• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2018

15:42

POVODOM SKANDALA NA RTS OGLASIO SE GORAN VESIĆ: Uzdržaću se od komentara na hrabro pismo REM, SVI SU VIDELI ŠTA SE DEŠAVALO!

Politika

POVODOM SKANDALA NA RTS OGLASIO SE GORAN VESIĆ: Uzdržaću se od komentara na hrabro pismo REM, SVI SU VIDELI ŠTA SE DEŠAVALO!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić oglasio se danas na društvenoj mreži Fejsbuk povdom otvorenog pisma koje je članica saveta REM Olja Zekić poslala Javnom Servisu i Draganu Bujoševiću koji su mu namerno stišavali mikrofon tokom emisije "Upitnik"

Goran Vesić napisao je svoj komentar na Fejsbuku, a mi vam ga prenosimo u celosti:

DOKAZ ŽUTE BRUKE! Olja Zekić, članica Saveta REM, potvrdila: RTS namerno Vesiću SMANJIO MIKROFON U "UPITNIKU"!

- Uzdržaću se od komentara na ovo hrabro pismo REM. Svi koji su gledali emisiju mogli su da čuju da je utišavan ton kada sam govorio o malverzacijama Dragana Đilasa, a posebno kad sam govorio o tome kako su njegove kompanije od 2008. do 2017. godine imale promet preko RTS-a od 71 milion evra, kao i kako je kao gradonačelnik omogućavao svojim privatnim firmama da posluju sa Studiom B uz 73 odsto popusta!? To očigledno niko u Srbiji ne sme da čuje. Kao ni kako je kao gradonačelnik Beograda prodao TV Arena sport državnom Telekomu za 7 miliona evra. Ali o svemu tome, kao i o tome kako se profit Đilasovih firmi uvećao oko 500 puta od kako je ušao u politiku, posle izbora - napisao je Vesić.

printscreen





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lena

pre 6 godina

Clanica REM potvrdila da je namerno ton Vesicu tokom emisije smanjivan i sta sada? Da li tu moze nesto da se ispravi? Naravno da ne,sto se vesica tice ali ako mogu da se kazne gospoda sa RTS onda to uradite.

cobe

pre 6 godina

Држава Србија је изашла из РТС , САНУ , универзитета , судства, а сада и из тужилаштва. Очигледно се ради о процесу укидања државе Србије. Нормално је да се у институције из којих се повлачи Србија, улазе друге државе.

kontesanera

pre 6 godina

Naravno da pokušavaju da zataškaju činjenice koje ne idu njima u korist.

Jelena

pre 6 godina

Ovo je jedna velika laž, gledala sam emisiju i niko mu nije stišavao mikrofon.

AS

pre 6 godina

TREBALA SI I DA SLUŠAŠ A NE SAMO DA GLEDAŠ PA BI ČULA DA JE UTIŠAVAN.

mihajlo

pre 6 godina

Za javni servis ovakav ispad velika javna bruka!

Jasna

pre 6 godina

Gradjanima je jasno sta se desavalo tokom emisije. Nije potrebno dodatno objasnjenje.

Miki

pre 6 godina

I sta sada? Nece se valjda sve zavrsiti na konstatacijama i izrazavanju nezadovoljstva. Nakon ovoga RTS ne moze da ostane postedjen. Mora da usledi serija smena i promena u toj kuci.

Aleksandar Janković

pre 6 godina

Očigledno su na RTS-u procenili da je Vesić došao dobro pripremljen i da ga treba nekako sprečiti da iznese u javnost sve ono sa čime je kao informacijama baratao. Budući da ga nisu mogli sprečiti, pristupili su "utišavanju". Takvi postupci RTS-a kao nacionalnog servisa, srozavaju se ispod nivoa čak i lokalnih televizija u privatnom vlasništvu.

Ivana

pre 6 godina

Tako je Vesicu upravu si za sve sto si rekoa i ne stidis se niceg.

Tole

pre 6 godina

I sta bi sada sa onim protestom ispred RTS-a, sta ce sada da kazu i ono malo ljudi koji su bili na protestu.

Mita

pre 6 godina

Svaki komentar je suvisan. Sramno je sto je RTS to sebi dopustio.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija