• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.05.2018

17:42

JOVANOV SNS: Janković svesno opstruiše ili ne razume situaciju!

Politika

JOVANOV SNS: Janković svesno opstruiše ili ne razume situaciju!

Podeli vest

Lider Pokreta nezavisnih građana Saša Janković ponovo je pokazao da, ili svesno opstruiše borbu Aleksandra Vučića da spase šta se spasti može, ili ne razume situaciju u kojoj se Srbija nalazi po pitanju Kosova i Metohije, ocenio je danas Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke


- Nakon što je rasturio sopstvenu stranku u nastajanju i rasterao i ono malo ljudi koje je oko sebe okupio, sad bi da nastavi da rastura, ali se ovog puta nameračio na Srbiju i svojim suludim idejama nudi se onima za koje misli da ga mogu dovesti na vlast u Srbiji, uprkos volji naroda koji ga neće - navodi se u saopštenju.

Jovanov poručuje Jankoviću da, pre nego što se usudi da drugima postavlja nesuvisla pitanja, neka taj, kako je naveo, "dobrovoljni davalac srpskog Kosova i Metohije, sakupljač barutnih čestica sa glave Predraga Gojkovića i kolekcionar skupih automobila i glisera", najpre odgovori na sledeće pitanje:

- Po čijem nalogu i za čiji interes obećava KiM stolicu u Ujedinjenim nacijama, u trenutku kada se Vučić bori da sačuva šta se sačuvati može; da li strani ili domaći tajkuni plaćaju skupocene automobile i jahte kojima se vozika po Srbiji; i na kraju - da li je bilo političkih pritisaka, kakvih i u čiju korist prilikom istrage smrti Predraga Gojkovića koji je, kao Jankovićev prijatelj, nastradao u Jankovićevom stanu, iz Jankovićevog pištolja, a sam Janković, po sopstvenom priznanju, imao barutne čestice na rukama?

Janković je, na pres konferenciji, pozvao predsednika Vučića da "izađe" sa predlogom rešenja pitanja KiM.

- Ja mu sad poručujem da izađe i kaže, jer ne znam da li je nesposoban za rešenje ili se plaši da kaže - naveo je Janković.

SAŠA JANKOVIĆ HOĆE DA RASPRODAJE DELOVE SRBIJE! Kosovu nudi stolicu u UN i priznanje nezavisnosti za 30 godina!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maja

pre 5 godina

Naravno da opstruise. Mora covek da protivreci vlasti po svaku cenu, jer je "opozicija",cak i na stetu naroda.

Andrijana

pre 5 godina

Ako je istinita ova informacija o ubijenom Predragu Gojkovicu, treba da se ponovo ispitaju cinjenice koje su mozda sakrivene 93-ce godine.

Slaviša

pre 5 godina

Teško da Janković išta razume, tolki mu je koeficijent inteligencije.

kontesanera

pre 5 godina

Janković se svesno deklariše kao izdajnik Srbije i takvom nije mesto na vlasti u našoj državi.

Julijana

pre 5 godina

Ocigledno je da Jankovic ima samo za cilj da unisti sve sto je pred njim.Unistio je svojju stranku, unistio je saves opozicije, sada cemo da vidimo kako unistava sam sebe.

Nada

pre 5 godina

Rekla bih da gospodin Jankovic ne razume trenutnu situaciju,jer nema dovoljno znanja , koja jedan politicar treba da ima,ako zeli da se bavi politikom!

Darko

pre 5 godina

Janković je strani plaćenik koji radi za dobru proviziju.

Ana Mona

pre 5 godina

Na Jankovica ne treba uopste obracati paznju, niko normalan ne bi radio ono sto on radi tj.ici protiv svoje zemlje i raditi na njenu stetu.

mile

pre 5 godina

Jankovic ne treba uopste da se cudi sto nema podrsku naroda.

Suzana

pre 5 godina

Janković ne razume situaciju na KiM i nimalo ne pomaže,već samo odmaže.

Lela

pre 5 godina

Јанковић само извршава оно што су му наложили у Бриселу и шиптари.

Dača

pre 5 godina

Јанковић све што је дохватио то је уништио и распарчао.

Rale

pre 5 godina

Jankovic je strani placenik.Njegov posao i jeste da opstruise sve sto je za dobrobit Srbije

joki

pre 5 godina

Jankovic je jednostavno iskljucen iz svega i zbog svoje nemoci opstruise stanje dato.

boris

pre 5 godina

Sasa Jankovic zajedno sa svojom politikom tone sve dublje.

Dejan

pre 5 godina

Ma Jankovic to radi sve vreme, samo mu ne polazi za rukom bas!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija