• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

12.08.2018

08:44

VESIĆ: Pretnje Vučiću treba shvatiti ozbiljno!

Politika

VESIĆ: Pretnje Vučiću treba shvatiti ozbiljno!

Podeli vest

Pretnje ubistvom i vojnim pučem koje je Aleksandru Vučiću u ime Đilasa, Jeremića i Lutovca uputio fašista Boško Obradović treba shvatiti ozbiljno, ocenjuje Goran Vesić i ukazuje da su se isti ti svojevremeno obrušili i na Zorana Đinđica u nadi da će ga pokušaj da reši kosovski problem politički uništiti

-Juče je fašista Boško Obradović u ime svojih koalicionih partnera Đilasa, Jeremića i Lutovca pozvao na vojni puč i ubistvo Aleksandra Vučića - rekao je član Predsedništva SNS Vesić za Tanjug. Kako ističe, njemu je taj scenario veoma dobro poznat.

- Kada je Zoran Đindić 2002. godine tražžio hitno rešavanje kosovskog pitanja jer je to bilo u interesu Srbije, kako ne bi nespremno dočekali trenutak kada Priština proglasi nezavisnost, kako su držžave koje to podržžavaju planirale, isti ovaj soj na političkoj sceni, od lažžnih nacionalista i fašista do levičara i anarhista, obrušio se na njega nadajući se da će ga pokušaj da reši kosovski problem politički uništiti - rekao je on.

I ne samo oni, dodaje Vesić, već su to radili i pojedinci iz njegove tadašnje stranke poput Borisa Tadića, koji je političku karijeru napravio posle Đinđićeve smrti. 

NAJSTRAŠNIJI SKANDAL! Đilas, Jeremić i Boško s mora pozivaju na HAPŠENJA I UBISTVA PO SRBIJI!

- Nije tada nikoga od njih interesovala ni sudbina Srbije, ni kosovskih Srba, ni to da li će Tači da pobedi već samo kako da patriotska osećanja naših ljudi u vezi sa Kosovom i Metohijom iskoriste da se obračunaju sa svojim političkim protivnikom - navodi Vesić. 

Šta se kasnije desilo svi znamo, kaže on i ističe da je Srbija danas u mnogo težžoj poziciji nego što je bila 2002. godine, a našeg naroda na Kosovu i Metohiji je manje.

Kako kaže, i tada su isti ovi političari koji danas napadaju Vučića vikali u glas - samo neka se ništa ne dira, najbolje je da se sve zamrzne... Rezultat te njihove 'politike' je da su oni za ovih 16 godina sve bogatiji, da su promenili mnogo funkcija a da je Srba na Kosovu i Metohiji sve manje kao i da je Priština proglasila nezavisnost koju su ti isti nesposobni političari, danas u opoziciji, potvrdili glupim obraćanjem Međunarodnom sudu pravde, konstatuje Vesić. 

- Zato pretnje ubistvom i vojnim pučem koje je juče Aleksandru Vučiću u ime Đilasa, Jeremića i Lutovca uputio fašista Obradović treba shvatiti ozbiljno - zaključio je on.

ALEKSANDAR VUČIĆ ČINI NAJBOLJE ZA GRAĐANE! Stefanović osudio poziv opozicije na puč i krvoproliće!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Acika

pre 5 godina

Djilas je spreman na sve kako bi ponovo nastavio da otima novac iz budzeta i preliva na svoje firme. Bosko Obradovic nije delovao tako ali eto kada si u drustvu sa Djilasom i Jeremicem kakav da budes.

Gavrilo

pre 5 godina

Izdaja zemlje se tretira samo na jedan jedini nacin ..

dasa

pre 5 godina

Da li je zakon za sve isti ,ako jeste zasto takve kao Bosko neuhapsite,

zoran

pre 5 godina

Jel' ima neki tužioc da nije na odmoru i da je čuo šta ljotićevac preti? Ili su svi debelo potplaćeni od bagre i ćute kao miševi? Primenite zakone ove zemlje i potrpajte šljam u zatvor. Ako nema druge da se digne odeljenje OZNE iz rezerve pa da raščisti sa bandama.

Stanisa

pre 5 godina

Samo domaci izdajnici i strani placenici upucuju pretnje predsedniku Vucicu .

Fiko Halimić

pre 5 godina

Pretnje predsedniku države je krivično delo, pa me interesuje zažto ne reaguju nadležne službe.

loki

pre 5 godina

Ovu pretnju nije smislio Obradović. On samo laje kada ga gazda Đilas odveže sa lanca i kaže mu šta da laje.

Nikola

pre 5 godina

Opozicija je svaki dan sve agresivnija. Obradovic se ponasa anticivilizacijski.

Kajzer Soze

pre 5 godina

Psihopate iz opozicije bi zelele krvoprolice na ulicama

Kajzer Soze

pre 5 godina

Šta god predsednik Vučić da uradi to će biti najbolje za naš narod na Kosovu i u celoj Srbiji i u celom svetu. Svako ko kritikuje predsednika Vučića je protiv naroda koji ima puno poverenje u predsednika Vučića, koji radi najviše i najbolje i pokazaće se šta je sve uradio.

Kajzer Soze

pre 5 godina

Ova vlast je izabrana na demokratskim izborima i otuda je njen legimitet. A oni koji pozivaju na puč stlano gube i ne mogu da se sa tim pomire.

Dane

pre 5 godina

Jasno je da žuti ološ želi nemire i rat u Srbiji.

ZORA

pre 5 godina

Naravno da policija mora da reaguje,glupo je reagovati kada bude kasno.Rusitelje drzave skloniti sa scena, zemlji nisu porebne izdaice koje rade sve za lovu.

Mila

pre 5 godina

Pred ovim pretnjama ne treba zatvoriti oci, vec odmah reagovati.

Dare

pre 5 godina

Ovo su zaista ozbiljne pretnje ubistvom i sigurno je da se ne sme neozbiljno pristupiti tome,mora se ozbiljno shvatiti.

Lala

pre 5 godina

Boško Obradović definitivno pokazuje svoje pravo lice,lice nasilnika i fašiste,mora se sankcionisati zbog toga jer ovo mu zaista nije prvi put.

Mile

pre 5 godina

Sigurno je da je Boško Obradović ove pretnje uputio u ime Đilasa,Jankovića, Jeremića, Lutovca,to je njihova želja,mora se kazniti svako ko poziva na državni udar i ubistvo predsednika.

Fudbaler

pre 5 godina

Kada je Zoran Đindić 2002. godine tražio hitno rešavanje kosovskog pitanja jer je to bilo u interesu Srbije, kako ne bi nespremno dočekali trenutak kada Priština proglasi nezavisnost, kako su države koje to podržavaju planirale, isti ovaj soj na političkoj sceni. Ovo je grozno šta se dešava, i šta se radi, vreme je da se stanje na put.

Rajna

pre 5 godina

Ovo prevazilazi svaki nivo tolerancije. Naravno da ne treba shvatiti olako ovakve pretnje predsedniku.

Ivana

pre 5 godina

Pretnje treba ozbilno shvatiti, ali gradjani treba da imaju u svesti da nikakva destabilizacija ne sme da se dozvoli.

Mašnica

pre 5 godina

Niko ne sme ostati imun na sve ove pretnje jer niko ne zna ko je šta spreman da učini.

Verica

pre 5 godina

Vucic je odavno oguglao na pretnje, ali ni on ni gradjani Srbije se nikada nece pomiriti niti prihvatiti cinjenicu koliko pretnji je upuceno njegovoj porodici.

Laze

pre 5 godina

Bravo Vesicu.Sve je istina.Oni iskoriscavaju narod u ovom momentu da ih okrenu protiv vlasti

Pjer

pre 5 godina

Treba tu opozicionu bandu tretirati po zakonu,koji je vrlo jasan i predvidja oštre kazne za pozivanje na rušenje države !!!

Aleksa Veliki

pre 5 godina

Kakva bre “ osuda “ , hapsi ta go..a i po kratkom postupku za veleizdaju i terorizam u rodjenoj zemlji ! Dosta bre price ili imamo drzavu sposobnu da se odbrani ili da se i mi nosimo u tri lepe

renata

pre 5 godina

Niko ne sme ostati imun na sve ove pretnje jer niko ne zna ko je na sta spreman da uradi.

Darija

pre 5 godina

Samo laju uz vetar. Sitni su oni da bilo sta urade.

Rada

pre 5 godina

Pretnje predsedniku jedne drzave ne mogu proci ne opazeno i ne kaznjeno.

Nikolina

pre 5 godina

Ove hukace treba uhapsiti.Pozivaju na ubistvo predsednika.Sramota dokle su dogurali.

ana

pre 5 godina

Nedopustivo je i za svaku osudu da neko preti Predsedniku države.

Stojko

pre 5 godina

Cuvajmo naseg predsednika on je prava pcelica vrednica

Sara

pre 5 godina

Ocigledno taj koji preti predsedniku nema ni grama mozga u glavi!!

mila

pre 5 godina

danas svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno a o ovoj ne treba ni polemisati...

Suzana

pre 5 godina

Svaki vid pretnje bilo kome treba ozbiljno shvatiti!

Dijana

pre 5 godina

Svaki pokušaj ataka, ili pozivanje na isti, na predsednika jedne države treba da bude sankcionisan.

pomorandza

pre 5 godina

Izgleda je cilj unistiti sve one koji se istinski bore za Srbiju! Pa ce biti "krunisani" od strane velikih sila, ali ce biti kraljevi zemlje koja je bila njihova i koju su prodali!

Nemanja

pre 5 godina

Za sve nas vazi isto,a to je zakon i moraju svi da ga postuju, a drzava ne sme da tolerise napade na predsednika drzave

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija