• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Dakić

17.07.2018

18:27

(FOTO) VUČIĆ NIJE BIO JEDINI SRBIN U JELISEJSKOJ PALATI: Zlatan iz Svilajnca rame uz rame sa srpskim i francuskim predsednikom!

Politika

(FOTO) VUČIĆ NIJE BIO JEDINI SRBIN U JELISEJSKOJ PALATI: Zlatan iz Svilajnca rame uz rame sa srpskim i francuskim predsednikom!

Podeli vest

Danas u Jelisejskoj palati u Parizu naš predsednik nije bio jedini Srbin! Uz srpskog i francuskog predsednika ponosno je stajao i Zlatan Janković iz Svilajnca

Ovaj Srbin radi u Jelisejskoj palati na održavanju, a kada je čuo da da dolazi Aleksandar Vučić nije mogao sakriti svoju sreću. 

Znajući koliko voli srpskog predsednika, Makron je izašao u susret Zlatanu i upoznao ga sa Vučićem, a ovaj trenutak je ovekovečen, pa se Zlatan fotografisao sa srpskim i francuskim predsednikom.

Zlatan sa Vučićem i Makronominformer.rs

Zlatan sa Vučićem i Makronom

- Sada su mi oba predsednika tu - prokomentarisao je ushićeni Zlatan!

(VIDEO) VUČIĆ I MAKRON U PARIZU: Predsednik Francuske dolazi u Srbiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anabell

pre 5 godina

Nas Predsednik je postovan u svetu.Francuska je iskren prijatelj i mnogo nam znaci podrska koju imamo od strane Francuske.

Govedarica

pre 5 godina

Predsednik uživa veliku podršku naših gradjana.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija