• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2017

13:50

POPOVIĆ: TUŽIĆU KRIK ZA SVE LAŽI, a novac dobijen od presude uplatiću deci bez roditeljskog staranja!

Politika

POPOVIĆ: TUŽIĆU KRIK ZA SVE LAŽI, a novac dobijen od presude uplatiću deci bez roditeljskog staranja!

Podeli vest

Novinari istraživačke mreže KRIK već drugi dan zaredom objavljuju o meni lažne informacije sa ciljem da naruše moj ugled i diskredituju me kao političara i nosioca državne funkcije, izjavio je predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović

Popović je taksativno naveo sve laži koje je u protekla dva dana KRIK objavio o njemu:

Laž broj 1

KRIK me je prvo optužio da imam kompanije u ofšor zonama koje se pominju u "Rajskim papirima", da bi se kasnije ispravili i rekli da nikada nisu tvrdili da posedujem kompanije u tim ofšor zonama.

Laž broj 2

KRIK je izrekao tvrdnju da je agencija "Eplbi" odbila da za mene uradi predlog prenosa mojih kompanija u ofšor zone iz "Rajskih papira". KRIK je naveo da "Eplbi" to nije uradio jer sam ocenjen kao rizičan klijent zbog "kontroverznih poslova u Rusiji". To je ordinarna laž. Eplbi je napravio taj predlog i naplatio tu uslugu mojoj konsultantskoj kući PWC i meni. Ali taj predlog nikada nisam realizovao.

Laž broj 3

KRIK je izneo tvrdnju da u svom posedu imam kompaniju u ofšor zoni na Britanskim devičanskim ostrvima. To je treća laž. Sve moje kompanije su, kao što sam i naveo, na današnji dan registrovane na teritoriji Evrope i Rusije i to je podatak koji lako može da se proveri.

O svemu navedenom sam u zakonskom roku informisao sve nadležne državne organe Republike Srbije.

- Zbog laži koje je KRIK izneo o meni, a koje su povredile moju čast i ugled u Srbiji i inostranstvu, tužiću novinare KRIK, a sav novac koji dobijem od presude uplatiću na račun ustanova za zbrinjavanje dece bez roditeljskog staranja - poručio je Popović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija