• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

26.12.2017

15:16

(VIDEO) NOVI HIT ŠEFA DIPLOMATIJE! Dačić i Broz ZAGRLJENI PEVALI "Sa Ovčara i Kablara"!

Politika

(VIDEO) NOVI HIT ŠEFA DIPLOMATIJE! Dačić i Broz ZAGRLJENI PEVALI "Sa Ovčara i Kablara"!

Podeli vest

Na društvenim mrežama objavljen je novi snimak na kojem se vidi šef srpske diplomatije i lider SPS Ivica Dačić u svjoj omiljenoj ulozi pevača

Dačić na snimku peva partizansku pesmu "Sa Ovčara i Kablara" i to zagrljen sa Joškom Brozom, unukom Josipa Broza Tita!

Nije poznato kada se dogodio novi "nastup" ministra inostranih poslova Srbije, kao ni gde je on bio, a snimak je na Tviteru objavio član Predsedništva SPS Dejan Radenković.


Podsećamo, Joška Broz je bio na listi koalicije "Ivica Dačić - SPS, JS - Zeleni Srbije" na izborima 2016. godine. 

Dačić je početkom decembra pevao na Kopaoniku na večeri koju je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma organizovao za 580 članova podmlatka stranke. 

Dačić je tada otpevao "svoju" Miljacku, a potom i "Pukni zoro".

(HIT VIDEO) DAČIĆ PROŠIRIO REPERTOAR: Evo kako šef srpske diplomatije peva "Pukni zoro"!

Osim toga, srpski šef diplomatije pevao je sredinom oktobra turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu na turskom jeziku na svečanoj večeri organizovanoj u Erdoganovu čast. 

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama može se videti kako Dačić u blizni stola za kojim su Erdogan i njegova supruga Emina, kao i srpski predsednik Aleksandar Vučić sa svojom suprugom Tamarom, peva pesmu "Osman Aga" na turskom jeziku. 

Takođe, objavljen je i sa te večere na kojem se vidi kako Dačić peva "svoju" Miljacku za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš. 

Dačić je isto učinio i krajem avgusta na skupu u "srpskom" letovalištu u Paraliji gde je imao čitav program - tada je otpevao desetak pesama, a među njima i jednu grčku i jednu rusku. 

(VIDEO) DAČIĆ ZAPEVAO NA TURSKOM! Posle 'Miljacke' Erdogana obradovao posebnim repertoarom!

Osim toga, Dačić je tokom svečane večere priređene za goste na inauguraciji predsednika Aleksandra Vučića pevao "O sole mio" pred bivšim ministrom spoljnih poslova Italije i savetnikom predsednika Srbije Frankom Fratinijem. 

Dačić je nedavno u emisiji "Oko" na RTS govorio i o svom pevanju. Kako kaže, peva svima jer je onda teško da kažu nešto loše o Srbiji. 

- Ja sam pevao sa Šojguom na ruskom, (Dejvidu) Mekalisteru (izvestiocu Evropskog parlamenta za Srbiju) sam pevao 'Ko to laže, ko to kaže Srbija je mala' i učio ga da igra kolo - naveo je Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija