• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.05.2018

11:57

(VIDEO) PALMA NA PINKU: Srbija mora da sarađuje sa svima!

Politika

(VIDEO) PALMA NA PINKU: Srbija mora da sarađuje sa svima!

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da na svim njegovim putovanjima predstavlja državnu politiku Srbije i da o svemu informiše predsednika Aleksandra Vučića i šefa diplomatije Ivicu Dačića

- Ja predstavljam državnu politiku, iako nemam zvaničnu funkciju. Za sva moja putovanja, ja informišem predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra inostranih poslova Ivicu Dačića. Kada se vratim dam im izveštaj o čemu smo razgovarali - rekao je Marković za Novo jutro televizije Pink.

Prema njegovim rečima, Srbija mora a sarađuje sa svim državama, a posebno sa onima koje nam pruže ruku.

- Nama je važna Turska zbog odnosa koji smo imali u BiH. Danas Erdogan šalje poruku mira. Najveći broj Turista dolazi u Srbiju. Nije samo turizam bitan, bitne su i fabrike - kazao je Marković.

Marković je postao počasni konzul Grčke, na to je rekao da se to ne postaje preko noći i da on 37 godina letuje u Grčkoj.

- Poslednjih 14 godina svake godine vodim između dve i četiri hiljade, od đaka, do studenata, preko poljoprivrednika, penzionera, prosvetnih radnika, u Grčku. Kada su u pitanju đaci, sve obezbeđuje grad, a kada je u pitanju druga populacija, obezbeđujemo donatore. Mi smo jedini grad u Srbiji koji prijavljuje donator u izveštaju - naglasio je Marković.

pink.rs

Marković je rekao da je interes da preko 2 hiljade bajkera dođe u Jagodinu, u Srbiju i da su oni izabrali Jagodinu jer je ona turistički centar.

- Ti bajkeri su ljudi od kojih su 70 odsto njih vlasnici velikih kompanija, veliki broj lekara, advokata i oni porodično dolaze. Poenta je da kada oni šalju preko društvenih mreža gde se nalaze i šta je bilo, da će više stotina miliona korisnika društvenih mreža u celom svetu videti i čuti za Srbiju i šta je bilo u Jagodini - istakao je Marković.

On dodaje da su bajkeri zakupili akva park i da će tu provesti četiri, pet dana.

- Siguran sam da će minimum 4, 5 miliona evra ostati u Jagodini. Neće samo Jagodina imati korist, već i Šumadijski, Braničevski okrug i drugi. Očekujemo oko četiri hiljade ljudi, bajkera i njihove porodice - objašnjava Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Палму за МИНИСТРА... - За рад и социјалну политику...!!

Drago

pre 5 godina

Palma je pomeso loncice,kakvih 4,5miliiona eura ovo mora da je neka greska ,jel on svestan koje su to pare bajkeri su poznati ciparosi ako ce te pare da se zarade na prodaji piva jer oni su kao drustvo poznate ispicutare onda ok.nece ostaviti ni 50 000 eura,jos ce oni kostati Jagodinu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija