• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.02.2018

18:10

BRNABIĆ DOPUTOVALA U LONDON: Sutra na Investiconom samitu Zapadnog Balkana!

Politika

BRNABIĆ DOPUTOVALA U LONDON: Sutra na Investiconom samitu Zapadnog Balkana!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić doputovala je u London, gde će sutra učestvovati na Investicionom samitu Zapadnog Balkana koji organizuje Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD)

Brnabić će učestvovati na panelu premijera Zapadnog Balkana i na panelu o povezivanju u regionu, a govoriće o digitalnoj agendi za region Zapadnog Balkana, saopštila je Vlada Srbije.
Srpska premijerka će se u Londonu sastati sa predsednikom EBRD Sumom Čakrabartijem i v. d. zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju, Metju Palmerom.

Tanjug/Vlada Srbije

Brnabić će prisustvovati i prijemu koji će za premijere Zapadnog Balkana organizovati britanska premijerka Tereza Mej, dodaje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija