• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

18.01.2018

10:24

OLIVEROV NAJSTARIJI SIN: Umesto da mi hrabrimo njega, on je hrabrio nas!

Politika

OLIVEROV NAJSTARIJI SIN: Umesto da mi hrabrimo njega, on je hrabrio nas!

Podeli vest

Nikola Ivanović, najstariji sin Olivera Ivanovića rekao je da koliko su bili ponosni na oca, toliko su strepeli za njegov život.

- Teško je, koliko to samo mi znamo. Ali, mi ne želimo ničim da narušimo ono što ni naš otac ne bi želeo. Ja znam da bi on želeo da niko ne oseti naš bol zbog njegovog odlaska. Da ga dostojanstveno ispratimo, i tako i jeste - izjavio je Nikola.

Nikola kaže da je njegov otac bio takav roditelj kojim bi se svaki sin ponosio.

- Mi smo se ponosili njime. On je bio takva snaga koja je sve nas okupljala. Od njega smo učili da je čovek vredan onoliko koliko zna i koliko je spreman da odgovori svim izazovima i iskušenjima.

- Ponosili smo se ocem, i braća i ja, ali i cela porodica, kada je bio nepravedno utamničen. Umesto da mi hrabrimo njega, on je hrabrio nas. Tada smo strepeli. Ali niko nije slutio da će na slobodi biti neslobodniji nego u kazamatu - rekao je Oliverov najstariji sin Nikola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija