• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

03.04.2018

18:10

ZLOČINAČKI PLAN ZA STVARANJE HAOSA U SRBIJI: Vučića udaviti u 'kosovskom mulju', proglasiti ga za IZDAJNIKA I SRUŠITI!

Politika

ZLOČINAČKI PLAN ZA STVARANJE HAOSA U SRBIJI: Vučića udaviti u 'kosovskom mulju', proglasiti ga za IZDAJNIKA I SRUŠITI!

Podeli vest

Dosovska opozicija iz SAD i EU dobila nalog da predsednika Srbije svakog dana 'zatrpava Kosovom'. Cilj je naterati Vučića da predloži bilo kakvo rešenje za pokrajinu, a onda ga proglasiti za izdajnika i srušiti

Aleksandra Vučića treba svim silama terati u temu Kosova, svakog dana mu treba nametati samo 'kosovske probleme' i na kraju ga politički i medijski udaviti u 'kosovskom mulju'.

Ovo je samo jedna od direktiva koja je proteklih nedelja iz Brisela i Vašingtona stigla dosovskim političarima i NATO plaćenicima u Srbiji. Moćnici iz EU i SAD traže od svojih ljudi u Beogradu da Vučića nipošto ne puštaju iz 'kosovske priče', da ga kako znaju i umeju nateraju da predloži svoje rešenje za konačni status pokrajine, što bi onda bilo iskorišćeno da on bude proglašen za izdajnika.

Zamka
Šta god da uradi, Vučić će biti optužen ili kao izdajica ili kao čovek koji svojom politikom koči Srbiju

Nametanje teme

Diplomatski izvori Informera tvrde da je na Zapadu čvrsto odlučeno da se Vučić 'davi i udavi' na temi Kosova. Procenjeno je da mu je tu najmanji manevarski prostor, a i da su Srbi najosetljiviji upravo na ovoj temi.

- Vučića će i iznutra i spolja terati da se bavi samo Kosovom i da u što kraćem roku iznese svoje predloge za rešenje ovog problema. To bi bilo iskorišćeno da on s jedne strane bude proglašen za izdajnika srpskih nacionalnih interesa, a s druge strane označen kao čovek koji sprečava dalje evropske integracije Srbije i bolji život svih građana. Povešće se široka medijska kampanja koja, prema planu, treba da dovede do građanskih nemira i rušenja Vučića - prenosi izvor Informera.

Da u ovim njegovim rečima i te kako ima istine pokazuju i histerični napadi takozvanih lidera opozicije koji su, kao po komandi, prethodnih dana napadali Vučića upravo koristeći temu Kosova.

Public

SAD hoće Kosovo u Ujedinjenim Nacijama
Politički analitičar Branko Radun kaže da plan Zapada svakako jeste da se oslabe Vučić i Srbija, ne bi li postali lakše mete za nove pritiske.
- Plan Vašingtona i njihovih saveznika jeste da se na neki način završi priča oko Kosova i da ono postane član UN. Posle toga bi krenula kampanja protiv vlasti, koja je dirigovana i finansirana spolja, a kojoj bi cilj bio da se dodatno oslabe Vučić i Srbija ne bi li bili lakše mete za nove pritiske i ustupke - upozorava Radun.

Tako je lider NS Vuk Jeremić, bez ikakvih dokaza ili argumenata, optužio Vučića da vodi tajne pregovore sa Tačijem i da dogovara razmenu teritorija i podelu Kosova!? Istovremeno, Jeremićev koalicioni partner Saša Janković pozvao je da se prizna lažna država Kosovo i optužio Vučića da nastavlja 'velikosrpsku politiku' koja je napred osuđena na propast pošto Kosovo nije i nikada više neće biti deo Srbije (!?!).

Lider 'Dveri' Boško Obradović, nimalo slučajno, u istom trenutku je optužio predsednika Srbije za izdaju i zatražio da se kosovski problem 'zamrzne', odnosno da se obustave svi pregovori. Konačno, srpska političarka sa Kosova Rada Trajković ustvrdila je da se uveliko dogovara podela Kosova i pozvala građane Srbije da se tome suprotstave svim silama.

Naš diplomatski izvor kaže da upravo ovakva politika opozicije 'dokazuje najnoviji plan'.

- Pogledajte samo kako u javnosti imamo čitav spektar optužbi. Šta god da uradi i šta god da predloži, Vučić će biti optužen ili kao izdajica i kao pokvareni korumpirani saradnik Albanaca ili kao čovek koji svojom politikom koči Srbiju i ne da joj u EU - objašnjava naš sagovornik.

Otimanje vlasti

I dok niko od zvaničnika nije juče komentarisao naša saznanja, Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje kaže da je opozicija poznata po svojim antisrpskim stavovima, pa ga uopšte ne čudi što sada hoće da ruše vlast preko Kosova.

čekajtebre!

Jadrtanka Joksimović

MINISTARKA ZA EU

Predsednik Vučić i Vlada su pokazali da smo za dijalog. Pozivamo EU da se aktivnije uključi u poštovanje Briselskog sporazuma.

- Kad god su u pitanju antisrpski interesi, tu je naša vajna prozapadna opozicija da ih zastupa. Pritisak koji ona danas vrši na predsednika Vučića je sraman jer se u svakoj normalnoj zemlji opozicija i vlast slože oko važnih nacionalnih tema i zajednički brane zemlju. Ovde očigledno njima nije cilj da brane zemlju već da naprave što veću štetu i da otmu vlast. Mi smo na to od njih već navikli... Pa za vreme bombardovanja tražili su da se još malo bombarduju Srbija i Milošević, samo da bi oni došli na vlast. Tada im je to uspelo, a sada sam ubeđen da neće - poručuje Deđanski.

INFORMER SAZNAJE: NATO Vuk u Njujorku sa američkim lobistima dogovara PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE KOSOVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija