• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.12.2017

18:17

JEREMIĆ JE NENADMAŠNI IDIOT! NATO Vuk opet ISPAO GLUP, i dalje mu se priviđa čišćenje snega u Moskvi zbog Vučića!

Politika

JEREMIĆ JE NENADMAŠNI IDIOT! NATO Vuk opet ISPAO GLUP, i dalje mu se priviđa čišćenje snega u Moskvi zbog Vučića!

Podeli vest

Gostujući na TV Naša propali predsednički kandidat i jedan od lidera raspale srpske opozicije iznova je dokazao da je nenadmašan idiot, jer je opet potegao već rasvetljenu priču o Rusima koji su navodno čistili sneg na ulicama u Moskvi zbog prolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Jeremić se tako, sa dva dana zakašnjenja nakačio na šuplju priču o tome kako su ulice Moskve bile očišćene od snega, dok je istina da su u čast dolaska Aleksandra Vučića ulice u Moskvi kojima je prolazila naša delegacija bile privremeno zatvorene za saobraćaj.

Ali, to Jeremiću nije smetalo da se ponovo žestoko izblamira:

- Koliko je poseta (Moskvi) sadržajna, najbolje govori sam Vučić koji na Crvenom trgu staje i daje izjavu domaćim medijima i kaže da su zbog njega čistili sneg na ulicama Moskve i da je to neverovatna čast, toliko da mu je bilo neprijatno. Kada izjavi nešto tako, ne može da vas ne zabrine njegovo stanje svesti - rekao je Jeremić i stvano nas zabrinuo za stanje sopstvene svesti.

Jer u patološkoj mržnji koju gaji prema predsedniku Srbije Aleksandru NATO Vuk je sasvim zaboravio da su i njegovi dežurni hejteri već ispali smešni i tužni besramno se sprdajući s Rusijom i Vladimirom Putinom zbog časti koju su ukazali Vučiću tokom njegove posete Moskvi!

Njihove tviter baljezgarije možete da pogledajte ovde:

KAKVI IDIOTI, STRAŠNI IDIOTI! Žuti hejteri se sprdaju s Putinom i Rusijom zbog ukazane časti Vučiću!

A NATO Vuku bi bilo bolje da poput Jankoviće ode da se grči i nekom hotelu, nego da na televiziji lupeta gluposti i po hiljaditi put dokazuje koliki je idiot.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vucko

pre 6 godina

Žuti ološ, stoka bezrepa, Jeemić idot-izlazi iz novina časnog i poštenog vlasnika, kao reče bivši premijer

Sisoje

pre 6 godina

Mene samo interesuje OD CEGA JEREMIC ZIVI, tj ko ga izdrzava tj placa? Vec godinama nije ministar, ne radi vise ni u UN, a naprosto je nemoguce da je za to vreme toliko ustedeo / zaradio da ima jos uvek para za jedan prilicno rastrosan zivot. Molio bih novinare-istrazivace "Informera" da se malo pozabave time, i da nam uskoro prezentiraju "puteve novca" koji u Jeremicevom slucaju nisu uopste mali. Hvala unapred -

DARIJA S

pre 6 godina

ne znam odakle im samo obraz da i dalje iskacu iz novina i pricaju price, asvi znamo zute lopove.

Karcika

pre 6 godina

Nato Vuka uhvatilo grcenje, drhtanje i groznica.

Moca

pre 6 godina

Ne mogu da verujem kakav ološ. Nije dovoljno što nas omalovažavaju, nego sad to rade i Rusima? Sprdaju se poštovanjem koje je ukazano našem predsedniku.

V

pre 6 godina

Jeremića treba da bude sramota za takvo ponašanje. Svoju državu sramoti takvim izjavama.

Vesna

pre 6 godina

Jeremic je covek koji je pokazao da je zreo za lecenje.

aleksandar

pre 6 godina

Jeremićeva bolest je ne izlečiva ali mogo bi da potraži pomoć nekog stručnog psihijatra da mu da neki lekić za lepo ponašanje.

Manja

pre 6 godina

Opsednut je Vucicem. Nato Vuk zato placa da mu drugi cisti sneg ispred luksuznih vila, jer mu je ostalo jos pri dnu budzetskih para, ali bi da se vrati po jos. PA NECE MU POCI ZA RUKOM, jer 'ajde sto ga ne vole ljudi, nego sto je PSIHO.

Mile

pre 6 godina

Ovo samo pokazuje koliko Vuk Jeremić želi dobro Srbiji,doduše nikada nije ni želeo dobro.Njegova mržnja prema Vučiću i prema rezultatima Srbije je sve veća što je njegova sramota.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija