• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.08.2018

15:44

POČELO JE! KFOR KRENUO KA SEVERU KOSOVA, U KOLONI I OKLOPNA VOZILA!

Politika

POČELO JE! KFOR KRENUO KA SEVERU KOSOVA, U KOLONI I OKLOPNA VOZILA!

Podeli vest

Nekoliko desetina vozila Kfora iz mađarskog kontigenta primećeno je danas tokom prepodneva na magistralnom putu Priština – Kosovska Mitrovica, kako se kreću ka severu Kosova i Metohije.

Kako javlja RTS, u koloni je bilo najviše vojnih džipova, te kamiona i po neki oklopni transporter. U koloni je bilo i teške mehanizacije, kao i vozila za hitnu medicinsku pomoć.

EVO ZAŠTO ŠIPTARI HOĆE DA OTMU GAZIVODE! Čije su Gazivode, NJEGOV JE I SEVER KOSOVA!

Inače, iz komande Kfora sinoć je saopšteno da se navodno radi o isplaniranim vežbama širom Kosova, u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.
Vežba se, kako je navedeno, izvodi kako bi se održala spremnost i operativna sposobnost kojima se garantuje mirno i bezbedno okruženje i sloboda kretanja.

BRITANCI SPREMAJU 'OLUJU' NA KOSOVU! London napravio strašnu grešku, NA POMOLU NOVI POGROM SRBA!

Kosovska policija je naredila svojim pripadnicima da prekinu godišnje odmore, a kosovski ministar unutrašnjih poslova Bejtuš Gaši je održao ranije danas sastanak sa komandantom Kfora na Kosovu, general-majorom Salvatoreom Kuočijem.
Oni su razgovarali o ukupnoj bezbednosnoj situaciji na Kosovu i ocenili da je situacija mirna i stabilna.

ŠIPTARI SPREMAJU ZLO! PREDSEDNIK VUČIĆ zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog Kosova




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Тражити смену КОРУМПИРАНИХ команданата КФОР-а....Хитно...Обавезно...!! То су протуве ...- које су узеле шиптарске крваве паре...

sasa

pre 5 godina

A USTAV SRBIJE; A REZOLUCIJA 1244.KOMADANTE;ČEMU SLUŽI VOJSKA?Ili je koristi ili je raspusti.

Rope

pre 5 godina

Pocelo je? Sta? Sta lupate, kao da se radujete i prizivate rat. Ako bude rat isprasice nas NATO ponovo, necemo mi ratom trenutno dobiti nista. Nacekacemo se mi bar jos 10ak godina da se steknu uslovi da to ratom rijesimo.

Marija

pre 5 godina

Nama je samo potrebno da budemo jedinstveni slozni.Da podrzimo naseg predsednika u svakoj odluci oko kosova,da verujemo u nnjega i nema razloga da panicimo onda.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija