• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2018

10:23

GEJEVI PRETE MINISTRU POPOVIĆU: JE*AĆE TI ANA BRNABIĆ MATER KAD TAD!

Politika

GEJEVI PRETE MINISTRU POPOVIĆU: JE*AĆE TI ANA BRNABIĆ MATER KAD TAD!

Podeli vest

Aktivisti portala LGBTSrbija zapretili su ministru za inovacije i lideru Srpske narodne partije Nenadu Popoviću jer se na Tviteru usprotivio uvozu gej slikovnica iz Hrvatske, koje su namenjene predškolcima u Srbiji?!?

- Je*aće ti Ana Brnabić mater... kad tad! - napisali su gej aktivisti ispod Popovićeve poruke na Tviteru.


Podsetimo, ministar Popović reagovao je na vest da će gej slikovnica namenjena predškolcima, koja se već pojavila na hrvatskom tržištu, uskoro dobiti i svoje izdanje na srpskom jeziku.

- U trenutku kada se kao država borimo na sve načine da podržimo rađanje, iz Hrvatske nam uvoze gej slikovnice! To pod hitno treba zaustaviti! Moramo da stanemo na put onima koji žele da nas ubede da je u redu da "ROKO IMA DVE MAME, A ANA DVOJICU TATA" - poručio je Popović na Tviteru.

POPOVIĆ: Mi se borimo za rađanje, a iz Hrvatske nam uvoze GEJ SLIKOVNICE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija