• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.01.2018

19:51

MILENKO JOVANOV SNS: Laži Jankovića i Jeremića o pravosuđu i dugu

Politika

MILENKO JOVANOV SNS: Laži Jankovića i Jeremića o pravosuđu i dugu

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je večeras da su se Saša Janković i Vuk Jeremić oglasili lažima o pravosuđu i dugu, navodeći da oni o tome ništa ne znaju, da ih za bilo šta od toga nije briga, već da su samo željni narodnih para i budžeta Beograda

- Da išta znaju, znali bi da je Srbija svoj javni dug spustila na 57 odsto BDP-a i da se prvi put on nalazi ispod nivoa Mastrihta - rekao je Jovanov. 

Takođe, da zaista brinu za dugove, ne bi danas stali iza Dragana Ðilasa koji je zadužio Beograd za 1,2 milijarde evra! Da im je zaista stalo do pravosuđa, ne bi se okruživali Miškovićevim sudijama i uzurpatorima Advokatske komore Beograda", istakao je Jovanov, saopštila je SNS.

On ocenjuje da članovima "lopovsko-tajkunske" koalicije ni do čega nije stalo, osim do toga da ispune želju svog šefa Miroslava Miškovića i "dočepaju se fotelja i vlasti, kako bi ponovo mogli da otimaju, pljačkaju i bogate se".

RADULOVIĆ JANKOVIĆU: Mi smo protiv korupcije, a vi ste za Đilasa - NE BIH VAS VIŠE ZADRŽAVAO!

- Siguran sam da će Ðilas, Šapić, Jeremić, Janković i ostali članovi žuto - riđe koalicije ostati kratkih rukava, jer ih je narod dobro upoznao i dobro zna o kakvim se prevarantima i lopužama radi, i da će podršku dati ljudima koji grade Beograd, i koji rade za Beograđane, i koji vraćaju dugove koje su ovi prevaranti ostavili iza sebe - istakao je Jovanov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja Jovanovic

pre 6 godina

Jankovic i Jeremic su poznati po lazima. Unistili su ovu zemlju koliko su znali i mogli. Narod je doslovno finansirao Jankovicevu kampanju koja je kostala mnogo, a opet nije uradio nista. Nije im mesto na politickoj sceni, odavno su se smucili narodu..

Nika

pre 6 godina

Njih ne zanima koliko je Srbija spustila javni dug, zanima ih samo koliko su se istanjili njihovi novcanici otkad nisu na vlasti.

Dejan

pre 6 godina

A o čemu Janković i Jeremić pričaju istinu? Nikada i ni očemu.Evo, izmislili i ogromnu podršku koju "imaju" , ali na društvenim mrežama!

Nikolija

pre 6 godina

Jasan je cilj opozicije kasa kasa i ništa drugo. Ljudi osvestite se, ne dopustite sebi luksuz da opet budete prevareni onda nema nazad. Izbori su prilika da opoziciji bagri pokažemo gde im je mesto.

Sale

pre 6 godina

Laž je jedino preostalo sredstvo tih mučenika, mada im to ne prolazi ni kod familije.

Obrad Savčić

pre 6 godina

Pa oni tako dobro lažu da i sami misle da je istina.

Palcica2015

pre 6 godina

Jankovic i Jeremic su neopevane lazovcine.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija