• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2018

20:52

IVICA DAČIĆ: Ako mi izađemo iz vlade, KO ĆE BRANITI VUČIĆA?!

Politika

IVICA DAČIĆ: Ako mi izađemo iz vlade, KO ĆE BRANITI VUČIĆA?!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kazao je danas da su socijalisti pouzdan partner SNS-u, a da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima prijateljske odnose.

Dačić kaže da njih dvojicu vezuje politika, za koju se "srčano zalaže, možda više i od mnogih iz njegove partije".
- Ako mi izađemo iz Vlade, ko će da ga brani?- pitao je Dačić u razgovoru za N1.

Odgovarajući na pitanje kako je razumeo nedavni Vučićev komentar da "znajući SPS, on ne bi izašao iz vlade ni za šta na svetu", šef srpske diplomatije je rekao da ga Vučić "stalno zafrkava što je na politickoj sceni 28 godina, a 25 na vlasti".

- Ja to shvatam kao dobru stvar, zato što se svako bori da igra u prvoj ligi, pa nisam valjda lud da se borim da odem u drugu ligu. Sa druge strane, znate onu izreku: Cherku kara, a snajki prigovara. Hoću da kažem, što se tiče SPS, mi smo pouzdani partneri, Vučić i ja imamo prijateljske odnose. 

Nas vezuje politika, ja se srčano zalažem za tu politiku i ne verujem da postoji bilo ko drugi na političkoj sceni, ko to više radi od mene. Možda i više nego mnogi iz njegove partije, ili iz partija koje su bile na njegovoj listi - rekao je Dačić.

VUČIĆ: ČESTITAM OPOZICIJI ŠTO SU SE IZBORILI ZA NEZAVISNO KOSOVO, a ja sam kriv što sam se drznuo da se borim za Srbiju!

IVICA DAČIĆ O TAČIJU I LICEMERIMA IZ SRBIJE: Mržnja prema Vučiću i pozivi na državni udar, prelaze u mržnju PREMA SRPSKIM DRŽAVNIM INTERESIMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

Dacicu, u zadnje vreme si dobio mnogo poena, od mene a mislim i od normalnih zitelja Srbije. Medjutim ovo mi se bas ne svidja. Branice ga njegovi biraci, postotak je vama poznatiji nego meni, ali je dovoljan da ga odbranimo. Nastavite sa obostranom saradnjom a za dobrobit SRBIJE.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija