• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.07.2018

14:56

VUČIĆ: Tači ne propušta priliku da mi spomene odluku MSP - kaže: EVO TI TVOJI JEREMIĆ I TADIĆ!

Politika

VUČIĆ: Tači ne propušta priliku da mi spomene odluku MSP - kaže: EVO TI TVOJI JEREMIĆ I TADIĆ!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da mu predstavnici prištinskih privremenih institucija pri svakom susretu gotovo s uživanjem pominju kako smo tražili mišljenje od Međunarodnog suda pravde u slučaju kosovske nezavisnosti, što je, ponovio je, "zakucalo" našu poziciju u daljim naporima za postizanje dogovora

Naveo je da mu potez s traženjem misljenja od MSP na svakom sastanku pominju i Tači, Čolaku, Šalja, Kuči, pa mu još, kaže, po 50 puta čitaju odluku suda uz poruku - ''evo ti ih tvoji Jeremić i Tadić, i tako na svakom sastanku.."

- I mi idioti još se obavežemo da ćemo svaku odluku MSP; kakva god da bude, da prihvatimo i sada, kažite mi jednu teritoriju, jednu zemlju koja je je isto to uradila... Jer to je svako morao da razume da sudije dolaze iz zemalja koje su većinski priznale nezavisnost, 23 od 25 zemalja, i da će suditi u ime tih zemalja i tako je i bilo, jedan je samo bio izuzetak - naveo je Vučić te dodao:

- I još spremili ljudi saopštenje naciji kako su pobedili.

Kako je naveo, nijednu priliku prištinski predstavnici nisu propustili da mu to kažu: "otvore mi ranu pa prisitkaju s tim još dublje".

VUČIĆ O OPOZICIJI: Izbori su za njih uvek laki jer na njima stalno gube!

Upitan da komentarise izjavu Haradinaja da podela ne dolazi u obzir, inače će biti rata, Vučić je rekao da realno uvek brine zbog njihove "pasionirane želje" da zauzmu sever Kosova, ali je ponovio da je zbog toga važno da se tu izbegne sukob.

- A, to što se oni vozikaju američkim džipovima, neka se vozikaju, dovoljno je da pogledate čime oni raspolažu, a čime mi, zato i želim samo da govorim o miru i stabilnosti i tu je onda vazno da imate dobru vojsku i policiju, jer je to garancija - rekao je Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
doktor svih nauka

pre 5 godina

pa i internacionalni sud pravde moze da bude korumpiran , povezan sa mafijaskim narko organizacijama , da bude potplacen i da radi protiv interesa pravde i covecanstva . Prema tome nema to sta kaze medjunarodni sud pravde kada ljudima unistavaju domove i zemlju a decu drze u kavezima , pravde nema u medjunarodnoj zajednici . Znaci samo osteceni narod uzima pravdu u svoje ruke i uredjuje sebi zivot , zajednicu i okolinu da bi obezbedio svoj ustavni mir , ravnopravnost , slobodu na kretanje i jedinstvo svoga drustva ..

paramonte

pre 5 godina

Svi su shvatili da je opozicija dovela Srbiju u ovakvu situaciju.

MilijanaLakić

pre 5 godina

Tadić se družio sa Tačijem a Jeremić bi sada sa Obradovićem da "ne da " Kosovo, sve vajni političari, koji se baš nisu mešali u svoj posao i za malo predali Kosovo, sada prodaju "pamet na kilo" i blate Vučića koji svim preostalim sredstvima želi da nađe kompromis sa kosovskim Albancima i izvuče što više za Srbe na Kosovu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija