• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.08.2018

10:41

(VIDEO) ŠIPTARSKI PAKLENI PLAN: 1. januara ukidaju granicu između Kosova I Albanije!

Politika

(VIDEO) ŠIPTARSKI PAKLENI PLAN: 1. januara ukidaju granicu između Kosova I Albanije!

Podeli vest

U Srbici, mestu gde su se mnogi borili za slobodu i nezavisnost, gde je likvidirana ozloglašena teroristička grupa OVK komandanta Adema Jašarija, u sredu uveče je jedna vest mnogo obradovala hiljade Albanaca

Ministar dijaspore Albanije, Pandeli Majko, rekao je da od januara više neće biti granice između Albanije i Kosova. On je to izjavio na događaju povodom Dana dijaspore, održanom u Srbici.

- Želimo da otvorimo granicu između Albanije i Kosova. Premijer mi je rekao da je doneta odluka. Od 1. januara počinje slobodno kretanje između Albanije i Kosova - rekao je Majko, prenosi portal Lajmi.net.

TAČIJEVA LOPOVSKA MATEMATIKA: Zmija neće "podelu" Kosova, ali najavljuje KOREKCIJU GRANICE SA SRBIJOM?!

Da li se ukidanje granice između Kosova i Albaniju može protumačiti kao još jedan korak u smeru stvaranja takozvane "velike Albanije".

Iako ta ideja ne nailazi na odobravanje međunarodne zajednice, vlasti u Prištini i Tirani brojnim primerima, pokazju da  svim silama teže ka velikoalbanskom scenarju.

Događaju u Srbici su prisustvovali Hašim Tači i Ramuš Haradinaj.
Majko je inače bivši premijer i ministar odbrane Albanije i član najuzeg rukovodstva vladajuće Socijalisticke partije Albanije.

Pogledajte video: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Haris

pre 5 godina

Ne znam do kada misle da provociraju, sta dobijaju time?

Sale

pre 5 godina

Krajnji bezobrazluk od strane Zapada je da ne reaguje na ovakve provokacije.

Marija

pre 5 godina

To su njihove zelje,tim potezom jedino bi se obradovala drustva ovog novog opozicionog bloka.Da zazivi firma sverc komerc.

Nikola

pre 5 godina

Ovaj koda je u srodstvu,sa djilasom i boskom.Ima napade cudnih snova.

Nevena

pre 5 godina

Srbija mora da se okrene Rusiji za pomoć. Ne sme se ovako nešto dozvoliti zbog bezbednosti gradjana Kosova.

Zvezdana

pre 5 godina

Šiptari ništa ne bi imali, samo da ih ne štite moćne države! Ali i to će prestati kad tad!!!

Pjer

pre 5 godina

Ako medjunarodna zajednica zažmuri na ovaj potez Albanaca ,"verujem" da će isto postupiti ako Srbija ukine granicu sa RS ???

Pjer

pre 5 godina

Bravo za komentar..ja bi sve prepisao..sto oni zraze na KiM mi treba da trazimo od BiH tj RS..brisu oni granicu, brisemo je mi

Alhemičar

pre 5 godina

Хоће да праве велику Албанију,ово се мора сасећи у корену јер ако се настави биће сукоба .

mico

pre 5 godina

Da li će se granice i ostatku sveta brisati tamo gde još nije rešeno?

Marija

pre 5 godina

То може само да сањају, мислим нека раде шта год хоће али до тога неће доћи сигурно.

Olga

pre 5 godina

Jedno su želje, drugo su mogućnosti. Neće ni oni baš doveka moći da rade šta hoće. Prvo su umislili da je Kosovo država, a sad su umislili da tek tako mogu da otvore granicu.

Jana

pre 5 godina

Mislim da je ovo pravno ne moguce, s obzirom da postoji i rezolucija 1244. a Kosovo joj uvek pripada Srbiji.

Dejan

pre 5 godina

Stalno neki problemi i provokacije od strane albanaca. Dokle vise? Preteraste stvarno.

Ana

pre 5 godina

O tome mogu samo da sanjaju. Velja kruška u grlo zapadne sto kaze Njegos. Veliki zalogaj, pa se Albanci zagrcnuli.

Minja

pre 5 godina

Ne znam odakle im smelosti da uopste i razmisljaju o ovome?!

Sasa

pre 5 godina

Nema nista od Velike Albanije.Pokusavaju da provociraju i izazovu nestabilnost, ali im nece uspeti. Srbija se trudi da ocuva mir i stabilnost u regionu sto je za svaku pohvalu. Zato medjunarodna zajednica treba da osudi ovu izjavu albanskog ministra.

Milan

pre 5 godina

Podignes vojsku i kazes u slucaju da se to desi ulazimo.kao sto je Mesic pripretio R.Sprskoj da ce je preseci kod Brckog ako krene putem samostalnosti....pa da vidimo sta ce biti..ili pukovnik ili pokojnik.vremena vise nisu ista kao 1999..Rusija neke stvari nece dozvoliti

Pavle

pre 5 godina

A mi razmisljamo kako da se dogovorimo, jesmo glupa nacija...jako glupa....

Lala iz Banata

pre 5 godina

Желе рат...!! Мисле да су јачи уз Амере и Енглезе...Желе рат али да Србија прва нападне... А онда Шиптарске бригаде ножевима да покољу Север Косова и створе ЕТНИЧКИ ЧИСТО КОСОВО...Желе рат Србије и НАТО...а онда Албанци из "позадине" да стварају Велику Етнички чисту - Фашистичку Велику Албанију...То се стратегија...Испровоцирати СРБЕ, да нападну по сваку цену....Пробали су убиствима....Деце, жетелаца, напада на светиње...Убиство Оливера Ивановића...Хапшења невиних....Срба....и ништа...Србија ћути... Иду даље...и даље...све док не добију рат....Сматрају да само РАТОМ могу добити Велику Албанију, али: Да тај рат за ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ са српском војском води... НАТО...!!

iva

pre 5 godina

mogu oni da mastaju i planiraju bilo sta ali o sudbini kosova ne odlucuju oni..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija