• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: europeanwesternbalkans.rs

01.04.2018

21:13

LONDON U RAT PROTIV PUTINA U SRBIJI UKLJUČIO NAJMOĆNIJE ORUŽJE: Posle sedam godina ponovo radi BBC na srpskom!

Politika

LONDON U RAT PROTIV PUTINA U SRBIJI UKLJUČIO NAJMOĆNIJE ORUŽJE: Posle sedam godina ponovo radi BBC na srpskom!

Podeli vest

Zapad se bori sa Rusijom u bici za uticaj na Balkanu. Iako se Evropska unija ponovo posvetila regionu, poslednja promena dolazi od strane Britanije, koja je je nedavno ponovo pustila u rad servis na srpskom jeziku nakon sedam godina pauze, piše Politiko

- Medijsko tržište i opšta situacija postala je mnogo teža u Srbiji. Smatramo da postoji potreba za onim što nudi Bi-bi-si svugde - tačno i uravnoteženo izveštavanje - rekao je Artiom Lis, regionalni urednik britanske medijske kuće za Evropu.

Navodi se i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jasno istakao da je strateški cilj Srbije Evropska unija, ali da on "i dalje održava vrlo bliske veze sa Rusijom".

SRBI NE SMEJU BITI FAKTOR, NI VOJNI, NI POLITIČKI NITI EKONOMSKI : Britanska hibridna platforma za Republiku Srpsku!

- Dok pozitivno govori o pristupanju Srbije EU, on i mnogi njegovi ministri takođe koriste zapaljivu retoriku protiv Zapada i hvale Moskvu -  ističe se.

U tekstu se takođe tvrdi i da je procenat ruskih investicija u Srbiji znatno manji od evropskih, kao i da prema studiji koju je CEAS uradio postoji više od 100 organizacija u Srbiji koje održavaju prijateljske veze sa Moskvom.

Foto Fejsbuk/Fotomontaža

Politiko tvrdi i da je Vučić vrlo jasno istakao da nije oduševljen povratkom Bi-bi-sija.

SPREMA SE KRVAVI SCENARIO ZA SRPSKU: Ameri i Britanci u pet faza žele da sruše Dodika i PREUZMU KONTROLU NAD RS!

- Otvaranje Bi-Bi-Sija u Srbiji... Sve je to u redu, Srbija je slobodna zemlja. Ali Srbi treba da shvate da to neće biti objektivne informacije, već one koje su u interesu Ujedinjenog Kraljevstva - rekao je Vučić, piše Politiko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
master

pre 6 godina

Ako nece biti objektivni informacija kao sto svi znaju zasto im dozvoliti da mrse konce Srbiji?? sta ima Srbija u britaniji ???

Nikola

pre 6 godina

Šta bre ovi pominju evropsku uniju zar nisu izašli iz nje? Malo su nas ubijali, a sada se pitaju, ''Što tako pričate za nas to je za vaše dobro bilo. I ovo što je bilo na Kosovu pa nisu naši psi vas goloruke ubijali samo su vas tukli dugim cevima.'' Idemo u evropsku uniju poučeni starom poslovicom '' Drži prijatelje blizu, A NEPRIJATELJE JOŠ BLIŽE''.

Ivan

pre 6 godina

Normalno pisu sta Zele a i mi pisemo sta trčimo kakve su nase novine mi smo jadni mali i svi nas Gaze sutiraju od Rusa dobijamo sve na kadiju sica je to i od EU sta dobijaju drugi plaćamo razne ucene KOSOVO VOJVODINA SANDJAK debelo se placa i Srecan da smo zivi.

caslav

pre 6 godina

prvo su nas ubijali bombama a sada bi da nam objasne da je to prijateljski,...ma nosite se bre na svoje jebano ostrvo....

Dragan Dubonjac

pre 6 godina

Gospodo Britanci zaboravili ste samo jednu činjenicu a to je da ste vi BOMBARDOVALI SRBIJU i da podržavate Šiptare. Iz tog razloga dzabe trošite te vaše funte , ionako ihbimate sve manje , Srbi VIŠE NIKAD NEĆE stati uz vas namestili ste nam " bolje rat nego pakt " ni to vam nećemo zaboraviti. Vi ste nas dva puta izdali i slagali više nećete....

zora

pre 6 godina

Rusija je ulozila vise novca od vas jer vi za sada samo vracate dug razaranja nase zemlje i jos niste zavrsili sa vracanjem.

Mrvics

pre 6 godina

Sta briga BBC za nas i put u EU oni su izasli iz EU. Nek brinu za sebe.

Mille

pre 6 godina

To im je promaseno ulaganje, nikad im necemo zaboraviti bombardovanje, monstruoznu propagandu, mrznju prema nama koja traje i sada. Oni koji su im se dodvoravali i dalje ce im se dosvoravati.

baki

pre 6 godina

Srbija nije trebala da dozvoli tim djubretarima engleskim da otvaraju radiopropagandu u našoj zemlji !!!!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija