• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

28.02.2018

22:44

​SNS: Obradović pokazao ekstremizam, mržnju, lažne optužbe...

Politika

​SNS: Obradović pokazao ekstremizam, mržnju, lažne optužbe...

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović najnovijim javnim nastupom očito želi da pokaže da ga Čačak i problemi Čačana ne dotiču, jer u svojim mislima i zabludama očito smatra da je prerastao i prevazišao malu, provincijsku sredinu i svim snagama "puca" na prestonicu, ocenio je večeras član Predsedništva SNS Milun Todorović

On navodi da je Obradović u emisiji "Upitnik" na RTS, još jednom pokazao da su mu ekstremizam, mržnja prema neistomišljenicima, iznošenje najtežih optužbi bez dokaza i nepoštovanje bilo kakvih moralnih normi i pravila, omiljeni metodi političke borbe.

Predstavljanje programa svoje liste za lokalne izbore u Beogradu, naveo je Todorović, Obradović je započeo i završio paušalnim optužbama na račun svih ostalih takmaca u izbornoj utakmici, optužujući sve od reda za kriminal, korupciju, partokratiju...a da nije naveo ni jedan konkretan problem i način njegovog rešavanja.

Prema njegovim rečima, lajtmotiv Obradovića je i ovom prilikom bila vlast u Srbiji i Beogradu, iskazan kroz patološku mržnju prema Srpskoj naprednoj stranci i posebno porodici Vučić.

- Čelniku Dveri je kao koalicioni partner prihvatljiv čak i Saša Radulović, čovek koji zastupa potpuno suprotne ideje i stavove u odnosu na njegovu političku opciju, ali to nije bitno, pošto je on jedini u Srbiji prihvatio da pravi pakt sa Dverjanima - kaže se u saopštenju.

Funkcioner SNS ističe da odluku ko će voditi Beograd i Srbiju donosi narod na izborima i da "u takvoj situaciji Obradović i njemu slični nemaju nikakvu šansu".

Todorović je pozvao sve Čačane koji imaju mesto prebivališta i glasačko pravo ostvaruju u Beogradu, da u nedelju izađu na birališta, glasaju po svojoj savesti, a glas daju onome za koga veruju da može doneti bolji život našoj prestonici i Srbiji.

(VIDEO) TI SI EVROPEJAC, A TI SI NASILNIK! Evo šta su Boško Obradović i Saša Radulović govorili jedan o drugom dok se nisu "zavoleli"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuk

pre 5 godina

Ova opozicija nikada nece biti zdrava.Umesto da daju neki doprinos ovoj zemlji da makar malo pomognu ljudima koji vode ovu drzavu na pametam,razuman nacin oni se sluze lazima i klevetama kao po obicaju.Zapravo nista drugo ni ne moze se ocekivati od njih.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija