• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2018

18:24

MINISTAR LONČAR: Predsednik i Vlada ne odustaju od slučaja "Žuta kuća"

Politika

MINISTAR LONČAR: Predsednik i Vlada ne odustaju od slučaja "Žuta kuća"

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao ni Vlada Srbije, neće odustati od rešavanja slučaja trgovine organima koji se navodi u izveštajima nekadašnjeg posebnog izvestioca Saveta Ervope Dika Martija

O slučaju "Žuta kuća" u parlamentu je danas postavila pitanje poslanica Nove Srbije - Pokret za spas Srbije Sanda Rašković Ivić, a Lončar joj je rekao da će predsednik Republike insistirati da se to reši i da se ni u jednom momentu neće odustati od toga.

- Ni u jednom momentu neće odustati od toga, koliko je to moguće da imamo uticaja na ljude koji će da vode postupak. Siguran sam da to ne može da se sakrije i da će izaći na svetlost dana šta i kako je rađeno - rekao je ministar.

Rašković Ivić je u parlamentu gde je u toku rasprava, između ostalog, i o presađivanju organa, pitala da li će Vučić zatražiti objašnjenje od kosovskog predsednika Hašima Tačija u vezi sa slučajem "Žuta kuća" koji je, kako kaže, imao veze sa "transplatacijom srpskih organa".
- Zanima me da li će Vučić pomenuti ono što se dešavalo u Žutoj kući predsedniku Kosova- rekla je Rašković Ivić.

(VIDEO) MINISTAR LONČAR KRITIKOVAO OSOBLJE BOLNICE U KRUŠEVCU: Ovo je katastrofa, zakazani pacijenti čekaju lekare, A ONI NA BOLOVANJU, NEKOM DRUGOM POSLU ILI SU "TU NEGDE"?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlado

pre 5 godina

Od toga Srbija nikada nece odustati niti ce dozvoliti da se zaboravi.

Miloš

pre 5 godina

Strašni zločini su počinjeni u slučaju žuta kuća. Jako je bitno što su predsednik i Vlada pokazali interesovanje da se ovaj slučaj reši!

gf

pre 5 godina

Taj stravican zlocin se mora resiti, a pocinioci najstroze moguce biti kaznjeni!

Govedarica

pre 5 godina

Srbija neće odustati od istrage i zločina nad Srpskim i nealbanskim stanovništvom, njihovom ubijanju, vadjenju i trgovini organima.Jedna od najvećih svetskih zlodela.

Olja

pre 5 godina

Počinioci moraju da odgovaraju i budu sankcionisani za počinjena zverstva. Predsednik Vučić mora stalno da vrši pritisak na naše sagovornike i urgira istragu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija