• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.I.

22.06.2018

19:04

NOVA 'REVOLUCIJA' U DEMOKRATSKOJ STRANCI: Kena i Balša ruše Lutovca!

Politika

NOVA 'REVOLUCIJA' U DEMOKRATSKOJ STRANCI: Kena i Balša ruše Lutovca!

Podeli vest

Funkcioneri DS Radoslav Milojičić Kena i Balša Božović osnovali su neformalni odbor za rušenje Zorana Lutovca sa mesta lidera te partije iako je ovaj na tu funkciju izabran pre samo tri nedelje, otkriva Informer!

Milojičić je, kažu upućeni, ušao u rat sa Lutovcem pošto je podneo ostavku na mesto predsednika Izvršnog odbora DS, koja, ipak, nije prihvaćena jer novi lider DS nije imao kvorum na Glavnom odboru. Na drugoj strani, Božović je okrenuo leđa i Lutovcu i Đilasu, koga je ranije podržavao, besan što nije on preuzeo partiju posle odlaska Šutanovca.

Sujeta
Njihova sujeta je toliko jaka i izražena da ih je jednostavno okrenula jedne protiv drugih
Aleksandar Martinović, šef SNS u Skupštini

- Kena i Balša su protiv toga da se DS priključi Đilasovom savezu. Formirali su odbor za Lutovčevo rušenje, koji iz senke podržava i Šutanovac. Kena je odmah posle Lutovčeve pobede na stranačkim izborima podneo ostavku, ali isto tako krenuo i da ga "buši" unutar partije. Zbog toga novi lider DS nije imao kvorum na Glavnom odboru da smeni Kenu. Na drugoj strani, Balša se razočarao u Đilasa jer je mislio da će ga podržati u želji da preuzme DS. Pošto se ovaj, međutim, odlučio za Lutovca, Balša mu je okrenuo leđa - objašnjava naš izvor.

659 GLASOVA DELEGATA DOBIO JE ZORAN LUTOVAC NA IZBORIMA ZA LIDERA DS

I dok se niko u DS nije oglašavao, šef poslanika SNS u Skupštini Aleksandar Martinović kaže da je ovo još jedan dokaz da opozicija nema nikakav kompas ili politiku, već im je samo važno da budu na funkcijama.

mojugao

Vladiimr Pejić

Analitičar

Ne znam koliko je sve tako, ali je činjenica da DS nikako da izađe iz turbulencija i više nije jasno ko je protiv koga.

- Njihova sujeta je toliko jaka i izražena da ih je jednostavno okrenula jedne protiv drugih. To pokazuje kako bi se ponašali da su na vlasti. Umesto građana i njihovih potreba, zanimalo bi ih jedino kako da se dokopaju još više moći, funkcija i novca. Nije ni čudo što su gotovo svi na ivici cenzusa, jer građani vide da su zaokupljeni samo ličnim i uskostranačkim interesima, pa nemaju vremena da se bave problemima u državi - podvlači Martinović.

ĐILAS OPET GAZDA DS! "Žuti" za novog lidera izabrali tajkunovog potrčka!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laza

pre 5 godina

Како ли би се тек понашали да имају власт???

marko

pre 5 godina

''Čuveni funkcioneri DS-a Kena i Balša''. Pa ko još u ovoj zemlji Srbiji ima mišljenje da DS uopšte i postoji. Cilj svih tih tzv. funkcionera DS-a je lično bogaćenje i lični interesi, borba za vlast i ništa više.

Vukovic Branko

pre 5 godina

Osnujte još jednu stranku pa ćete biti šefovi !

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija