• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

14.01.2018

08:25

O AMFILOHIJU, AERODROMU I IZBORIMA! Predsednik Vučić večeras govori na RTS!

Politika

O AMFILOHIJU, AERODROMU I IZBORIMA! Predsednik Vučić večeras govori na RTS!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će na RTS u 21.00 otvoreno govoriti o aerodromu "Nikola Tesla", odnosima sa Srpskom pravoslavnom crkvom, planovima za Kosovo, putu u Evropu i beogradskim izborima

Da će i 2018. godina biti politički zanimljiva najavio je i sam njen početak. Prvo je francuska kompanija Vansi "iznajmila" beogradski aerodrom u narednih 25 godina za novac, koji nagovešava da bi ovo mogao da bude jedan od najboljih ekonomskih poslova ove decenije. Da li je to baš tako? Šta će doneti francuski koncesionar a kako će država da se zaštiti? I kako će se potrošiti dobijeni novac?

Dok je još aerodrom bio glavna tema iz Crne Gore se oglasio mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije koji je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da njegova politika "vodi izdaji Srbije i Kosova" a da to nije stav Crkve pokazao je patrijarh srpski Irinej koji je u Banjaluci blagoslovio borbu predsednika Srbije za Kosovo i Metohiju.

Osim odnosima sa Srpskom pravoslavnom crkvom i planovima za Kosmet tema razgovora sa Aleksandrom Vučićem biće i odlazak u Davos na Svetski ekonomski forum, mogućnost susreta sa Donaldom Trampom i očekivanja od posete japanskog premijera Šinzoa Abea.

Nezaobilazna tema su i izbori u Beogradu, koji nas očekuju u martu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Natasa

pre 6 godina

Sa nestrpljenjem iscekujemo intervju naseg predsednika.

mara

pre 6 godina

Ova godina svakako da sluti da će biti politički zanimljiva kad su počeli i popovi crnogorski da se mešaju u nju!

ashyslashy

pre 6 godina

Sigurno neće ćutati, i treba odgovoriti Amfilohiju.

Filip

pre 6 godina

Očekujem da ćemo čuti mnogo toga interesantnog od Predsednika, bez mnogo osvrta na dobacivanja Amfilohija i njemu sličnim.

Aksa

pre 6 godina

Dobro je objasniti mnogima pravu istinu oko ovih stvari,jer mnogi kreiraju laznu sliku koja im odgovara da blate predsednika i zemlju.

Zoka

pre 6 godina

To su teme koje nesumnjivo zanimaju gradjane,ali i nasu opoziciju,pa ne sumnjam da ce i opozicioni redovi gledati.

mara

pre 6 godina

Predsednik će sigurno imati šta da kaže po pitanju gospodina bivšeg sunarodnika i popa.

Petar Dobrić

pre 6 godina

Ubeđen sam da što se tiče odnosa sa crkvom da će Vučić tu jako biti umeren kritičar o neprimerenim kritikama koje dolaze od nekih crkvenih velikodostojnika na njegov i račun sadašnjeg rukovodstva zemlje.

Andrija G

pre 6 godina

Pogledajte koliko se puta predsednici u Evropi pojavljuju u medijama.

darko

pre 6 godina

Covek koji ima obraza da javno izadje pre milionskom publikom i govori o Srbiji, problemima, resenjima i planovima. Gradjani ovo zele da vide i cuju, ovo je covek koji zasluzuje svo postovanje svojih gradjana.

Dragojlo

pre 6 godina

Veceras svi uz male ekrane da cujete sta kaze predsednik covek koji pred gradjanima nema ni jednu tajnu. Nadam se da ce posle ovoga lazljiva opozicija zauvek ucutati jer ce njihove lazi biti raskrinkane

Natasa

pre 6 godina

Nas predsednik ce veceras odgovoriti na pitanja, za koje ne znamo odgovore.

Daca

pre 6 godina

Emisija vredna pažnje, zahvaljujući večerašnjem gostu

Vuk

pre 6 godina

Rezultati svakodnevno govore umesto njega. Zato i ima podrsku naroda.

slavica

pre 6 godina

Svi večeras uz TV da čujemo stav našeg predsednika!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija