• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.08.2018

15:42

(VIDEO) STEFANOVIĆ: Mladi policajci već opravdali poverenje

Politika

(VIDEO) STEFANOVIĆ: Mladi policajci već opravdali poverenje

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović primio je danas Miloša Vanića i Filipa Karličića, polaznike 16. klase Centra za osnovnu policijsku obuku, koji su neposredno nakon izvršenja krivičnog dela krađe, brzom i efikasnom intervencijom uhvatili počinioca

Iako tek prolaze praktičnu obuku u Policijskoj stanici Stari Grad, dvojica budućih policajaca su pokazali izuzetnu posvećenost i hrabrost. Nakon završetka smene, koju imaju u okviru praktične obuke, Vanić i Karličić su u Bulevaru despota Stefana uhvatili osumnjičenog koji je neposredno pre toga otrgnuo zlatni lančić jednoj ženi.

MUP Srbije

Iako se dao u bekstvo, zahvaljujući prisebnosti dvojice polaznika COPO, on je odmah uhvaćen, nakon čega je došla patrola policije koja je uhapsila i privela osumnjičenog.

- Želim da se zahvalim ovim mladim momcima, koji prave svoje prve korake u policijskom poslu, a koji su već pokazali da su spremni i odlučni da brinu o bezbednosti naših građana i zemlje - rekao je Stefanović.

MUP Srbije

Vanić i Karličić, kako je naveo ministar, opravdali su poverenje koje im je ukazano.

- Ovo je pravi primer posvećenosti poslu i mimo redovnih dužnosti. Važno je da  građani vide da su policijski  službenici, posebno mladi koji tek započinju svoju karijeru, spremni da hrabro odgovore na sve zadatke i zaštite građane - istakao je Stefanović.

Osumnjičenom M.P. (1979), koga su polaznici COPO uhvatili na delu, određeno je zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio krivično delo teška krađa. On je priveden nadležnom tužiocu i određen mu je pritvor. Takođe, za njim je bila raspisana sudska potraga zbog izvršenja istog krivičnog dela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija