• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2018

20:34

PUTIN PORUČIO REŽIMU U PODGORICI: Odnosi Rusije i Crne Gore odudaraju od VIŠEVEKOVNOG PRIJATELJSTVA

Politika

PUTIN PORUČIO REŽIMU U PODGORICI: Odnosi Rusije i Crne Gore odudaraju od VIŠEVEKOVNOG PRIJATELJSTVA

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da se odnosi Rusije sa Crnom Gorom ne podudaraju s dugom tradicijom prijateljstva između dve zemlje

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da se odnosi Rusije sa Crnom Gorom ne podudaraju s dugom tradicijom prijateljstva između dve zemlje.

- Trenutno stanje stvari u odnosima Rusije i Crne Gore očito ne odgovara viševekovnoj tradiciji bratskih odnosa i duhovnog afiniteta između naših naroda", rekao je Putin crnogorskom izaslaniku, tokom ceremonije u Kremlju gde su novi ambasadori stranih zemalja u Moskvi predali akreditive ruskom predsedniku, prenosi Rojters.

Putin je poručio da se Rusija zalaže za razvoj veza sa Crnom Gorom na "uzajamno korisnoj osnovi".

Rusija je gnevna zbog prošlogodišnjeg pristupanja Crne Gore NATO-u, napominje britanska agencija.

MILO UPOZORAVA! 'SRBI' U CRNOJ GORI NE SMEJU POBEDITI: Ukinuli bi priznanje Kosova i sankcije Rusiji...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 6 godina

Ja mislio da su i crnogorski otisli sa onim americkim ambasadorima, kad ono nisu.

deda

pre 6 godina

boze mili koliki je rasista ovaj milo zasto srbin ne moze biti predsednik montenegro drzavice kada je vise srba nego montenegrinja.

Felix

pre 6 godina

Milo je sada vise za varijantu letovanje u budvi sa Natanijelom Rotsildom.Djukanovic je zidov a i to ce isplivati kad tad a do tada ce pljackati siromasni narod CG.

Miloš

pre 5 godina

ma goni ove CG u crnu goru. Sta se zapaćuju ovde, je*o ih Beograd.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija