• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.07.2018

21:46

ZAEV NAGRAĐEN ZA IZDAJU: Premijeru Makedonije ručeno priznanje Ličnost godine Evrope

Politika

ZAEV NAGRAĐEN ZA IZDAJU: Premijeru Makedonije ručeno priznanje Ličnost godine Evrope

Podeli vest

Makedonskom premijer Zoran Zaev dobitnik je priznanja ličnost godne Evrope u kategoriji specijalnih nagrada, koje mu je dodeljeno večeras u Sarajevu, a on je preuzimajući priznanje rekao da želi da ga podeli sa svojim kolegama iz BiH, Srbije, Albanije, Crne Gore i premijerom privremenih kosovskih institucija

Zaev je na svečanosti održanoj u sarajevskom hotelu “Holiday“ na ceremoniji 38. izbora evropskih najmenadžera i najkompanija u ovoj godini, rekao da ovo priznanje želi da podeli i sa premijerima Bugarske i Grčke.
Kako je rekao sa premijerom Bugarske jer je posvetio veliku pažnju putu zemalja Zapadnog Balkana u EU, a grčkom jer je zajedno sa njim uspeo da reši višedecenijski spor o imenu Makedonije.

- Ono što želim da kažem kao poruku svim građanima našeg regiona jeste da nastavljamo da radimo za vas, poštovani građani, jer ako obezbedimo stabilnost i sigurnost i gradimo prijateljstvo, onda ćemo vam obezbediti bolju budućnost. Želimo da dokažemo Evropi da Zapadni Balkan ima šta da ponudi Evropskoj uniji. 

Balkan nikada više neće biti bure baruta, biće evropski, kao i što zaslužuje - rekao je mkedonski premijer.

 

ZAEV TVITUJE NA ALBANSKOM! Premijer Makedonije još jednom dokazao da je šiptarski plaćenik!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija