je izricanje presude mom ocu zakazano za 22. novembar. Ne znam šta planiraju, ali mi uopšte ne miriše na dobro. To što radi Hag jeste težak zločin! - kaže Darko Mladić, napominjući da je Hag ovim svesno prekršio i svoj Pravilnik o radu, koji u članu 31. naglašava da "Tribunal ne sme da odbije pregled optuženog ako porodica i advokati obezbede i finansiraju lekarski tim".

Tako ubijali i Slobu

Advokat Toma Fila, koji je u Hagu branio nekoliko optuženih Srba i odlično poznaje način rada i funkcionisanja ovog suda, konstatuje da ga ovakvo ponašanje prema generalu Mladiću nimalo ne čudi.

- To je sud koji je osnovan da bi sudio isključivo Srbima. Oni nemaju razumevanja ni sluha za ovakve slučajeve. Da imaju, odavno bi generala Mladića pustili da se leči ili u Srbiji ili u Rusiji. Ali isto tako su se ponašali i prema bivšem predsedniku Srbije Slobodanu Miloševiću. I znate šta je na kraju bilo...- zaključuje Fila.
 

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija