• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.07.2018

22:11

(FOTO) TAČI NA PIKNIKU SA ZLOČINCEM OVK: Gnusna provokacija uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine!

Politika

(FOTO) TAČI NA PIKNIKU SA ZLOČINCEM OVK: Gnusna provokacija uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine!

Podeli vest

Uoči još jedne runde dijaloga u Briselu, 18. jula, predsednik privremenih kosovskih institucija, Hašim Tači, sastao se danas u Drenici sa Samijem Ljuštakuom, bivšim osuđenikom za ratni zločin nad civilnim stanovništvom tokom sukoba na Kosovu i Metohiji 

"Prijatan vikend sa mojim prijateljem, predsednikom Tačije, u Drenici", napisao je Ljuštaku na svom Fesbuk profilu.

Ljuštaku je na toj društvenoj mreži postavio i fotografiju na kojoj je u društvu sa Tačijem na nedeljnom pikniku.

LUKAŠENKO DOLAZI I DONOSI ČETIRI LOVCA MIG -29: Srbija će s eskadrilom MiG-29 biti najjača VOJNA SILA U REGIONU!

Inače, Ljuštaku je jedan od boraca tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, a za "izuzetan dobrinos u borbi za slobodu i nezavisnost Kosova", Tači ga je u februaru ove godine odlikovao medaljom.

ZAEV OPTUŽIO RUSE DA PLAĆAJU PROTESTE PROTIV NJEGA: Ovo je još smehotresnije od "afere Skripal"!

Ljuštaku je bio gradonačelnik Srbice (Skenderaj), a 2015. Osnovni sud u Mitrovici ga je osudio na 12 godina zatvora zbog ratnog zlločina protiv civilnog stanovništva, koji je počinio kao pripadnik tzv. Dreničke grupe.

Apelacioni sud mu je na osnovu žalbe kasnije smanjio kaznu na sedam godina, ali ga je kosovski Vrhovni sud jula prošle godine oslobodio svake odgovornosti, zbog navodnog nedostatka dokaza.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija