• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.04.2018

11:43

HARADINAJ TVRDI DA SE BRISEL PLAŠI BEOGRADA: EU poručio da traži pomoć, ili da NJIH PUSTI DA SAMI REŠE SEVER KOSOVA!

Politika

HARADINAJ TVRDI DA SE BRISEL PLAŠI BEOGRADA: EU poručio da traži pomoć, ili da NJIH PUSTI DA SAMI REŠE SEVER KOSOVA!

Podeli vest

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj obrušio se danas na Brisel nezadovoljan načinom na koji oni vrše ulogu medijatora u dijalogu Beograda i Prištine  

Haradinaj je poručio da ako Evropska unija nema kapaciteta da pomogne Kosovu, onda bi trebalo da je zatraži od drugih.

- Ako nemate kapacitete, zatražite pomoć. Ako ne želite da tražite pomoć, onda nas obavestite i mi ćemo krenuti svojim putem, baš kao i u prošlosti mi ćemo raditi svoj posao - rekao je Haradinaj, prenela je prištinska GazetaExpres.

Objašnjavajući kako Brisel deluje, Haradinaj je kazao:

- Dozvoljavaju da se mnoga ilegalna dela dešavaju na severu i drugim delovima Kosova, ali nemaju snage da to kažu Beogradu: ''Nemate pravo na takve stvari'' - poručio je.

Haradinaj je to rekao na konferenciji "Scenario za velikog finale između Kosova i Srbije", u organizaciji RIDEA, koji je podržala norveška ambasada.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
caslav

pre 6 godina

baš tako," kao i u prošlosti ",..svi znamo šta su radili u prošlosti, ubijali srbe,...

Goran

pre 6 godina

Ti ces da resis jadniche, a kako to mislis, samo probajte, vidim ja da ce te vi brzo svi preko prokletija i pastrika i koritnika

Olivera

pre 6 godina

Odlicne vesti-mi cemo ukljuciti Rusiju (moze Kina, Indija), a oni neka ukljuce SAD, V.B....pa kome bolje????

ccc

pre 5 godina

Globalno su oni koji mudro ćute a to su Nemci ovima ali i svim svojim SS pratiocima iz drugog rata omogućili ekspanziju Rvatima, pa sada Šipcima neke druge države koje su gubitnice u tom ratu su ponovo uspostavile poretke okrenute ka klericizmu i ponovo stale uz Nemačku. Nije slučajno što se je Engleska povukla iz ove igre. Problem je samo što neki ljudi u SAD navikli kroz istoriju i dalje za sve krive Ruse a u stvari onaj ko je problem je podivljali div Nemačka. Idealno bi im bilo kada bi mogli da se ratosiljaju NATO snaga onda bi ponovo arijevska država krenula na utabani put. I opet je problem mala Srbija sa njom vode različite ratove više od 20 godina. Slomili su zube tu i ranije pa će tako i sada biti ali će ceh umesto njih platiti šiptari jer su se polakomili za tudje i to će im se vratiti kao bumerang. To da li Srbi smeju da odgovore na bezobrazluk bolje da ne ispituju jer će onda kazna biti surova. Interesantno da oni zaboravljaju svoj narod u Bujanovcu i Preševu njih niko ne dira.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija