• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2018

23:39

DAČIĆ ZAGREBU ŠALJE IMENA 20.000 DECE UBIJENE U JASENOVCU! Hrvati tražili ste samarčinu, SRBIJA VAM ISPUNJAVA ŽELJU!

Politika

DAČIĆ ZAGREBU ŠALJE IMENA 20.000 DECE UBIJENE U JASENOVCU! Hrvati tražili ste samarčinu, SRBIJA VAM ISPUNJAVA ŽELJU!

Podeli vest

Na pokušaje relativizacije ustaških zločina i revizije istorije Srbija će uskoro odgovoriti slanjem imena 20.000 dece koja su ubijena u Jasenovcu i drugim koncentracionim logorima u Hrvatskoj za vreme Drugog svetskog rata, potvrdio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić

Dačić  za "Večerenje novosti" kaže i da će spisak žrtava u Zagreb da pošalje preporučenom poštom.

- I ranije sam to planirao da uradim, ali kad god rešim da dostavim spisak određenom ministru oni ga smene. Tako je bilo i kad sam hteo da bivšem šefu hrvatske diplomatije Štiru pošaljem listu ubijene dece. Ali ovoga puta će im stići preporučena posta - rekao je Dačić. 

SRPSKA I FBiH NA NOGANA, ŠTA ĆE ODLUČITI VUČIĆ I ERDOGAN: Trasa autoputa Beograd-Sarajevo biće dogovorena u Ankari!

On je naglasio da bi hrvatski zvaničnici bar iz osećanja počasti za žrtve morali da ćute, a ne da traže neke nove istrage poput predsednice Kolinde Grabar Kitarović koja se založila za formiranje međunarodne komisije za utvrđivanje broja žrtava u Jasenovcu, najozloglašenijem logoru smrti.

A, SAD I ZVANIČNO! BRISEL ZATVORIO VRATA SRBIJI: U budžetu EU do 2027. nema naše zemlje, 2025. je bila šarena laža?!

(VIDEO) HRVATSKA SE TRESE OD GRMLJAVINE: Vetar rušio stabla, kiša plavila ulice i kuće, SNAŽNO NEVREME POGODILO REGION!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija