• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2018

15:45

IRENA VUJOVIĆ ODGOVORILA NA ĐILASOVE BRUTALNE NAPADE: Ne smetam njemu ja, nego to što više NE MOŽE DA ŽIVI PO TAJKUNSKIM PRAVILIMA!

Politika

IRENA VUJOVIĆ ODGOVORILA NA ĐILASOVE BRUTALNE NAPADE: Ne smetam njemu ja, nego to što više NE MOŽE DA ŽIVI PO TAJKUNSKIM PRAVILIMA!

Podeli vest

Predsednica Opštine Savski venac i jedan od nosilaca na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" Irena Vujović, našla se na meti prljave kampanje koju protiv nje vodi Dragan Đilas

Nakon pojavljivanja spota u kojem se građani pozivaju da na izbore ponesu oružje, a ne olovku, Dragan Đilas je, preko svojih poslušnika, danas ponovo brutalno napao Irenu Vujović.

Ovim povodom oglasila se i predsednica Opštine Savski venac saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Posle monstrupznog spota u kome maskirani muškarci pozivaju na ubistvo predsednika Vučića i mene, nisu me iznenadile nove, najprizemnije optužbe pisane, sada je to jasno, rukom Dragana Đilasa.

Njemu, Đilasu, očigledno nije strano da građanima predlaže da umesto olovke na izbore ponesu oružje, ali i da vređa uspešne žene. Ne smeta Đilasu Irena Vujović, njemu smeta uspeh koji svakim danom, zajedno sa Beograđanima, postiže ova gradska vlast. 

Njemu smeta uvođenje reda u Beograd, jer je Đilas navikao da živi po svojim tajkunskim prilivima, u čijem je centru samo jedan čovek, Dragan Đilas. Njemu smeta Aleksandar Vučić i njegova politika borbe za bolju Srbiju i za kvalitetniji život svakog građanina naše zemlje.

Neka Đilas nastavi sa besmislenim lažima, neka nastavi i sa pretnjama i pozivima na linč. Mi nastavljamo borbu za lepši Beograd i za bolji život svih građana. Borbu za sve ono što je Đilas uništio i ponovo želi da ruinira svojom pljačkaškom politikom - navodi se u saopštenju Irene Vujović.

ĐILAS LIČNO NAREDIO odvratnu i prljavu kampanju protiv IRENE VUJOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
simo

pre 6 godina

Irena, nista ne kazete za izneseno o imovini, a Djido nije stavio vrednost usana, nekako izgledaju skupo placeno.

Nik

pre 6 godina

Uzmi i ti budi vredan, pa zaradi za penthaus i stan i ustedjevinu. Nije to doslo samo od sebe, vec vrednim radom u stranci. Sns daje ljudima sansu da zarade, je l vidite da moze! A ti se i dalje zali na male plate, penzije, velike troskove i ostale trivijalne stvari..

Poznavalac

pre 6 godina

Znam je 20 godina licno bila je jedna od najlepsih devojaka u Bg i iz jedne prebogate akademske porodice a ne kao doticnii gospodin....Za nju too znajuu svi....

sumadinac neprskani

pre 6 godina

jeste akademska porodica iz okoline donjeg jaukovca .

Miloš

pre 6 godina

Đilas je veliki lažov i lopov, ne odgovara mu vlast SNS-a, pošto ne može da krade novac!

MARINA 32

pre 6 godina

Sta drugo reci za coveka kao sto je Dragan Dilas sem da je on jedan obican ljigavac koji na najgori moguci nacin napada jednu damu. Radi vlasti on svakom nadje manu, dok sebe velica kao neku gromadu, nikako da prizna da je jedan obican kabadahija i lazovcina.Dobro mu je odgovorila Irena Vujovic svaka joj je na mestu.

bata

pre 6 godina

Istina,ne moze Djilas ni da pridje gradskoj kasi,pa je i to jedan od razloga.

Ivan

pre 6 godina

Vujovićeva nema razloga da se pravda, svi znamo ko je i šta je Đilas.

sumadinac neprskani

pre 6 godina

kod nas je pravilo od tita pa na ovamo da o politicarima sudi istorija a ne sudija . red je da sa ovima na vlasti i svim sledecim i svim proslim koje navatamo ,to pravilo promenimo .

Dusan

pre 6 godina

Djilas monstrum. Upetljao se toliko da sad bije na sve strane kako da sacuva g....cu. Ne bira sredstva.

Matej

pre 6 godina

Irena Vujović, predsednica Opštine Savski venac i jedan od nosilaca na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd", našla se na meti najprljavije kampanje u novijoj srpskoj političkoj istoriji.

Masa

pre 6 godina

Brutalan napad na mladu i uspešnu ženu lažima i podmetačnima naredio je lično Dragan Đilas, čovek koji je ojadio Beograd dok je bio gradonačelnik i vrhunski stručnjak za prljave rabote.

velikan

pre 6 godina

Svakim laznim pljuvanjem Djilas govori samo o sebi a vi njegovi glasaci se zapitajte da li je on pravi covek koji vas predstavlja ...

filip t

pre 6 godina

Djilasovom bahacenju i bezobrazluku nikada kraja, stvarno je preterao sve mere i granice.

ljuba

pre 6 godina

Djilas pokusava lazima i izmisljotinama da laze javnost.

Mila

pre 6 godina

Djilas vise nece ni moci da zivi po tajkunskim pravilima jer je njohovo vreme odavno proslo.

Pavle

pre 6 godina

Djilasa finansiraju tajkuni, on radi za njihove interese.

nakaza

pre 6 godina

Meni ga prosto žao, razumem ga, ne može nakaza a da ne mrzi tako lepu ženu. Đilas, posle izbora pravac kod čika psihe, ruku pod ruku sa Šapićem...

Dusan

pre 6 godina

Devojku sam upoznao jos 2000 i znam da su njeni prebogati i da imaju dve ili tri vile na Dedinju. Nisam je video od 2007 i skoro sam saznao da je to ta Irena. Toliko o bogatstvu. Dusan

lidija

pre 6 godina

Gospodine Djilas naucite vec jednom da postujete zensko bice.

Hedona

pre 6 godina

Ne smeta Đilasu Irena Vujović, njemu smeta uspeh koji svakim danom, zajedno sa Beograđanima, postiže ova gradska vlast. Njemu smeta što je Irena Vujović iz SNS i politički dobro potkovana.

Šole

pre 6 godina

Navikao Điki da se bahati na grbači naroda, pa ne bira više sredstva za napad, kao ni koga će da napadne. Koliko si pukao Đilase kad žene napadaš ?

buca

pre 6 godina

Djilas je tajkun koji ne moze da se pomiri sa gubitkom vlasti !

Maja

pre 6 godina

Ovi Djilasovci vise ne znaju gde udaraju,pa su sad napali Irenu,smeta im njena lepota,pamet i ambicioznost...

Maja

pre 6 godina

Irena,shvati to ovako ,,Za dobrim konjem,dize se prasina"..!!

sanja

pre 6 godina

Pravo lice na kraju ispliva na povrsinu, kako ga nije sramota udara i tamo sto je naj svetije.

Nemanja Berić

pre 6 godina

Irena Vujovic je moja dugogodišnja prijateljica, u predmetnom letku nije tačno apsolutno ništa. Za razliku od skorojevica sa liste nesrećnog Djilasa, ona potiče iz ugledne i imućne porodice. To je devojka koja pomaže svakom ko joj se obrati, a za razliku od Djilasovaca nikome ništa ne traži za uslugu. Zato svaki stanovnik Beograda treba da podrži listu SNS i ovakve časne ljude na istoj. A ako nekoga bas interesuju usne Irene Vujovic, a ne napredak i razvoj Beograda, želim da ga obavestim da su njene, prirodne. Zato, ako nemate čime da je napadnete, sem najprizemnijim lažima, pokrijte se ušima i ćutite. Pozdrav svima i do pobede!!! Nemanja Berić

cvijić aleksa

pre 6 godina

Irena proće ovo njihovo napadanje to im je ostalo samo glavu gore i neslušaj šljam

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija