• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2018

19:03

(FOTO/VIDEO) SILEDŽIJA PONOVO NA DELU! Saša Janković sa svojim pristalicama napao mirne građane ispred zgrade Predsedništva!

Politika

(FOTO/VIDEO) SILEDŽIJA PONOVO NA DELU! Saša Janković sa svojim pristalicama napao mirne građane ispred zgrade Predsedništva!

Podeli vest

Ispred zgrade Predsedništva Republike Srbije na Andrićevom vencu viđene su nemile scene kada je lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković sa svojim pristalicama napao mirne građane koji su držali transparente sa pitanjima upućenim njemu

Znali smo da je Saša Janković spreman da gazi preko svega samo da bi ostvario svoj cilj i došao na vlast, ali da može, zajedno sa svojim pristalicama, da fizički nasrne na građane koji su mirno šetali i držali transparente ispred zgrade Predsedništva Republike Srbije, to nismo mogli da naslutimo. 

Ali, sada je Janković pokazao i svoju siledžijsku stranu.

Informer

Grupa građana mirno je šetala ispred zgrade Predsedništva držeći transparente sa pitanjima koja su upravo postavljena lideru PSG Saši Jankoviću:

- Saša Jankoviću, zašto tražiš stolicu za lažnu državu Kosovo u UN? -glasilo je jedno od pitanja.

Umesto da se udostoji i odgovori na postavljena pitanja, Janković je rešio da upotrebi silu pa je zajedno sa svojim pristalicama počeo da gura i obračunava se sa građanima koji su ostali u šoku nakon njegovog postupka.

Pogledajte siledžijski napad Saše Jankovića na mirne građane:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tamara

pre 5 godina

Koliko čovek mora da bude nečovek, da izgubi sram i obraz, da bi se ponašao kao Saša Janković. On je kao olupina broda, koja polako ali sigurno tone u nepovrat.

Tijana

pre 5 godina

Uvek bio i ostao nasilnik. Jankovic misli da se sve moze na silu, misli da su svi takvi kao on. Strasno!

Miki

pre 5 godina

Sale prangija ostaje dosledan svom stilu nasilnika, konacno i dokazi postoje za to.

Fudbaler

pre 5 godina

Umesto da se udostoji i odgovori na postavljena pitanja, Janković je rešio da upotrebi silu pa je zajedno sa svojim pristalicama počeo da gura i obračunava se sa građanima koji su ostali u šoku nakon njegovog postupka. Sa[a Jankovi' je veleizdajnik.

Jovan

pre 5 godina

Molim odgovor što ne hapsite Sašu Jankovića toliko je zla naneo Srbiji i narodu potrošio je na ših para kao ,,zaštitnik građana"a sada rovava ri po Srbiji a brat po oružju Šabić isto radi i troši naše pare ukinite tu funkciju . SAŠU JANKOVIĆA U ZATVOR !!!!!!!!

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija