• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer

04.09.2018

14:54

KO JE RADA TRAJKOVIĆ: Bori se za nezavisno Kosovo iz dva udobna stana u strogom centru Beograda

Politika

KO JE RADA TRAJKOVIĆ: Bori se za nezavisno Kosovo iz dva udobna stana u strogom centru Beograda

Podeli vest

Predsednica Evropskog pokreta na KiM Rada Trajković otvoreno radi za prištinsku vlast, a samim tim i za nezavisnost Kosova

Međutim, ono što nije otvoreno rečeno je činjenica da ona poseduje dve nekretnine u samom centru Beograda, kao i dva luksuzna automobila, marki "audi" i "alfa romeo", dok je treći, "pasat", nedavno prodala!

Oba stana se nalaze u Sarajevskoj ulici, a zbog jednog od njih, za stan od čak 116 kvadrata, na lokaciji gde se cena kvadratnog metra kreće od 2.000 evra pa na više, Trajkovićeva je tužena.

Naime, tužena je od strane firme koja je gradila najveći broj stanova na Kosovu i Metohiji, a čiji vlasnik traži povraćaj novca za stan u Beogradu, koji je, kako je naveo ranije, bio primoran da kupi Radi Trajković.

Napadima na državnu politiku prema Kosovu i Metohiji Trajkovićeva pokušava da za sebe izvuče materijalnu korist po već oprobanom metodu, ne mareći za srpski narod na KiM i za njihovu sudbinu u kosovskoj pokrajini, kao ni za njihove kuće i ognjišta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dexter

pre 5 godina

Srpska istorija je puna ovakvih izdajica, koji bi prodali veru za veceru.

Krckey

pre 5 godina

Ma ovo je sramota...sve sami kapitalisti iz svojih udobnosti unose nemir i propagiraju haose...sta vise reci i gubiti vreme

marko

pre 5 godina

Predsenik sve daje od sebe kako bi sacuvao i ovo malo srba sto je ostalo na kosovu a Rada radi po diktatu albanaca.

paramonte

pre 5 godina

Znamo da se ona bori za licni,a ne za interes srpskog naroda.

mirko08

pre 5 godina

Dokaz da su ljudi za novac spremni da izdaju svoju državu.

Vojke

pre 5 godina

Velika je sramota raditi protiv svoje zemlje za novac.

gari

pre 5 godina

Može li dokazati od kojih para je kupila dva stana u Beogradu

Taca

pre 5 godina

Eee Rajka lepo je sedeti u centru prelepog Beograda, pa braniti narod sa Kosova. Al odkud tolike nekretnine na takvim lokacija...bas si nekad izgleda vredno radila, al se ne zna na cemu!

Slavko

pre 5 godina

Rada Trajkovic radi protiv interesa Srbije i sve u korist Albanaca

Jokso

pre 5 godina

Prefigani komformista gospodja Trajkovic. U momentima kada nam treba jedinstvo dopusta sebi da zastupa albanske stavove.

mima

pre 5 godina

Rada Trajkovic izigrava kosovku devojku a u dusi je Vuk Brankovic.!!!!

Izbori 2024

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija