• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.12.2017

15:43

ĐUKANOVIĆ TANJI FAJON: Manite se favorizovanja DS - Demokratizujte vašu državu!

Politika

ĐUKANOVIĆ TANJI FAJON: Manite se favorizovanja DS - Demokratizujte vašu državu!

Podeli vest

Poslanik SNS Vladimir Đukanović oštro je danas odgovorio poslanici Evropskog parlamenta Tanji Fajon koja je na Tviteru poručila kako je "zabrinuta zbog nasilja i nedemokratske atmosfere koja prati lokalne izbore u Srbiji

- Čudo jedno, Tanja Fajon, kako niste zabrinuti što u Sloveniji Srbi ne mogu da budu čak ni nacionalna manjina i što nemaju ni elementarna ljudska prava. Manite se favorizovanja Demokratske stranke i probajte vašu državu da demokratizujete. Sram vas bilo! - napisao je Đukanović na Tviteru.

U Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu danas se održavaju lokalni izbori, a pravo glasa u svih pet opština ima 117.162 birača, koji će moći da glasaju do 20 sati.

Srpska napredna stranka saopštila je danas da funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Gordanom Čomić i Aleksandrom Jerkov, zajedno sa još desetak aktivista DS-a, na najbrutalniji način ometaju izborni proces i slobodnu volju građana u Pećincima.

(FOTO) DEMOKRATA FIZIČKI NASRNUO NA GRAĐANINA! Brutalan incident na lokalnim izborima u Pećincima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
FOLKAO

pre 6 godina

Ulaze na silu na biračka mesta i snimaju, kaa ih teraju oni to prikažu kao incident, jadno od propale DS, podmeti krivične prijave peotiv njih-

Milica

pre 6 godina

Ma mnogo se zabrinula....neće moći večeras da zaspi od zabrinutosti! Ako si joj odbrusio, dokle više da se mešaju u naše unutrašnje stvari!

DUblERR

pre 6 godina

Režiraju scene, Jerkov je inače bila urednik svih medija u Srbiji,na silu prave snimke i kada ih teraju oni to kaće kao incident.

Darko

pre 6 godina

Bravo Djukanovicu, tako se brani svoja drzava!

GajbexG

pre 6 godina

E lepo si joj rekao Djukanovicu.Neka gleda ona u svoje dvoriste malo a nas nek se mane.

Viki

pre 6 godina

Tanja Fajon treba da pogleda svoju bruku i sramotu.

Vuja

pre 6 godina

Tanja Fajon treba da povede racuna o pravima Srba u Sloveniji.

boki87

pre 6 godina

Demokrate a pokusavaju da opstruisu slobodnu volju gradjana, to je bas demokratski.

Kerez

pre 6 godina

U otpunosti se slazem sa g.Dukanovicem,nema sta ti da komentarises kako prolaze izbori u Srbiji.Tacno tako povedi malo racuna o Srbima u Sloveniji,i viidmo da podrzavate DS.Ali dzabe to sto pokusavate da busite.Malo gedajte posla u i vasem dvoristu a ne sam u tudjem.Pa naravno da demokrate brze bolje dotrcale iz Beogrda da isteruju pravdu a sami prave probleme.

Petar Pan123

pre 6 godina

Pravo u centar! Dobro si joj rekao. Ova država ne sme da dozvoli da neko favorizuje one koji su sve pokrali i rasturili!

Marina

pre 6 godina

Ako si joj rekao Đukanoviću svaka ti je zlatna , neka gleda malo u svoje dvorište a ne u tuđe.

Kosta

pre 6 godina

Bravo Djuka sve si joj lepo rekao sam neka tako nastave

Alhemičar

pre 6 godina

DS je poznata po manipulacijama i lažima, jednom će morati da odgovaraju za ovo.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija