• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.10.2017

13:46

BRUKA! Janković besramno napao Vučića i Dodika: ONI SU MANIPULATORI KONFLIKTA NA BALKANU I VLASNICI RATA I MIRA!

Politika

BRUKA! Janković besramno napao Vučića i Dodika: ONI SU MANIPULATORI KONFLIKTA NA BALKANU I VLASNICI RATA I MIRA!

Podeli vest

Samozvani lider propale opozicije Saša Janković ponovo se istakao u pljuvanju sopstvene zemlje! On je odmah posle zajedničke konferencije za novinare Aleksandra Vučića i Milorada Dodika na Tviteru pljunuo na obojicu, nazivajući ih balkanskim manipulatorima konflikta!

Da sramota bude veća Janković je to učinio odgovarajući na pitanje novinarke sarajevske RTV BiH.

Na njeno pitanje “Kako onda komentirate nove poruke Dodik-Vučić o crtanju novih granica? Stabilna Srbija i njen EU put zavisi i od odnosa prema dejtonskoj BiH”, Janković odgovara:

- Ne komentarišem više njih. Jasno je ko su balkanski manipulatori konflikta, vlasnici mira/rata. Radim da pokažem da smo mogući mi, sad.

Tviter

Janković, koji je još jednom pokazao i dokazao da mu je jedini cilj dolazak na vlast, a ne sudbina građana Srbije, odmah je potrčao da izvređa legitimne predstavnike srpskog naroda u Srbiji i Republici Srpskoj, kao da su Vučić i Dodik krivci za ratove na Balkanu.

Još jednom je potvrdio da mu je važnije da se dodvori Sarajevu, nego da brine o svom narodu.

Bruka i sramota!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija